Luckvapes Anmeldelser

3,4

I am waiting since 2nd October formy purchase. I send an mail 18 oktober butno response so far. I already paid for it when I bought it. I am hesitating if I still receive it.

This company sells fake vapes don’t buy from them, look up some of their products and you won’t find them anywhere else but this website LOL. Don’t buy

i paid for 2 boxes and i got an extra vape nice experience highly recommend !

2回購入しました!発送が早く、サービスも良く、ザーエクスパリエンスも最高でした。購入する価値あります!

Middels

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

届かない

届くと言われてから二週間以上も経っていて問い合わせても返信が来ない
LV-723966134

20. oktober 2025

Japan.I have not received my order.Has…

Japan.I have not received my order.Has it been shipped?

28. juli 2025

Svar fra Luckvapes

Hi, I’d like to know your email address so that I can help you check the exact tracking information for your order.

商品が届いたのは注文して三週間後でした

すでに運送業者を変更しましたので、次回のご注文ではより良い体験をしていただけることを願っています。

Scam

11. juli 2025

Svar fra Luckvapes

It’s clear you have never purchased anything from our website.
So, what gives you the right to claim our products are fake?
If you have any valid order or evidence, show it publicly instead of spreading lies.

Your baseless accusations look like deliberate defamation — or worse, malicious competition.
If you truly believe what you’re saying, why not place an order and have the products tested by a certified third party?
If they turn out fake, I will refund you 10 times the purchase price.

Otherwise, we will treat your actions as intentional slander.
We will not hesitate to report your comments and account to the platform for malicious attacks and false information.

丁寧なレビュー、誠にありがとうございます。
日本からのご注文でもスムーズにお届けできたようで安心いたしました。
今後もより良いサービスと商品をお届けできるよう努めてまいりますので、引き続きよろしくお願いいたします!🙇‍♂️✨

Eccellente

Eccellente

30. mai 2025

Svar fra Luckvapes

Grazie mille per il suo apprezzamento, faremo del nostro meglio per offrirle il miglior servizio possibile.

1度税関が長引き心配になって連絡しましたがその後の対応が良くしっかり商品届きまし…

その他ご不明な点がございましたら、お気軽にお問い合わせください。

今後ともどうぞよろしくお願いいたします。

敬具
Luckvapeカスタマーサービスチーム

I cant track my package only the owner…

I cant track my package only the owner send me one email I pay the product

25. april 2025

Svar fra Luckvapes

Nagyon sajnálom, de a weboldalon a nyomkövetési funkciót még nem sikerült teljesen beállítani. Ez még egy kis időt vehet igénybe.

Megértem a kellemetlenséget, és őszintén együttérzek – ez valóban egy kellemetlen helyzet. Láttam a rendelésedet, és a csomagod jelenleg vámkezelés alatt áll. A kézbesítésig még szükség lesz egy kis türelemre.

Best shop

Everything went so well!

15. mars 2025

Svar fra Luckvapes

Thank you for your shopping, I hope it can bring you convenience and happiness.

Welcome to come again next time

The chosen product (Black Ice) was not…

The chosen product (Black Ice) was not available

15. mars 2025

Svar fra Luckvapes

I'm sorry to make you feel unhappy.

I have contacted you by email and offered compensation or even gifts, but of course you didn't reply.

But it doesn't matter. After all, our inventory is sold out a little too fast. We will replenish the inventory later.