Livia Mode Anmeldelser

Bra

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

5 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Jeg bestilte en let jakke og et lille…

Jeg bestilte en let jakke og et lille tilbehør sammen mest fordi jeg ville have noget enkelt men stadig pænt. Jakken fungerede godt over jeans og så også fin ud med en nederdel hvilket gjorde den mere brugbar end jeg havde forventet. Leveringsopdateringerne var tydelige og pakken ankom uden problemer. Jeg ville handle her igen når de tilføjer flere sæsonstyles.

4. juli 2026

Jeg købte en moderne top en afslappet…

Jeg købte en moderne top en afslappet kjole og en lille ekstra vare i min ordre. Det der skilte sig ud for mig var hvor anvendeligt det hele føltes i virkeligheden ikke kun på hjemmesiden. Kjolen havde det enkle stilfulde look jeg godt kan lide mens toppen var nem at style op til middag eller holde afslappet i løbet af dagen. E mailopdateringerne var også hjælpsomme især fordi jeg godt kan lide at vide hvornår min ordre er på vej. Jeg ville nok prøve flere hverdagsstyles næste gang.

19. juli 2026

en kjole jeg bliver ved med at vælge

Min første ordre var en enkel kjole til afslappede udflugter men den endte med at blive et af de stykker tøj jeg blev ved med at tage frem igen. Pasformen var afslappet syningerne så pæne ud og den føltes ikke som noget der var lavet hurtigt eller billigt. Jeg kunne også godt lide at butikken havde en personlig følelse i stedet for at virke for rodet.

15. juli 2026

pænt pakket og nemt at bruge

Allerede fra emballagen føltes hele ordren pæn og omhyggeligt håndteret. Jeg købte et par bløde bukser og en basic top og begge dele var behagelige uden at se for afslappede ud. Farverne var tæt på det jeg forventede hvilket altid er en lettelse når man handler online. Intet føltes overdrevet bare enkle moderne stykker tøj der nemt passer ind i min garderobe. Jeg kunne også godt lide at se opdateringer og kampagner via e maillisten.

6. juli 2026