Loodgieters.nl Anmeldelser 96

TrustScore 2.5 av 5

2,6

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Toen ik de jongen belde nam hij gelijk op ookal was het al 00:30. Ik had hem mijn probleem uitgelegd en de jongen aan de lijn die had aan de telefoon voor mij een tijdelijk oplossing zodat me lek... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

2026 16 February Ze komen een gemaakte afspraak niet na Beloven een bepaald tijdstip er te zijn en 4 uur later zijn ze nog niet. Bij 2 x bellen hetzelfde antwoord van dat ze wat later zijn en ko... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Rørlegger

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Loodgieter nodig? | Loodgieters.nl is het landelijke 24 uur loodgietersbedrijf ✓ Lekkage ✓ Verstopping ✓ CV-Ketel ✓ Riolering | ☎ Bel Gratis: 0800-2400000

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Efficiënt

Toen ik de jongen belde nam hij gelijk op ookal was het al 00:30.
Ik had hem mijn probleem uitgelegd en de jongen aan de lijn die had aan de telefoon voor mij een tijdelijk oplossing zodat me lekkage zou stoppen voor ergere schade.
Hij gaf aan er met max 90 minuten te zijn nou de tijd was niet om en er stond een monteur voor de deur.
Hele vriendelijke jongen voor hij begon met werken legde hij me uit hoe zij te werk gaan en wat de kosten ongeveer kunnen zijn. Hierbij vermeldde de monteur dat het een indicatie is en dat het dus meer of minder kan zijn. Hij begint pas als je hiermee akkoord geeft. Na akkoord te hebben gegeven was hij begonnen aan de klus. Hele nette werkers proberen het ook zo efficiënt mogelijk te doen.
Nadat de monteur klaar is meerdere controles en testen heeft uitgevoerd heeft hij zijn afval en de overige water voor mij opgeruimd. Ik moest enkel dweilen en het leek alsof er nooit wat is gebeurd hele fijne ervaring

10. april 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik had met spoed een loodgieter nodig…

Ik had met spoed een loodgieter nodig omdat ik een lekkage had bij de meterkast dit is supergoed opgelost en nog een lekdetectie ontvangen er werd aangegeven max 2 dagen dat was keurig op tijd. Supper blij mee en zeker een aanrader

15. april 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik had onverwachts een flinke lekkage…

Ik had onverwachts een flinke lekkage in huis en moest met spoed een loodgieter hebben. Dit bedrijf nam direct de telefoon op, stelde gerichte vragen en was binnen 45 minuten ter plaatse. Dat gaf meteen vertrouwen.

De monteur werkte rustig, duidelijk en professioneel. Hij legde precies uit wat het probleem was, welke opties ik had en wat de kosten zouden zijn. Geen verrassingen achteraf. Wat ik vooral waardeerde:

- Snelle reactie op een stressvolle situatie
- Transparante uitleg en eerlijke prijsopgave
- Netjes gewerkt en alles schoon achtergelaten
- Probleem direct opgelost, geen tijdelijke noodoplossing

Het voelde alsof ze echt meedachten in plaats van alleen een klus te komen doen. Daardoor was het voor mij een hele goede ervaring.

Ik zou dit bedrijf zeker aanraden aan iedereen die een betrouwbare loodgieter zoekt, vooral bij spoed.

17. april 2026

3 lekkende kranen.

3 lekkende kranen.. kwestie van schroef aandraaien en wellicht een rubbertje vervangen. Dat kon ik mijn eigen ogen niet zo heel moeilijk zijn. Aangezien ik 2 linkerhanden heb, heb ik Loodgietersbedrijf benaderd.
Het feit dat ze 'meteen' konden komen, had mijn alarmbel al moeten rinkelen.
Ze gaven vooraf dat de kosten tussen € 150-€ 350 zouden liggen afhankelijk van de problemen.
Ze zijn geweest, hebben een schroefje aangedraaid en een rubbertje vervangen, waren binnen 15 minuten klaar. Helaas kreeg ik de volle mep gefactureerd en in mijn ogen was € 150 meer op zijn plaats geweest (rekeninghoudend met voorrijkosten enz.)
Ze gaven zelf aan dat de kosten wellicht aan de hoge kant zijn geweest maar gaven niet thuis. Ik heb 3 mails moeten sturen voor een reactie en zonder resultaat.
Vervolgens heb ik ze aangegeven dat ik de zaak ga voorleggen aan het incassobureau voor teruggave. Toen ineens kwamen ze wel met een reactie.. en guess what.. zij vinden € 350 absoluut gerechtvaardigd. Daar ben ik het niet mee eens..
Kortom: harde en dure les geleerd dat Loodgietersbedrijf totaal niet betrouwbaar is
Dus als iemand een loodgieter nodig heeft, NOOIT Loodgietersbedrijf benaderen.

17. april 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Heb sterk het gevoel opgelicht te zijn…

Heb sterk het gevoel opgelicht te zijn door dit bedrijf. Er was een probleem met de riolering en dit is door hen opgelost, al was de prijsopgave na een visuele inspectie wel erg hoog. Maar ja, je zit met het probleem van een kapotte afvoer en rioolvliegjes en er waren weinig bedrijven die op korte termijn aan de slag wilden.

Tijdens werkzaamheden zei ik nog: denk je wel aan de vloerverwarming wanneer je gaat boren in de vloer? “Natuurlijk” was het antwoord. Vijf minuten later word ik door kantoor gebeld. Er is een probleem geconstateerd met het ophangen van de nieuwe afvoer en dat kost €1250 extra. Hoezo dan? Er is toch van tevoren een inspectie geweest waar de prijsopgave op gebaseerd is. Nee dus. Ze hebben je “ballen op het blok liggen”: huidige afvoer is verwijderd en eerst betalen anders gaan we niet verder.

Na afloop wordt er gezegd dat we nog een paar dagen last zullen hebben van de rioolvliegjes, maar dat verdwijnt snel als alles is weggezakt in de bodem. Niet dus. We hebben een bedrijf in moeten schakelen om alle troep uit de kruipruimte te verwijderen om de bron van de rioolvliegjes aan te pakken.

Ga dus niet in zee met dit bedrijf maar zoek even door!

20. februar 2026

Klus is niet afgemaakt

Klusser is 10 minuutjes wezen kijken met een soort zuiger met zeer weinig kracht. Klus is niet afgemaakt en verstopping was nog erger geworden. Geen gereedschap mee in de bus om door te veren. Dikke rekening van 199 euro voor niks. Bellen helpt niet, ik werd niet teruggebeld.

29. januar 2026

2026 16 February

2026 16 February
Ze komen een gemaakte afspraak niet na
Beloven een bepaald tijdstip er te zijn en 4 uur later zijn ze nog niet.
Bij 2 x bellen hetzelfde antwoord van dat ze wat later zijn en komen toch NIET . Tevens geen oplossing geleverd. Loze opmerkingen en geeft mij het gevoel ze niet te vertrouwen zijn. Pas toen ze klaar waren met de klus hadden ze aangeven dat het 1600 euro was hoewel wat ze hebben gedaan rond de 600€ kost ! Factuur was niet gespecificeerd, onduidelijke kosten opbouw (bijv 250 euro voor ‘handgereedschappen’.)
Dus: slechte communicatie, geen oplossingen en oplichtingspraktijken qua factuur. Vermijden!

16. februar 2026

Zeer slechte ervaring.

Zeer slechte ervaring.
Na de werkzaamheden ontstond er lekkage die er daarvoor niet was. Sindsdien neemt de loodgieter geen telefoon meer op en reageert nergens op. Geen oplossing, geen verantwoordelijkheid.
Dit voelt als oplichting. Absoluut geen aanrader.

