Lloyd Language Services Anmeldelser 8

4,2

1. Oversetter
  2. Konsulent

LLOYD LANGUAGE SERVICES – oversættelser, der sælger, med menneskelig intelligens. Vi er et anderledes oversættelsesbureau, der sætter service, sproglig præcision og mennesker i højsædet, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten! Vores indfødte oversættere udfører alt fra OVERSÆTTELSE, TRANSCREATION, KORREKTUR OG TEKSTREDIGERING til TEKSTFORFATNING OG OPTIMERING AF AI-TEKSTER. Vi gør livet lettere for vores kunder med personlig service, hvor ingen opgave er for kompleks. For at sikre den højeste kvalitet behandler vi hver opgave i tråd med vores fire hovedprincipper: MENNESKELIG INTELLIGENS - vi bruger kun AI eller maskinoversættelse, hvis vi udtrykkeligt bliver bedt om det, og selv da har vores indfødte sprogeksperter altid det sidste ord; SEKS ØJNE-PRINCIPPET - alt, hvad vi leverer, produceres, korrekturlæses og optimeres af to dygtige sprogeksperter, plus en endelig kvalitetskontrol af en tredje, for at garantere præcision og kvalitet; MODERSMÅLSPRINCIPPET - vores sprogeksperter arbejder udelukkende på deres modersmål for at sikre et resultat, der er både flydende og autentisk; OVERGÅ FORVENTNINGER - vi skaber merværdi for kunder og optimerer kvaliteten af teksterne og samarbejdet på enhver mulig måde. Hos os er ”godt nok” aldrig godt nok!

4,2

Bra

Jenifer fra Lloyd Language Services er…

Jenifer fra Lloyd Language Services er min ubetingede go-to-girl, når det gælder oversættelse. Og sådan har det været i 15 år. Hun er præcis, detaljeorienteret og sprogligt enormt stærk - og så tager hun altid telefonen, når jeg ringer for at diskutere en eller anden grammatisk detalje, som jeg lige skal have afklaret. Mine varmeste anbefalinger.

8. oktober 2025

Svar fra Lloyd Language Services

Tusind tak for de fine ord, Thomas 👏 Jeg elsker vores samarbejde!

Vi bruger Lloyd til proof reading af…

Vi bruger Lloyd til proof reading af engelske tekster. Jeg oplever at det går hurtigt, men at kvaliteten er høj. Lloyd er rigtig gode til at ramme vores Tone of Voice, og lægger sig tæt op ad originalen, dog med de ekstra lag af høflighed, som hører sig til uden for Danmark. Jeg er meget tilfreds med samarbejdet.

6. oktober 2025

Oversættelse af bog i virkelig høj kvalitet

Lloyd Language har oversat min bog: Selvstyrende teams - ét skridt ad gangen og jeg er virkelig begejstret for det hele. Jeg var slet ikke klar over, hvor meget der skal til for at lave en god oversættelse og hvor er jeg glad for resultatet. Jeg er imponeret over graden af research og fokus på god kvalitet. Derudover har hele processen være effektiv og problemfri. Kæmpe tak🙏🏻

6. oktober 2025

Svar fra Lloyd Language Services

Kære Tina. Det var en udsøgt og lærerigt fornøjelse at arbejde sammen med dig på din bog.

Super kompetente, hurtige og fanger tone of voice til perfektion

Jenifer fra Lloyd Language Services er super kompetent og hun har dygtige oversættere der skriver tekster der fanger, hurtigt kan leverer oversættelser og ikke mindst kan fange en virksomheds tone of voice. Kan varmt anbefale alle virksomheder at bruge Jenifer Lloyd.

3. oktober 2025

Svar fra Lloyd Language Services

Mange tak for de flotte ord, Maria. Vi nyder virkelig at hjælpe dig og Essential Foods nå ud til jeres internationale kunder.

God, hurtig og teknisk solid

Vi har ved flere lejligheder brugt Lloyd's services til oversættelse af både offentlige rapporter og enkelte tekstproduktioner til kunder.

Det er altid med et højt teknisk niveau, solide overvejelser og gode kommentarer.
Kort sagt: Jeg kan klart godt anbefale Lloyd Language Services.

3. oktober 2024

Svar fra Lloyd Language Services

Kære Trond, Mange tak for den stærke anbefaling.,og for det gode samarbejde i årenes løb.

Altid til tid og budget... og med god service!

Igennem flere år har vi hos Loyalty Group benyttet os af Lloyd Language Services til oversættelsesopgaver til mere end 10 forskellige sprog. Opgaverne løses altid til aftalt tid og budget.
Projektkoordineringen er positiv, engageret og effektiv. Vi kan altid få svar på de spørgsmål vi måtte have. Vores bedste anbefalinger til Jenifer og hendes team!

2. oktober 2025

Mange tak for de fine ord, Mikkel 😊

Proaktivitet

Proaktivitet - og levering af god kvalitet til aftalt tid😊

2. oktober 2025

Mange tak, Lisbeth 👏