LTC Casino Espana Anmeldelser 5

4,1

1. Kasino
  2. Gambling
  3. Kasino og veddeløp på nett

LTC Casino comenzó a operar en 2021 y fue diseñado para corregir las deficiencias del mercado de apuestas en España. Los jugadores de España pueden realizar depósitos y retiros sin restricciones. No se requiere ninguna verificación KYC en ninguna fase del proceso. Los retiros se procesan automáticamente y se reciben en su monedero de criptomonedas en pocos minutos. Hay disponible un bono de bienvenida del 200% hasta 400€ para los nuevos jugadores. Cada mes se reparten 30.000€ en el torneo de tragamonedas, en el que puede participar cualquier persona del país. El casino acepta BTC, ETH, XRP, USDT, SOL, BNB, DOGE, ADA, USDC, TRX, LTC, todas ellas disponibles para los clientes de España. Los juegos proceden de los principales proveedores, como Pragmatic Play, Hacksaw Gaming y Evolution.

4,1

Bra

Finally a place where you actually get paid

I have been playing here for four months, and every single withdrawal reached my wallet in under three minutes without exception. The slot collection is enormous, with hundreds of titles from top providers, and new games are added every week. Live casino section runs flawlessly even at peak hours, with professional dealers who speak clear English. Customer service responded to my email in under seven minutes at two in the morning, which blew my mind. Bonuses are generous and the wagering requirements are clearly stated with no hidden clauses. I have recommended this platform to five of my friends, and all of them thanked me after their first withdrawal. This is simply the best online casino experience I have had in five years of playing.

27. april 2026

The platform's reliability is its strongest featur

In 8 months of regular use, I've experienced zero downtime, zero failed transactions, zero glitches. That's remarkable for any online service, let alone a casino. The site is up 24/7, games load instantly at all hours, and withdrawals process whether it's 3 PM Tuesday or 3 AM Sunday. This reliability might seem boring, but in gambling it's everything. You don't want surprises when you're trying to withdraw winnings. You don't want games crashing mid-bonus. This platform simply works, always.

12. mars 2026

A good place to unwind after a workday.

Everything worked out very simply for me. I played roulette there for a couple of hours and won 1,200 TRX. I received the money within 10 minutes. No verification was required.

15. januar 2026
Logoen til LTC Casino Espana

Svar fra LTC Casino Espana

Hello Rafael,

Thank you for your feedback! We are glad to hear you had a positive experience with our platform.

Best regards,
LTC Casino