Dårlig kundeservice
Dårlig kundeservice, lang ventetid på bestillingen, venter allerede 14 dager uten jeg har fått svar om leveringen, ikke anbefalt å bestille noe der.
Velkommen til Livetleker - Den beste norske voksenbutikken! Livetleker – din destinasjon for høykvalitets sexleketøy og erotiske produkter. Vi har et stort utvalg av produkter som vil hjelpe deg med å oppleve nye nivåer av nytelse. Livetleker ble grunnlagt med målet om å tilby en sikker, pålitelig og diskret shoppingopplevelse for alle som søker å utforske sine erotiske fantasier. Vi har et stort utvalg av produkter fra de beste merkene, inkludert vibratorer, dildoer, penisforlengere og mange flere. Vårt kunnskapsrike kundestøtteteam er alltid klare til å hjelpe deg med å velge det rette produktet for deg. Bla gjennom vårt utvalg i dag og oppdag hvorfor Livetleker er den beste destinasjonen for å utforske dine erotiske fantasier. Hos oss vil du finne alt du trenger for å få en bedre, mer tilfredsstillende sexopplevelse. Prøv Livetleker i dag!
Kornstadveien 465, , 6531, Averøy, Norge
Har ikke svart på negative anmeldelser
Fikk varen i en annen farge fra det som var på bilde. Har mailet frem og tilbake med de i et år nå.
Det tok også latterlig lang tid for levering, og de nekter reklamasjon på et produkt som aldri er brukt. Tok kontakt samme dag jeg mottok produktet.

Svar fra Livetleker
Fikk det jeg skulle ha til super pris. Vesentlig billigere enn konkurentene, og varen kom veldig fort. Kan ikke være annet enn fornøyd!
andbefaler nettbutikken. bra kvalitet på varer og service.

Svar fra Livetleker