Lotteshoes4you Anmeldelser

TrustScore 5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik heb bij Lotte een paar Sendra kwaliteit Laarzen gekocht en ben er zeer tevreden mee, nog helemaal nieuw in de originele doos. Ze reageert snel, snelle verzending en komt haar afspraken na. Ik zal z... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bijna nieuwe prachtige Sendra gekocht. Laarzen zien er nog fantastisch uit. Snel reactie op bod en in snel verzonden. Ik ben zeer tevreden.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Heb geweldig mooie sneakers ontvangen en ben super goed geholpen door Lotte Ik ben al wat ouder en niet zo handig online Deze mevrouw heeft mij helemaal door het bestelproces geholpen en heb ook... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mooie Laarzen gezien bij Lotte via Marktplaats, gekocht en ook netjes geleverd ! helemaal naar m'n zin , eigenlijk zo erg dat ik nog een paar bij haar hebt gekocht ! de site schept vertrouwen en en er... Vis mer

Selskapet har svart

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

60 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Xsensible schoenen

Zag op Marktplaats 2 paar schoenen in mijn maat van merk en soort die ik bijna elke dag aanheb met steunzolen.
Erg dure schoenen dus was blij dat ik 1 paar nieuw en 1 paar amper gedragen zag staan.
Prachtige schoenen voor zeer mooie prijs.
Had niet gelijk door dat ik bij een bedrijf bood ipv op iemand privé:-) maar keurig antwoord en contact na mijn bieding!
Zien er idd nieuw en bijna nieuw uit.
Erg blij ermee en hou deze webwinkel zeker in de gaten al heb ik nu mijn net 2 paar gekocht.
Dank en je staat bij mijn favorieten

8. mars 2026

Svar fra Lotteshoes4you

Super bedankt voor deze hele mooie beoordeling. Ik ben blij dat u er te tevreden mee bent. Misschien tot de volgende keer. Een hele fijne dag gewenst. Groetjes Lotte.

Zeer tevreden

Snelle levering, super prijs-kwaliteit verhouding, regeert snel. Ga hier zeker vaker kopen.

3. mars 2026

Svar fra Lotteshoes4you

Heel erg bedankt voor deze hele mooie review. Heel veel plezier met uw aankoop en misschien tot de volgende keer. Fijne avond. Groetjes Lotte.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Helpt om de binnenzool op te meten zodat ik zeker weet dat mijn steunzolen erin passen. En bovendien prachtige ongebruikte schoenen

Geweldig geholpen met prachtige schoenen

25. februar 2026

Svar fra Lotteshoes4you

Super bedankt voor deze hele mooie beoordeling. Ik vind een beetje extra service geven/moeite doen heel belangrijk.
Heel erg fijn dat u dit waardeert en hier ook laten weten. Heel veel plezier met uw schoenen en ik wens u een fijne avond.
Groetjes Lotte

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Heldere foto's en een duidelijke…

Heldere foto's en een duidelijke beschrijving. De communicatie verliep prima, er werd snel en vriendelijk gereageerd. Prachtige schoenen voor een prima prijs!

12. februar 2026

Svar fra Lotteshoes4you

Super bedankt voor deze hele mooie beoordeling .
Heel veel plezier met de schoenen en misschien tot de volgende keer. Een heel fijn weekend. Groetjes Lotte.

Snelle reactie

Snelle reactie, product als omschreven.
Goede service.

3. februar 2026

Svar fra Lotteshoes4you

Goede avond, super bedankt voor deze mooie review🙏 heel veel plezier met uw aankoop. Een heel fijn weekend. Groetjes Lotte.

Geweldige service

Geweldige service, de meest prachtige laarzen en supersnelle verzending.
Voortaan ga ik hier mijn boots bestellen, dank Lotte!

23. januar 2026

Svar fra Lotteshoes4you

Heel erg bedankt voor deze hele mooie review. Heel veel plezier met uw aankoop en ik hoop u nogmaals terug te zien.🙏 een hele fijne avond. Groetjes Lotte.

Geweldige service.

Geweldige service.
Schitterende schoenen voor een ongelooflijke prijs.
Eerlijke omschrijving van de staat van de schoenen.
En er is makkelijk contact te krijgen. En de service die ik heb gekregen krijg je niet vaak.

Een absolute aanrader.

10. januar 2026

Svar fra Lotteshoes4you

Wat een top review🙏 super bedankt.
Ik vind service heel erg belangrijk en vind het heel erg fijn dat u bij mij een hele goede ervaring heeft gehad. Heel veel plezier met uw aankoop en nogmaals bedankt voor deze beoordeling. Groetjes Lotte.

Waar voor je geld

Fijne snelle communicatie. Mooie kwaliteit schoenen voor een eerlijke prijs!!

24. desember 2025

Svar fra Lotteshoes4you

Heel erg bedankt voor deze hele mooie beoordeling. Ik wens u ontzettend veel plezier met uw aankoop.
Groetjes Lotte

Heel goed

Al een aantal keer Sendra laarzen gekocht. Heel tevreden: snel, duidelijk, goede service en mooie laarzen.

7. januar 2026

Svar fra Lotteshoes4you

Goede avond, super bedankt voor deze hele mooie beoordeling. Heel erg fijn dat u wederom tevreden bent met uw laarzen. Heel veel plezier ermee en misschien tot de volgende keer. Groetjes Lotte.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Prima ervaring met eerste bestelling…

Prima ervaring met eerste bestelling bij Lotteshoes4you.
Mooie website, duidelijke bestel procedure, goed contact en hele snelle levering van prachtige schoenen, prijs en kwaliteit verhouding kan niet beter !

