Wat een super service. Wij hadden twee huispakken besteld en zijn keurig geleverd. Helaas was de broek van één van de huispakken beschadigd ( klein scheurtje in de naad) nadat we contact hierover heb... Vis mer
Selskapet har svart
Ik had 2 leuke lounge sets besteld, dewelke snel en verzorgd verstuurd waren incl een handgeschreven, persoonlijk kaartje (wat altijd fijn is). Een van de 2 was helaas te klein, dus ik stuurde een... Vis mer
Selskapet har svart
Het Teddy pak dat ik bestelde, vind ik het Teddy pak een fijn model, en heel warm, maar zeker niet gemaakt van katoen. Het pak staat op de website als "100% katoen", en als mode ontwerper kan ik beve... Vis mer
Selskapet har svart
Online boetiek met luxe huispakken, loungewear sets & meer om volledig in tot rust te komen.
Schabraken 3, 5684MH, Best, Nederland
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Svar fra Lounge We Are
Een van de 2 was helaas te klein, dus ik stuurde een mailtje met de vraag of ik het kom ruilen (aangezien het wel over een soldenproduct ging). Daar kreeg ik ook onmiddellijk een positief antwoord op en hulp om een andere set uit te kiezen, beter afgestemd op mijn lichaamsbouw.
Kortom: supersnelle en vriendelijke service én heerlijke comfy sets!
Aanrader!!!

Svar fra Lounge We Are
Volgens mij is het in Paraguay gemaakt en dat vind ik minder
Er was geen info over retourzending als het niet naar wens is of de maat niet goed zou zijn

Svar fra Lounge We Are
Recent een heerlijk loungepak van top kwaliteit besteld! De service en bezorging van het pak ging snel. Ik ga hier vaker bestellen!

Svar fra Lounge We Are
Snelle verzending! Super fijn lounge pak, heerlijk zacht en precies zoals op de foto's. Zat een handgeschreven kaartje bij, vind ik altijd leuk :)

Svar fra Lounge We Are
Heel blij met mijn nieuwe loungepak en bij passende slofjes:) het is zo zacht! Heerlijk stofje, goede kwaliteit en de pasvorm zit goed.

Svar fra Lounge We Are
Heerlijke huispakken van goede kwaliteit. Bij de pop-up langsgekomen en alles was mogelijk! Zeker je geld waard😍

Svar fra Lounge We Are
Super goede kwaliteit! Helemaal blij met mijn lounge pak.

Svar fra Lounge We Are
Onze dochters zijn helemaal blij met deze groene thuispakken.
Zij zijn slank en kritisch.
Wij krijgen oprechte appjes hoe fijn de thuispakken zijn.
Zij hebben maat S/M
Zeker het geld waard dus.

Svar fra Lounge We Are
Super lounge wear! Gister tijdens de pop up langsgekomen. Verschillende soorten en kleuren lounge pakken hingen klaar om te passen. Daarnaast waren er verschillende maten op voorraad. De stof is super zacht en de pakken zitten perfect! Zeker een aanrader voor iedereen die er comfortabel, maar toch fashionable bij wil zitten.

Svar fra Lounge We Are
Tijdens de pop up fijn kunnen passen, hier had je alle tijd voor! De kwaliteit is echt super. De stof voelt zo fijn aan dat ik het eigenlijk niet uit wilde trekken, haha!

Svar fra Lounge We Are
Ik trek dit pak meteen aan na mijn werk. De stof is heel fijn en zacht en het model sluit perfect aan. Het is een heerlijk pak om thuis lekker te kunnen chillen.

Svar fra Lounge We Are
Hele mooie lounge set, wat heerlijk zacht aanvoelt op je huid en is perfect voor vele mogelijkheden zoals een relaxavond op de bank, yoga, vakantie, als je zwanger bent en nog veel meer. De service is top! Liefs Conny 🙏😍

Svar fra Lounge We Are
Snelle levering, met aandacht en mooi verpakt met een handgeschreven kaartje. Hier wordt ik vrolijk van

Svar fra Lounge We Are
Ben naar de pop-up geweest en kon alles passen.
Heb nu 2 pakken en de sokken. De classy flared set, een wat luxer pak, zit heerlijk en staat mooi. Vandaag de hele dag cursus gehad, kreeg heel veel complimenten over mijn casual comfy set in groen. Mooie kwaliteit! Heel blij mee!

Svar fra Lounge We Are
Fijne luxe pakken en heerlijke geurkaarsen. Elke avond aan deze winter 😍

Svar fra Lounge We Are
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.