A reserva, pagamento e utilização foi fácil, pratica, bem localizado, conforme o publicitado pela empresa e o recomendado por operadores turísticos locais .
Prix très abordable, je ne peux rien dire au niveau de l’expérience car finalement je n’ai pas eu besoin de déposer mes bagages, attention au délai d’annulation donc.
The system put into place was very well thought out and seamlessly accessible. I would have loved it if there was a vending machine inside the locker room or maybe outside for easy access to snacks an... Vis mer
LOCK & enjoy! arrives in Paris, the capital of world tourism. Access to LOCK & enjoy! is via a personal code. The premises have 24-hour service, and the lockers can be opened and closed as many times as you need during the reserved period. In our facilities you have at your disposal the most advanced security measures, as you have at your disposal intelligent metal lockers with opening by code, without the need to use keys, a surveillance system will protect the premises 24 hours a day and an insurance per locker of up to 1000€. Free mvl charging points and WIFI5G!

Tu equipaje, siempre protegido

Rue Augereau 3, 75007, Paris, Île-de-France, Frankrike

Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Everything was oki at the locker near Eiffel Tower! Thanks!

Svar fra LOCK & enjoy! Luggage Storage - TOUR EIFFEL
Fue fácil reservar en la web, todo funcionó correctamente y la localización era correcta y cerca de la torre Eiffel. No le pongo 5 estrellas porque olía muy mal en las taquillas y había comida y objetos por el suelo y por el precio algo caro por solo 5 horas.

Svar fra LOCK & enjoy! Luggage Storage - TOUR EIFFEL
Es muy fácil de entender esta disponible 24/7 y Exelenteee servicio.

Svar fra LOCK & enjoy! Luggage Storage - TOUR EIFFEL
Excellent experience, fast access to spacious lockers at a good price.

Svar fra LOCK & enjoy! Luggage Storage - TOUR EIFFEL
Locker très pratique, à proximité immédiate de la Tour Eiffel et du Champ de Mars (6mn à pied), instructions très claires reçues dès la réservation, accès simplifié, prolongation de la durée de location du casier facile, tarifs abordables, local très propre. Je recommande ce service!

Todo perfecto.
Tuvimos un incidente por un error nuestro y el soporte fue muy rapido y resolutivo.

Svar fra LOCK & enjoy! Luggage Storage - TOUR EIFFEL
Me encantó la facilidad, disponibilidad y atención a los detalles

Svar fra LOCK & enjoy! Luggage Storage - TOUR EIFFEL
Es muy buena honestamente y facil de usar lo unico malo seria que no tienen mas ubicaciones pero me encanto el servicio en general

Svar fra LOCK & enjoy! Luggage Storage - TOUR EIFFEL
Es genial cuando necesitas dejar cosas xq el check in siempre es temprano y por ahi uno aprovecha el dia para pasear..y andar con bolsos es pesado. Practico, facil y rapido. Lo recomiendo