LondonBilletter.no Anmeldelser 25

2,8

1. Billettutsalg

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Velkommen til Londonbilletter.no, nettstedet for deg som vil ha billetter til attraksjon eller transport i London - før du reiser hjemmefra. Her vil du finne et bredt og variert utvalg av billetter i London! Guidede sightseeingturer og attraksjoner som Madame Tussauds, London Eye og Harry Potter Warner Bros Studio Tour, glitrende musikaler i West End og billetter til fotballkamper! E-billetten din blir sendt til din innboks!

2,8

Middels

Har ikke svart på negative anmeldelser

Null stress!

Det var enkelt, raskt og jeg sparte litt over 500,- ved å bestille billettene her! Sjekket flere steder, også engelske nettsider! Null stress etter min opplevelse, så denne nettsiden kan jeg anbefale!

26. mai 2025

Veldig effektivt!:) Men..

Veldig effektivt!:) Men det er litt problematisk at jeg ikke får beskjed om at billetten ikke var gyldig ved mindre den var printet ut, før etter jeg har kjøpt den.

24. februar 2020

Feil markedsføring !

Bestilte billetter for 6 pers til Madame Tussauds med Prioritert inngang.
Det er IKKE det samme som Priority Entrance ! Meget irriterende !
Lasse

20. februar 2020
Logoen til LondonBilletter.no

Svar fra LondonBilletter.no

Hallo Lasse,
Vi selger 2 typer billetter: fast track og prioritert inngang. Med våre prioriterte inngangsbilletter kan du komme til Madame Tussauds mye raskere enn å kjøpe billetter på døren. Fast Track-billetter hopper helt over linjen, men de koster også litt mer. Jeg håper du vurderer vurderingen din på nytt. Vennlig hilsen
Fabian
Ticmate

Bra valg

Bra valg. Billigere en Expressen. Lett å finne frem. Billettene kunne ikke scannes men det sto en person ved billettautomaten så vi fikk hjelp med en gang (slapp oss gjennom). Lett å komme over/finne frem til underground ved stasjonen i London by.

20. februar 2020

Fornøyd

Veldig fin side å kjøpe de billettene vi trengte. Jeg leste igjennom litt tilbakemeldinger på forhånd og fant fort ut at det var lurt å printe ut alt av billetter. Vi kjøpte billetter til Gatwick Express for å spare litt tid i forhold til lokaltoget selv om det var litt dyrere. Det viste seg at Gatwick Express ikke går om søndagene, noe som førte til at vi måtte ta lokaltoget som både tar lengre tid og er billigere. Så vil anbefale andre å sjekke togtider for billetter kjøpes.

2. februar 2020

Bestillingsproblemer

Bestillingen stoppet opp etter å ha lagt inn kortinformasjonen. Det var umulig å se om billetten var bestilt eller ikke. Måtte tilbake og prøve på ny, da virket det som om det fungerte det som det skulle, men e-posten havnet i søppelposten. Fikk 2 e-poster, i søppelposten,med samme bestillingsnummer, så jeg antar jeg at jeg bare har bestilt en billett....

19. januar 2020

Til dels fin måte å bestille billetter på

Fin måte å bestille billetter på, fordi man får alle på en gang, men likevel tungvint fordi f.eks The dungeon krever at man står i kø for å få billettene. På toget fra Gatwick er det lett å ta feil av ekspresstoget og det lokale toget. De går fra samme spor og er ikke angitt som ekspress eller lokalt. Vi måtte kjøpe nye billetter fordi vi gikk på feil tog.

1. januar 2020

Elendig!

Elendig!! Tok aldri telefon og jeg fikk ikke pengene tilbake enda jeg kjøpte avbestillingsgaranti! Prøvd å ringe minst 20 gang uten at å få svar!

12. desember 2019

Ikke fått ordrebekreftelse på mail

5. desember 2019
Logoen til LondonBilletter.no

Svar fra LondonBilletter.no

Hei,
Jeg har nettopp sendt ordrebekreftelse igjen. Noen ganger kan dette være i spam-mappen. Hvis du finner ordrebekreftelse, kan du vurdere anmeldelsen din på nytt?
Takk og vennlig hilsen

Enkelt og oversiktelig

Vedig greit og enkelt å bestille, skrev feil e Mail men en telefon fikset dette raskt. Veldig bra service og hyggelig personell .

10. oktober 2019