respektløs behandling
respektløs behandling
fuldstændig forfærdelig kasse apparat, der har ikke været en uge siden 1/1-2024 hvor kassen har kørt optimalt. kundeservice forgår på en rigtige mafia måde, søde venlig og rare indtil din kasse apparat er landet i din butik, også ender i med at se de beskidte kort loomis kundeservice udnytter, da man forbundet i følge kontrakten. i dag er ikke en slem dag i forhold til de andre gange, har ringet 4/5 gange jeg venter hver gang minimum 20minutter på at komme igennem, da jeg skal sende dem videoer på mail og det kan jeg ikke mens jeg snakker i telefon, de har også nægtet at ringe tilbage og jeg må ringe som en ny sag hver gang.
nu står jeg her midt på dagen uden en kasse apparat som hverken virker og et kunde service som ikke står til rådighed, da de ikke kan gøre mere andet end de tilbyder mig en ny kasse, som jeg skal betale nogle omkostninger for og det skal siges at at jeg har service inkluderet min aftale.
Hold jer væk hvis i ikke ville have hovedpine i forhold til jeres kasse apparat, som er fuldstændig unødvendigt.
Jeg håber på at ende i retten med loomies, da jeg ville føre sag an mod dem via en advokat, når jeg når nærmere i dette forhold ville jeg opdatere jer.
1. mai 2024