28. desember 2025

Svar fra Lotteshoes4you

Goedemorgen, superlief dat u ondanks zoals u zei nooit geen reviews plaatst mij toch deze hele mooie review heeft gegeven👍 Ik wens u heel veel plezier met uw aankoop en een gezond en voorspoedig 2026. Groetjes, Lotte.

Perfekt

Lastige drukke tijd (voor kerst) en ikzelf was diegene met moeilijke vragen. Lotte nam alle tijd, reageerde snel en netjes. Uiteindelijk erg mooie schoenen op tijd voor kerst mogen ontvangen. Perfekt!

22. desember 2025

Svar fra Lotteshoes4you

Wauw, wat een superleuke/lieve Review is dit. Ik neem heel graag de tijd voor u en ik ben heel erg blij dat dit door u gewaardeerd wordt
Ik wens u heel veel plezier met de schoenen en nogmaals heel erg bedankt voor deze hele mooie beoordeling. Een hele fijne jaarwisseling🎇

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Onbeschofte communicatie..

Onbeschofte communicatie... Op Markplaats een leuk paar (bijna nieuwe) schoenen gezien, er een net bod op gedaan (+/- 10% onder de vraagprijs) en vervolgens krijg ik uit het niks een hele minachtende reactie vol ongegronde aannames. Laat overduidelijk zien dat hier niet het meest scherpe mes uit de lade achter zit. Geen zaken mee doen!

18. desember 2025

Svar fra Lotteshoes4you

Meneer. Driessen. U weet zelf wel dat dit niet waar is. Het enige wat ik u heb gestuurd is dat u geen onzin biedingen moet plaatsen en dat is omdat u 30% van de vraagprijs bood.
Iets wat € 150 kost gaat helaas niet weg voor een bod van € 50 euro.
Dit laat ik u weten en vervolgens gaat u heel kinderachtig iedere keer een bod plaatsen met een euro hoger.

Sorry hoor en dan op deze manier wraak nemen door te zeggen dat u maar 10% af bood vind ik heel triest
ik hoop voor u dat u nu een tevreden gevoel heeft.
Ik wens u ondanks alles hele fijne feestdagen. Groetjes Lotte.

Nette gebruikte schoenen

Nette gebruikte schoenen, snelle verzending, top!

11. desember 2025

Svar fra Lotteshoes4you

Goedenavond, super bedankt voor deze hele mooie beoordeling. Heel veel plezier met uw aankoop en misschien tot de volgende keer. Een heel fijn weekend. Groetjes Lotte.

Lotte is top

Lotte is top,
Reageert snel en verstuurd het snel en netjes.
Mooie prijs voor schitterende laarzen !
Heel blij mee .

10. desember 2025

Svar fra Lotteshoes4you

Heel erg bedankt voor deze super mooie beoordeling. Heel lief. Ik wens u heel veel plezier met uw laarzen . Ik wens u een fijn weekend. Groetjes Lotte.

Eerlijk, betrouw en transparant

Eerlijke beschrijving van het product, nette en correcte wijze van communiceren. Transparant. Zou Lotteshoes4you zeker aanbevelen, blij met mijn laarzen!

6. desember 2025

Svar fra Lotteshoes4you

Goede avond, super super super bedankt voor deze hele mooie beoordeling. Heel erg fijn dat u tevreden bent en misschien tot de volgende keer. Een hele fijne avond. Groetjes Lotte.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hele goede kwaliteit voor een…

Hele goede kwaliteit voor een schappelijke prijs. Ook de verzending ging erg snel. Voor mijn volgende aankoop in schoenen, bezoek ik zeer zeker lotteshoes4you weer

5. desember 2025

Svar fra Lotteshoes4you

Heel erg bedankt voor deze hele mooie review. Wij hopen u in de toekomst weer terug te zien. Een hele fijne avond. Groetjes Lotte.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fijne manier van zaken doen

Fijne manier van zaken doen, helder en transparant en product klopt zoals beloofd. Zou deze verkoper zeer zeker aanraden aan derde

6. desember 2025

Svar fra Lotteshoes4you

Heel erg bedankt voor deze hele mooie beoordeling. We doen graag moeite om onze kopers een mooi product te bezorgen
Heel veel plezier met de schoenen en ik wens u een hele fijne avond. Groetjes Lotte.

Heel tevreden

Dit was mijn tweede ervaring met Lotteshoes4you (via Marktplaats) en ik ben erg tevreden. De eerste x had ik 2 paar laarzen besteld omdat ik mijn maat niet wist en mocht keurig 1 paar retourneren toen die te groot bleken. Dat ik zelf de retourkosten moest betalen wist ik vantevoren. Maar hey, heen en weer rijden is duurder.
De tweede x weer een paar mooie laarzen besteld en ook deze keer erg tevreden. Duidelijke communicatie, vlotte verzending en waar voor mijn geld. Van harte aanbevolen. Lotteshoes4you Staat in mijn Marktplaats favorieten en ik zou er zeker weer bestellen als er weer iets moois voorbij komt.

3. desember 2025

Svar fra Lotteshoes4you

Wauw, wat een supermooie Review. Heel erg bedankt en hopelijk tot de volgende keer. Heel veel plezier met de laarzen. Nog een hele fijne avond.😊

Schoenen gezien op marktplaats

Schoenen gezien op marktplaats, duidelijke fotos en goed beschreven. Ik wilde zeker zijn van de maat en passen was bij haar geen probleem. Vriendelijke ontvangst en goed geadviseerd. De schoenen waren top en geheel volgens verwachting.
Deze dame heeft echt hart voor haar zaak!

30. november 2025

Svar fra Lotteshoes4you

Wat een super mooie review 🙏. Heel erg bedankt hiervoor en ik ben blij dat ik u heb kunnen helpen. Heel veel plezier met de laarzen en misschien tot de volgende keer. Een hele fijne avond. Groetjes Lotte.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv