Hier gibt es Super schöne Design Möbel und Deko Artikel in sehr schön gestalteten Räumen. Man muss dort einfach mal hingehen um eine tolle Erfahrung zu sammeln. Sehr freundliche hilfsbereite Mitarbei... Vis mer

Se hva andre synes
Fijne winkel met veel aanbod en daardoor veel keuze! Prijzen uiteenlopend van wat lager tot hoog (soms ook wel extreem hoog maar dat zal wel aan mij liggen). Personeel was vriendelijk bij zowel... Vis mer
Mooie dressoir gezien en gekocht. Later besloten om het te laten bezorgen en dat is best een (prijzig) ding. €120 van Sliedrecht naar Rotterdam. Dit is van te voren duidelijk gemaakt, maar bijna 20... Vis mer
Selskapet har svart
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Om Loods 5
Skrevet av virksomheten
25 jaar Loods 5! Kom langs in onze woonwinkels in Amersfoort, Duiven, Maastricht, Sliedrecht en Zaandam of bestel online. Met meer dan 300 interieurmerken in allerlei stijlen.
Volg Loods 5 via onze Socials:
Kontaktopplysninger
Pieter Ghijsenlaan 14B, 1506 PV, Zaandam, Nederland
- 088 65 50 555
- klantenservice@loods5.nl
- loods5.nl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 71 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Goed geholpen
Goed geholpen
Vloerkleed besteld op zaterdag en dinsdag erop al geleverd

Goed advies gekregen
Goed advies gekregen. Daarna is de bestelling netjes afgehandeld. Kan niet wachten tot het geleverd wordt!

Svar fra Loods 5
prima service en vriendelijk personeel
Werd goed, kundig en zeer vriendelijk geholpen.
Kreeg zelfs nog een bon voor een.kopje koffie omdat de printer even op zich liet wachten.

Svar fra Loods 5
Altijd een feestje om in de winkel te…
Altijd een feestje om in de winkel te zijn! Dit keer waren er alleen verbouwingswerkzaamheden, noodzakelijk uiteraard, maar voor mij een beetje onoverzichtelijk. Ik zou ook graag wat voedzamere opties in het restaurant zien!

Vriendelijk geholpen
Vriendelijk geholpen. En het blijft een heerlijke zaak om te winkelen.

Prima advies bij aankoop
Prima advies bij aankoop. Het personeel was op het juiste moment aanwezig toen we ze nodig hadden.

Svar fra Loods 5
We werden uitstekend geholpen door heel…
We werden uitstekend geholpen door heel vriendelijke verkopers en kassa medewerkers, kortom Super.

Zeer constructief
Leuke spullen en goede service bij het…
Leuke spullen en goede service bij het opmaken van de factuur

Terrible delivery service
Friendly staff, terrible service. Ordered 2 couches and 1 wardrobe that were supposed to be delivered 2-4 weeks later. When they hadn't, I contacted them for an explanation. No one could explain, but they promised me they would make an appointment asap. Weeks later they finally arrived. Well, the wardrobe arrived. The couches did not. Almost 2 months later, I am still waiting. Poor show

Teleurstellende service
Op 31 mei een schilderij van HK Living besteld via Loods 5. Pas op 10 juni kregen wij een voorstel voor levering op dinsdag 23 juni. Omdat wij dan werken, konden wij dit niet accepteren.
Er werden geen alternatieve data aangeboden. Volgens de klantenservice kwam onze bestelling daardoor weer onderaan de stapel terecht. Inmiddels zijn we drie weken verder en hebben wij nog steeds geen enkel nieuw voorstel voor levering ontvangen.
De klantenservice kan hierin blijkbaar niets betekenen en verwijst steeds naar “Loods5 Transport”. Er wordt vooral naar elkaar gewezen, maar concrete antwoorden, duidelijkheid of een oplossing blijven uit.
Erg teleurstellende service en communicatie
kussens voor op de bank
Wij zochten kussens voor op de bank en er was heerlijk veel keuze en mooie kleuren en kwaliteit. Leuk om te mixen en matchen
Behulpzaam personeel
Behulpzaam personeel, fijn geholpen toen artikel besteld moest worden
Aantrekkelijk productaanbod
Aantrekkelijk productaanbod. Overzichtelijk uitgestald. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Top service
Ruime keuze, mooie zaak, vriendelijk personeel, nemen alle tijd voor je en geven eerlijk advies

Svar fra Loods 5
Leuke winkel en je wordt prettig…
Leuke winkel en je wordt prettig geholpen als je vragen hebt.

Svar fra Loods 5
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.