Lovelykoordjes Anmeldelser

4,9

Zoek je een ervaren lokale ondernemer met oog voor detail en kwaliteit... dan bij je bij Michelle zeker aan het juiste adres. Ze zorgt steeds voor een up to date en vernieuwd assortiment waarbij alles... Vis mer

Een echte aanrader!! Michelle is een lieve dame die staat voor kwaliteit en gezelligheid! Ik heb al mijn gepersonaliseerde productjes bij haar gekocht en zal dit ook blijven doen!

Heel tevreden met mijn bestelde item. Kwalitatief materiaal en met veel zorg gemaakt, dat zie je. Persoonlijk contact ivm de kleuren en mooi binnen de beloofde levertermijn. Heel fijn.

Wanneer je bij Michelle besteld weet je dat je altijd magische productjes toegestuurd krijgt. Ze weet precies wat je wilt, zo zijn er bij mijn speenkoord en sleutelhanger leuke gouden kralen toegevoeg... Vis mer

1. Håndarbeid

Handgemaakte gepersonaliseerde cadeautjes voor jong en oud!✨💛

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

99 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Super tevreden!

Heb al regelmatig iets besteld en telkens zo blij als het pakketje aankomt!
Lovelykoordjes stelt nooit teleur🥰
Zowel mama als baby zijn super tevreden🩷

24. april 2026

Alles super verlopen

Alles super verlopen. Alles ook op een correcte manier verpakt.
Kwaliteit top. Ik kijk sowieso uit naar de rest van mijn bestellingen 🥰
Bedankt lovelykoordjes

2. juni 2026

Bij elke bestelling die ik plaats…

Bij elke bestelling die ik plaats altijd heel tevreden over alles! Je ziet echt dat alles met veel liefde en passie wordt gemaakt. Van gepersonaliseerde spulletjes tot leuke cadeautjes, alles is mooi afgewerkt en van goede kwaliteit. Daarbij ook een hele fijne service. Echt een aanrader!

21. mai 2026

TOP service, oog voor detail en kwaliteit!

Lovelykoordjes heeft een TOP service, oog voor detail én prachtige kwaliteit. Alles wordt met zorg afgewerkt en dat voor een eerlijke prijs. Zeker een aanrader voor gepersonaliseerde spullen/cadeautjes!

21. mai 2026

Top service

Een super service ze doet er alles aan dat een cadeautje op tijd toekomt en telkens mooie artikelen een voor een vakwerk. Michelle je bent top in wat je doet!

30. april 2026

Vol liefde!

Altijd heel mooie en vooral kwalitatieve producten. De liefde, tijd en toewijding in de producten zijn zeker merkbaar! Elke vraag die gesteld wordt is er géén teveel. Service is top maar de producten zijn prachtig! Een absolute aanrader!

8. april 2026

Top producten met top service

Top producten met een mega goede service. Michelle werkt op een persoonlijke manier en neemt bij twijfel contact met je op om zeker te zijn dat je een perfect product in huis krijgt. Super Dankjewel voor alle mooie producten die je al gemaakt hebt.

3. april 2026