"Vain" neljä tähteä viidestä siksi kun joudun tilaamaan parasta aurinko voidetta ikinä ,netti kaupan kautta kaukaa Euroopasta , toimitus kestää 6-8 vuorokautta. En saa ostaa Suomesta mistään "kivija... Vis mer
Selskapet har svart
Itse tilaaminen on erittäin sujuvaa, kaikki tietoni ovat jo valmiiksi täytetty ja sain asiaankuuluvan alennuksen joulukalenterista koska olen Beauty Boxin kuukausitilaaja. Ainoa mikä harmittaa on se,... Vis mer
Selskapet har svart
Hieman pelästyin aikaisempia arvosteluja verkkokaupasta, ja valitsinkin maksutavaksi Klarna Later -palvelun sen varalta, että tilauksessa olisi ongelmia. Verkkokauppa, tilaus ja toimitus toimivat t... Vis mer
Selskapet har svart
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Tuotteiden hakeminen menusta on työlästä ja hakutoiminto ei ole kaikkein toimivin. Monesti joutuu käymään koko valikoiman läpi, jos haluaa varmistaa ettei ole unohtanut mitään. Olisi myös kiva jos suodattimissa olisi valinta vaikka varastossa, jotta ei tarvitsisi selata läpi loppuunmyytyjä tai tulossa olevia tuotteita.

Svar fra Lookfantastic
Suppeahko valikoima, verrattuna .com- sivuihin. Rekisteröityminen ei onnistunut kuin facebookin kautta, spostilla tuli vain herjaa.

Svar fra Lookfantastic
Luvattiin 20% alennus uutiskirjeen tilaajalle, mutta alennusta ei voinut käyttää. Sivusto tarjosi toista alennusta, mutta sitäkään ei voinut käyttää. Asiakkaiden huiputtamista!

Svar fra Lookfantastic
I wanted to buy Paula's Choice skincare products, but you do not have them. Then I looked for Weleda skincare products, and again there were no results. Are you shrinking you offer?

Svar fra Lookfantastic
Erittäin huonoa palvelua, en ole saanut tilaustani, vaikka olen maksanut sen

Svar fra Lookfantastic
Nettisivut on tosi hankalat käyttää tilaamiseen puhelimella. Välillä onnistuu tilaus välillä ei. Tämä oli parin viikon sisään varmaan viides yritys. Tuotteet ovat hyviä ja kuljetukset toimivat kyllä.

Svar fra Lookfantastic
En tiedä mihinkä paketti tulee.yhdessä tuotteessa ei ole käyttöohjeita(matrixin suihke) jätetäänkö suihke päähän,vai pestäänkö se jonkin ajan kuluttua pois !!??

Svar fra Lookfantastic
Haluamani tuotteet ovat helposti löydettävissä sivustolta sisältäen hyvät tuote esittelyt. Tilaaminen käy kätevästi Klarna maksupalvelun avulla. Olen tilannut sivustolta useasti ja aina on oikeat tuotteet saapuneet ilmoitetun toimitusajan puitteissa.👍

Hei,
Tilaukseni seurannan mukaan on jumittunut Kokkolaan ja ollut siellä jo toista viikkoa, toimtuslupaus on ylittynyt jo 3 päivää, olisin kiinnostunut tietämään, että milloin toimitus saapuu perille?

Svar fra Lookfantastic
On tuttu sivusto josta olen aiemminkin tilannut. Petyin tuotteeni hintaan. Googletin tuoteen ja päädyin teiddän verkkokauppaan hinnan perusteella joka oli mainoksen mukaan pari euroa halvempi. Ostotilaanteessa ale hinta ei ollutkaan voimassa. ( poistaakaa vanhat tarjoukset)

Svar fra Lookfantastic
Tuotteiden valikoima poikkeaa pääsivuston Lookfantastic.com valikoimasta, miksi? Olen aiemmin tilannut kansainvälisiltä sivuilta tuotteita joita suomalaiselta sivustolla ei ole, nyt se ei enää ole mahdollista!? Harmittaa kun jopa ruotsalaisella sivustolla on paremmat valikoimat ja siellä ollaan yhtälailla brexitissä.

Svar fra Lookfantastic
Tarjositte uutiskirjettä ja lupasitte 10 % alennuksen seuraavasta ostosta. Tilasin, mutta ilmoititte että olen sen jo tilannut, ei alennusta siis. Olin joskus aiemmin varmaan tilannurbuuriskirjeen kyllä, sitten joskus myös sen peruutin. Tilasin nyt uudelleen. Tarjouksen yhteydessä olisi hyvä kertoa, että peruutetun uutiskirjeen uudelleen tilaus ei oikeuta alennukseen, ettei tunne itseään vähän kuin huijatuksi.

Svar fra Lookfantastic
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.