Se hva andre synes
Bestelproces was eenvoudig evenals de betaling. De centrifuge werd snel geleverd door postnl Prima apparaat voor een scherpe prijs hadden we veel eerder moeten aanschaffen! de was komt er al bijna d... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Lodgy Home biedt slimme schoonmaakoplossingen voor elk huishouden. Efficiënt, gebruiksvriendelijk en krachtig tegen vuil, voor een stralend schoon huis zonder gedoe. Ontdek onze bestsellers en ervaar het gemak!
Kontaktopplysninger
Slootgaardweg 31a-1, 1738DC, Waarland, Nederland
- 0621657965
- Info@lodgy-home.com
- lodgyhome.nl
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Zeer snelle service en levering vanuit…
Zeer snelle service en levering vanuit Bol Centrifuge werkt goed en is behoorlijk stil qua geluid Een aanrader tot nu toe!
Fijne producten
Fijne producten, heb nu al de reiniger en de centrifuge van Lodgy. Zeker aan te radenn!!
Snelle levering en fijn apparaat
Snelle levering en fijn apparaat. Heel stil en snel droog
Prima centrifuge
Prima centrifuge, doet wat hij moet doen. Opvangbakje tussendoor wel legen. Bij de opstart soms even de machine tegen de grond drukken ivm schudden. Sterker erin, hendel aan de bovenkant naar het midden van het deksel bewegen en centrifugeren maar!
Lodgy achat d'une essoreuse a linge…
Lodgy achat d'une essoreuse a linge communication extra essoreuse reçue le lendemain merci
Perfecte hulp
Als je op zoek bent naar hulp bij aankoop en je wordt dan ook nog een zo heel goed geholpen, dan kan je er alleen maar blij van worden. En als het apparaat dan ook nog precies aan je verwachtingen voldoet is het totaalplaatje compleet
Top!
Ik ben erg tevreden over deze centrifuge. De levering was snel: binnen 2 dagen al in huis. We hebben hem gekocht voor onze oma, vooral omdat hij automatisch uitschakelt. Dat werkt gelukkig precies zoals verwacht, wat voor extra veiligheid en gemak zorgt. Zeker een aanrader!
Top product
De levering verliep goed en het product is zoals verwacht. Zeer blij mee
Klein en praktisch.
Mooie kleine en vooral handige centrifuge. Ideaal voor kleine wasjes te centrifugeren in een vakantiehuis of op de camping.
Heel tevreden met mijn lodgy
Heel tevreden met mijn lodgy, heel handig. Zeker aanrader.
lodgy droogzwierder
Ik heb de Lodgy droogzwierder nu een tijdje in gebruik en het is zeer goed. Met 2800 toeren haalt hij echt nog heel veel water uit de was die al uit de wasmachine komt. Hierdoor is alles daarna op het droogrek veel sneller droog. Zeker met de huidige energieprijzen is dit een heel efficiënte toevoeging. Hij staat ook goed stevig, maakt niet te veel lawaai en is makkelijk te bedienen.
Precies zoals was gezegd fijne…top centrifuge
Precies zoals was gezegd fijne centrifuge maakt was echt droger scheelt echt tijd in de droger
Goede levering ,prijs uitstekend
Goede levering ,prijs uitstekend
Alles was fijn verpakt en kwaliteit van de centrifuge is heel goed , kan wel dit nog niet goed aangeven op het moment ,omdat de centrifuge pas een paar dagen geleden ontvangen is
Maar we hebben hier het volste vertrouwen in !!👍
Goede prijs snelle levering
Een zeer goeie klantenservice
Een zeer goeie klantenservice, we zijn tevreden over het product maar dus ook de aftersales 1 borstel was kwijt na mijn vraag aan de klantenservice of ik deze kan bij bestellen sturen ze de borstel kosteloos op wat een goeie derby
Werkt perfect en perst er nog veel…
Werkt perfect en perst er nog veel water uit ondanks de centrifuge van de wasmachine.
Binnen een dag leveren lukte niet, maar dat ligt waarschijnlijk aan het carnavals weekend.
Fijne centrifuge voor een goede prijs
Prima eerste indruk
Vandaag de centrifuge in ontvangst mogen nemen.
Als proef een hele natte handdoek erin gedaan en deze kwam er bijna droog uit.
Dus prima eerste indruk.
Bestelling geplaatst en binnen korte…
Bestelling geplaatst en binnen korte tijd in huis. Alles was netjes verpakt en precies zoals omschreven op de website. De kwaliteit voelt goed en degelijk aan.
Zeker tevreden over zowel de levering als het product.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.