Totul, de la navigarea pe site până la livrare, a fost simplu și liniștit. Fără pași complicați, fără e mailuri ciudate. Puloverul este confortabil și arată bine atât la birou, cât și în zilele mai re... Vis mer
Lucano
Se hva andre synes
Acesta este un site pentru inselatorii. Dupa 12 de zile de asteptare nu am primit comanda. Incerc sa anulez oficial comanda pe email si primesc numai mesaje generice. Nu au alt punct de contact gen... Vis mer
Jacheta se simte solidă și nu este voluminoasă. Am îmbrăcat o imediat după ce am desfăcut coletul și am păstrat o. Livrarea a fost la timp și nu a mers nimic prost, lucru destul de rar în zilele noast... Vis mer
Acesta este un site pentru inselatorii.
Acesta este un site pentru inselatorii.
Dupa 12 de zile de asteptare nu am primit comanda. Incerc sa anulez oficial comanda pe email si primesc numai mesaje generice. Nu au alt punct de contact gen telefon. Nu va lasati pacaliti. Eu am pierdut banii...
Nu sunt genul care scrie recenzii
Nu sunt genul care scrie recenzii, dar aici chiar a fost totul normal, în sensul bun. Jacheta pare solidă și bine făcută, fără să fie exagerată. A venit ambalată ok și livrarea nu a întârziat. Am îmbrăcat o imediat și nu m am gândit nicio clipă să o returnez. Pentru mine asta spune destul.
Sincer
Sincer, nu aveam așteptări mari când am comandat, dar produsul a fost peste ce credeam. Se așază frumos pe corp și nu face cute ciudate. Mi a plăcut și faptul că nu a fost nevoie să stau după curier sau să caut info. Totul a fost clar, simplu și fara batai de cap. Aș mai comanda.
Puloverul arată exact ca în poze și se
Puloverul arată exact ca în poze și se simte bine pe piele. Nu am nimic de reproșat, sincer.
Am comandat destul de pe fugă și nu m…
Am comandat destul de pe fugă și nu m am gândit prea mult, dar a fost o alegere bună. Materialul este plăcut și nu irită deloc pielea. A ajuns repede și bine ambalat, nimic aruncat la întâmplare. Îmi place că nu trebuie să îl aranjez prea mult când îl port. Clar o să îl mai folosesc.
Foarte confortabil și arată bine fără…
Foarte confortabil și arată bine fără efort. Exact genul de piesă pe care o iei pe tine și pleci.
Am comandat paltonul într o seară
Am comandat paltonul într o seară, fără prea mult research, și chiar m a surprins plăcut. Materialul se simte bine, nu e rigid și arată exact ca în poze. L am purtat deja la birou și într o ieșire seara și a mers perfect în ambele situații. Livrarea a fost rapidă și ambalajul simplu, dar ok. Per total, experiență fără stres, ceea ce apreciez mult.
Jacheta e călduroasă și nu pare grea
Jacheta e călduroasă și nu pare grea. Am păstrat o din prima.
Am comandat puloverul fără prea multe…
Am comandat puloverul fără prea multe așteptări, dar chiar e ok. Se potrivește bine pe umeri și nu e strâmt. Materialul nu înțeapă și se simte decent pentru purtare zilnică. Livrarea a fost rapidă și nu a fost nimic complicat. Genul de achiziție pe care nu o regreți.
Nu pot da zero ca as da
Nu pot da zero ca as da. Nici pana azi nu am primit produsul comandat in 12 decembrie . Mi au oferit 20 de lei refund la o comanda de 170 de lei. Niste mincinosi , customer service 0 , stati departe de lucano.
Puloverul din cașmir este mai moale…
Puloverul din cașmir este mai moale decât mă așteptam sincer. După câteva purtări încă arată bine și nu s a scămoșat. Ghidul de mărimi a fost corect, ceea ce nu se întâmplă mereu online. Livrarea a venit la timp, fără mailuri inutile. Tot procesul a fost chiar ok, nimic complicat.
Am comandat un pulover din cașmir fără…
Am comandat un pulover din cașmir fără să mă gândesc prea mult. Este mai moale decât mă așteptam pentru preț. După câteva purtări, încă arată bine până acum.
Am cumpărat puloverul acesta cam pe…
Am cumpărat puloverul acesta cam pe ultima sută de metri și s a dovedit a fi foarte confortabil. Nu înțeapă deloc, ceea ce pentru mine este de obicei o problemă.
Sora mea mă tachinează mereu că…
Sora mea mă tachinează mereu că exagerez cu cumpărăturile online, dar când a văzut lucrurile de la Lucano mi a cerut imediat linkul
Totul legat de comandă a fost calm și…
Totul legat de comandă a fost calm și fără stres. Site ul a fost ușor de folosit, iar puloverul se așază bine pe umeri.
Jacheta se simte solidă și nu este…
Jacheta se simte solidă și nu este voluminoasă. Am îmbrăcat o imediat după ce am desfăcut coletul și am păstrat o. Livrarea a fost la timp și nu a mers nimic prost, lucru destul de rar în zilele noastre.
It's a scam!
It's a scam!
Ordered a product advertised as 100% merino wool. What I received was a cheap pullover made of 100% polyester. When I wrote and asked for a replacement or refund, they responded that I should return the product to an address in China, or get a 10% discount of any additional order.
Am purtat salopeta catherina la o cină…
Am purtat salopeta catherina la o cină și trei persoane m au întrebat de unde e. E elegantă, dar confortabilă în același timp, cu un decolteu care avantajează și o talie perfect poziționată.
De peste două săptămâni nu îmi livrează…
De peste două săptămâni nu îmi livrează comanda. Hainele sunt de pe temu vândute de ei. NU CUMPĂRAȚI DE AICI !!!
Nu mă așteptam să vină mai devreme
Nu mă așteptam să vină mai devreme, așa că faptul că am găsit pachetul la ușă chiar mi a făcut după amiaza mai frumoasă.
Dette er Trustpilot
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.