4. februar 2026

Ze komen een gemaakte afspraak niet na

Ze komen een gemaakte afspraak niet na. Beloven een bepaald tijdstip er te zijn en 3 uur later zijn ze nog niet.
Bij 2 x bellen hetzelfde antwoord van dat ze wat later zijn. En waar gewerkt wordt zijn er fouten. Loze opmerkingen en geeft mij het gevoel ze niet te kunnen vertrouwen

28. januar 2026

Ce sont des voleurs

Ce sont des voleurs. Ils ont pris l’argent, ont dit qu’ils allaient chercher les outils dans leur camion, ils sont partis sans faire le travail . Ils nous ont volé.

10. desember 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

MWT loodgieters Leek in eerste…

MWT loodgieters Leek in eerste instantie goede keus. Kwam niet heel professioneel over maar goed we zaten of beter gezegd zitten nog steeds met een verstopping die in eerste instantie opgelost leek te zijn. Dus na 2 weken redelijk functioneren van de afvoer bleek het toch weer verstopt te zijn. Kan al meer dan een week geen was machine meer draaien omdat er liters water uit de afvoer omhoog komen en de ruimte blank staat. Een week terug gemeld dat het dus toch niet goed is. Gemaild, geen reactie, meerdere keren gebeld en dan geïrriteerd doen dat ze zo druk zijn en beloven terug te mailen of te bellen. Vergeet het maar ook dat gebeurt niet! Echt een schande voor de rioolbedrijven die wel netjes een afspraak plannen. Ik ga gewoon weer terug naar een lokale rioolreiniger. Stelletje onprofessionele beunhazen bij MWT loodgieters. Eerste keer ook nog pittige rekening betaald maar je denk op dat moment als het maar verholpen is dan heb ik het ervoor open. MAAR DOE HET NIET!

4. desember 2025

Fraudsters

We had a leakage in a radiator pipe, and we found them through website, two men came with many equipments, they worked for half an hour and after paying them 500 euros, we noticed that they did nothing and still water runs out of the radiator.unfortunately they don't answers any phone or email.The website is 'loodgieterboer.nl'.

1. desember 2025
Vurdert til 2 av 5 stjerner

GEEN AANRADER!

MWT loodgieters B.V.
Prijzen buiten proportioneel. Halve dag €750. Garantie is niets waard. Badkamervloer niet naar behoren gevoegd! Vastgesteld door verzekeringsexpert. Niet meer bereikbaar via WA/Mail etc. Wel snel gereageerd en basis werkzaamheden naar behoren. Dat laatste is ook het enige positieve helaas. GEEN AANRADER

17. oktober 2025

Lekkage niet verholpen

Oplichters en we gaan hier werk van maken ! 1000 euro moeten betalen om een nieuw kraantje te laten zetten in het weekend. 2 weken later lekt alles weer. Komen met 2 mannekes van 18 jaar, zijn een uurtje bezig geweest

15. oktober 2025

Oplichter

Wat een oplichters
Er moest een wasmachine kraan worden aangesloten en een pvc afvoer met sifon
Sturen ze een leerling van 18 jaar die telefonisch door z’n baas verteld moest worden hoe hij dit klusje moest doen
Had geen standaard materialen bij zich en moest hij hier bij een doe het zelf zaak kopen
Het was een klusje van Max 1 uur maar er worden 4 uur in rekening gebracht van 100€ per uur en 165€ aan materiaal kosten voor een wasmachine kraan en pvc pijpje met sifon
Totaal 580€
Wat een oplichterij
Doe nooit meer zaken met deze lui

4. november 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Spoed klus omdat er een lekkage kwam in…

Spoed klus omdat er een lekkage kwam in de badkamer. We hebben ongeveer 2 a 3 uurtjes gewacht. Vriendelijke monteurs. Met de juiste kennis hebben ze de lekkage in onze muur gevonden. Gelijk aan t werk en dit opgelost. Voor een spoedklus ben je nou eenmaal meer kwijt maar dat is het zeker waard geweest. Mocht er in de toekomst weer een loodgieter nodig zijn heb ik dit telefoonnummer nog in mijn telefoon staan. Ook andere raad ik dit bedrijf zeker aan! Bedankt nogmaals

30. oktober 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv