Nadat ik jarenlang gebruik maakte van - achteraf gezien - verzorgingsproducten die vol zaten met troep, bestelde ik medio december 2017 voor het eerst een lipbalm en een deo bij Loveli. Licht sceptisc... Vis mer
Se hva andre synes
Na bijna een jaar was het tijd voor een refill van de XL deo. Zeer tevreden hierover. Zowel voor, tijdens en na de zwangerschap weet deze deo mijn oksels fris te houden. Dit keer ook een klein verpakk... Vis mer
Selskapet har svart
Ik snap werkelijk niet waarom dit product "Loveli deodorant" nog op de markt gebracht en verkocht wordt. Er zit natriumbicarbonaat in het middel. Natriumbicarbonaat leidt tot huidirritatie. Daarnaas... Vis mer
Selskapet har svart
Na een tip van een collega begonnen met de deodorant, vanwege menopauze last van zweetgeur. De deodorant werkt echt fantastisch, totaal geen zweetgeur meer. Inmiddels zijn mijn twee pubers ook overges... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Alle verzorgingsproducten van Loveli zijn 100% natuurlijk en 100% troepvrij. www.loveli.care ♥.
Kontaktopplysninger
Hendrik Figeeweg 3 G3, 2031 BJ, Haarlem, Nederland
- 0630583049
- linda@loveli.care
- loveli.care
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Niet voor mij
Ik wou echt in deze deo geloven, maar ik krijg helaas vrijwel meteen jeukende oksels. Dat had ik niet verwacht aangezien er geadverteerd wordt met ‘natuurlijk product’. Blijkbaar ben ik toch ergens allergisch voor. Ik gebruik normaal altijd deo’s met aluminium en daar heb ik geen klachten van. Ook vind ik de deo totaal gebruiks onvriendelijk. Het is heel stug spul en smeert niet gemakkelijk op je huid. Ik moest het eerst opwarmen met mijn vingers om het vervolgens op mijn oksels te smeren. De verpakking wordt snel een smeerboel… helaas niets voor mij

Deo werkt perfect tegen (hormoon)zweetgeur
In het verleden had ik nauwelijks last van zweten/stank. Sinds een ruim jaar opeens wel, heel vervelend.. Steeds in de weer met deo en extra wassen overdag.
Fris gedoucht of niet, maakte weinig verschil. Toen las ik iets over hormoonzweet en deze deo. De gok maar gewaagd. De textuur is even wennen. Maar veel belangrijker: Geen stank meer!! Ik kan gewoon oprecht zeggen dat ik het sinds ik het gebruik (een paar maanden) niet meer geroken heb en mijn partner beaamt dit. Wat een verademing. Heel tevreden over.

Svar fra loveli.care
Effectief, duurzaam verpakt en lief voor mijn huid
Ik heb lang gezocht naar een deo die goed werkt, duurzaam is verpakt en lief is voor mijn huid. De deo van Lovelli is mijn absolute favoriet. Ik gebruik de XL deo en de navullingen. De geuren zijn heerlijk maar niet te nadrukkelijk (zodat het niet om aandacht strijdt met je parfum). Heel blij mee!

Heel fijn!!!
De producten voor het gezicht weken voor mij heel erg goed. Eindelijk geen huidklachten meer en het is een goede basis voor onder mijn minerale make-up. Ook de zonbeschermingsproducten zijn heerlijk.

Svar fra loveli.care
Ik gebruikte eerst alleen de loveli deo…
Ik gebruikte eerst alleen de loveli deo maar sinds een jaar ook de gezichtverzorgingsproducten. Ik ben heel tevreden over de troepvrije producten van loveli. Goed voor je huid en het milieu!

Svar fra loveli.care
Fijne betrouwbare producten die ik…
Fijne betrouwbare producten die ik zeker ook door mijn puberdochters laat gebruiken. Snelle levering met persoonlijk contact indien nodig!

Svar fra loveli.care
Geen troep en doet wat moet
Ik ben begonnen met het gebruik van de deo waar ik heel tevreden over ben. Heel aangename geur en 0,0 zweetlucht, hoeraaaa! Ondertussen gebruik ik ook de gezichtsprodukten en shampoo waar ik me stuk voor stuk heel goed bij voel. Loveli neemt meer en meer zijn plekje in, in mijn badkamer. Want het is echt loveli! Ook de service is top! Ik raad Loveli iedereen aan. Dikke pluim voor Linda Bot!

Allerbeste deo’s
Allerbeste deo’s. Mijn man en ik ruiken nooit meer naar zweet. Zelfs niet na het sporten.
We doen heel lang met een deo. Dus is ook niet duur.

Svar fra loveli.care
Snelle levering en top producten.

Svar fra loveli.care
Fijne deo en goede levering
Snel geleverd en ik ben al aardige tijd fan van de deo's. Dit is echt de enige deo waar mijn kleding niet van gaat stinken. Komkommer is favoriet (van de kokos geur krijg ik snel jeuk, ik smeer altijd iets te dik).

Svar fra loveli.care
Goede producten en snelle levering
De producten worden altijd snel geleverd en ik ben uiteraard ook heel blij met alle producten.
Ik gebruik o.a. deodorant, body oil en de collagen serum van loveli.

Het serum is geweldig
Het serum is geweldig. Het trekt meteen goed in en je hebt maar heel weinig nodig. De gezichtsolie erover en je dag kan beginnen!

Aanrader!!!!
Ik schrijf niet heel vaak reviews, maar ik ben ontzettend enthousiast! Ik gebruik het nu een week en gewoon GEEN zweetgeur meer. Ik was sceptisch maar dit werkt écht! Heel blij mee!!

Svar fra loveli.care
Ik gebruik al jaren de deo en ben er…
Ik gebruik al jaren de deo en ben er super tevreden over! Geen nare geurtjes meer en dat na 1x aan te brengen. Ik gebruik ook de zonnebrand en nu onlangs de zachte facewash gekocht.

Svar fra loveli.care
Ik gebruik Loveli al een lange tijd
Ik gebruik Loveli al een lange tijd. Maar wanneer mijn deo op is en ik een paar dagen wacht met een nieuwe bestellen begint mijn zweet ineens enorm erg te stinken, bijna dat het niet te houden is.
En ik weet 100% zeker dat dit niet van nature mijn zweetgeur is, gezien dit niet de geur was voordat ik Loveli gebruikte.
Is dit ook herkenbaar voor iemand? Iemand tips?

CALOGEEN TROEP!!!
Heb onlangs de Calogeen van loveli gekocht
Heel mijn nek en decollete staan onder de brandvlekken.. KOOP DIT NIET!! IS GEWOON TROEP.
zit straks mijn leven lang met deze littekens.. DUS KIJK UIT MET DEZE TROEP..

Aanrader!
Ik heb eerst 1 Deo gekocht om te proberen. Ik had geen idee wat ik moest verwachten.
Het klopte bij mij dat ik eerst echt nog wel bleef stinken. Maar ze hadden het aangegeven, je moet echt even doorzetten. Je lijf moet er gewoon aan wennen.
Nu wil ik niks anders meer! Ik vind het heel fijn en het werkt echt goed!

Een heel goed product
Een heel goed product, snel geleverd

(H) eerlijke lijn
Het is bij mij met de deo begonnen en ondertussen staan er al heel wat meer producten hier. Het doet wat ze beloven en ook nog eens troepvrij. Wanneer je een vraag hebt, denken ze ook graag met je mee voor een oplossing.

Annet
Via een google opdracht - deo voor hormoonzweet- kwam ik bij Loveli terecht. Ondanks alle goede reviews was ik wel sceptisch. De deo deed mij verbazen, weg nare zweetlucht. Heel blij mee! Vervolgens ook de face producten besteld. dagcrème, olie, collageen, vitamine C en oogserum. Ik kan maar één ding zeggen; allemaal fantastisch. Ik gebruik niets anders meer en ik krijg veel complimenten over mijn huid. Het ziet er stralend en verzorgd uit.
Helemaal Loveli!!

Svar fra loveli.care
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.