Banner for №1🥇 Nettcasinoer  🎁 opptil 26 000 kr samt 300 gratisspinn

№1🥇 Nettcasinoer 🎁 opptil 26 000 kr samt 300 gratisspinn Anmeldelser

4,9

Helgepromos på dette casinoet har blitt en skikkelig fin tradisjon som jeg ser frem til hver uke. Bonusene er mye rundere både fredag og lørdag, så det lønner seg å logge inn da. Jeg liker at det føle... Vis mer

Jeg elsker hvor mye variasjon det er i spill her. Enten jeg er i humør for å spinne slots, prøve lykken på roulette eller ta en runde blackjack, så finnes det alltid noe som passer stemningen akkurat... Vis mer

Jeg digger designet på spillene her, det er fresh og moderne med kule animasjoner som gjør at man bare vil spinne videre. Bonuser dukker opp jevnlig og gir alltid litt ekstra krydder til spillingen. D... Vis mer

Jeg elsker at dette casinoet stadig legger til nye spilleautomater, så det er alltid noe friskt å teste ut. Det føles som de oppdaterer biblioteket hver uke, og jeg oppdager nye favoritter hele tiden.... Vis mer

1. Kasino

RXcasino №1🥇 Nettcasinoer 🎁 opptil 26 000 kr samt 300 gratisspinn

RXcasino №1🥇 Nettcasinoer 🎁 opptil 26 000 kr samt 300 gratisspinn

Viktig informasjon

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

218 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Det jeg elsker mest med dette casinoet…

Det jeg elsker mest med dette casinoet er free spins uten noen deadline i det hele tatt. Jeg kan spinne dem når det passer meg perfekt, enten det er en rolig formiddag eller sent på kvelden når ungene sover, uten å stresse med å rekke det innen et par timer. Det føles så deilig å ikke være i panikk. Noen ganger tar jeg dem frem bare for å ha en koselig stund for meg selv. Dette gjør hele opplevelsen mye mer avslappet og gøy.

8. september 2026

Jeg spilte bare en kort stund i kveld…

Jeg spilte bare en kort stund i kveld og dro inn en fin gevinst, så ba jeg om uttak med en gang. Det er så deilig å kunne logge av rolig uten å bekymre seg for at de plutselig skal fryse kontoen. Andre steder har jeg hørt skrekkhistorier om folk som venter i ukevis. Her går det smooth og trygt, jeg føler meg helt avslappet etterpå. Dette gjør at jeg faktisk har lyst til å komme tilbake igjen.

Mobilversjonen av dette casinoet er…

Mobilversjonen av dette casinoet er helt knall, alt går sømløst på telefonen uten hakking eller krøll. Jeg spiller gjerne på farten når jeg er ute, eller slenger meg i sofaen på kveldstid med en kopp te, det er så praktisk. Noen ganger blir jeg helt oppslukt og glemmer tiden, det er deilig å ha underholdning rett i lomma. Alt flyter perfekt enten det er slots eller bordspill, ingen venting eller bugs.

8. september 2026

Jeg føler meg alltid helt trygg når jeg…

Jeg føler meg alltid helt trygg når jeg spiller på dette casinoet. Betalingsmetodene er de vanlige jeg har brukt i årevis som bankkort og Vipps, så det er null stress med innskudd eller uttak. Hele sida ser skikkelig solid og profesjonell ut, nesten som en bank. Derfor kan jeg spinne med ro i sinnet uten å tenke på tull. Det gir en så god følelse av sikkerhet at jeg nesten blir litt glad bare av å logge inn.

8. september 2026

Det jeg setter mest pris på her er free…

Det jeg setter mest pris på her er free spins uten noen deadline. Jeg kan spinne dem når det passer meg, enten det er en stille formiddag eller en kveld jeg har tid, uten å måtte stresse med å rekke det innen et par timer. Det gjør hele greia mye mer avslappet. Noen ganger føler jeg meg helt lykkelig over å kunne ta det i mitt eget tempo. Skikkelig digg opplegg.

8. september 2026

Venninnene mine var først ganske…

Venninnene mine var først ganske skeptiske til dette casinoet og trodde uttakene sikkert ville ta evigheter. Men etter at de så meg ta ut gevinsten min uten problemer, meldte både Ida og Line seg opp like etterpå. Nå ler vi litt av hvor skeptiske de var i starten, og de har allerede begynt å spille jevnlig selv. Det er deilig å se at de også får god uttelling her. Jeg blir nesten litt rørt når jeg tenker på hvor gøy det har blitt å spille sammen med dem.

8. september 2026

Selv når flaksen er helt på bærtur og…

Selv når flaksen er helt på bærtur og spinnene suger penger som faen, så kommer det alltid litt cashback tilbake. Det er deilig å vite at en del av innsatsen blir reddet, så jeg slipper å føle meg helt blakk etter en dårlig kveld. Dette gjør at jeg tør å spille litt mer uten å bekymre meg så mye. Jeg blir faktisk litt glad inni meg når jeg ser at beløpet tikker inn likevel.

8. september 2026

Live dealerne her er helt rå

Live dealerne her er helt rå, det føles akkurat som å sitte ved et ekte bord i et fysisk casino med den ekte stemningen og alt. Dealerne er alltid så hyggelige og blide, og det blir en egen fornøyelse bare å chatte litt med dem mens man spiller. Jeg blir nesten litt oppslukt av atmosfæren hver gang. Det er deilig å kjenne at man får den ekte casino-følelsen uten å måtte dra ut døra.

8. september 2026

Mobilversjonen her er helt rå

Mobilversjonen her er helt rå, alt går sømløst på telefonen uten noen lag eller krøll. Jeg spiller gjerne på farten når jeg er ute og handler, eller slenger meg i sofaen på kveldstid med en øl i hånda. Det er så deilig å bare ta frem mobilen og spinne litt uten å måtte tenke på datamaskinen. Noen ganger blir jeg helt i fyr og flamme når gevinstene tikker inn mens jeg ligger der. Supert praktisk dette!

Mobilversjonen av dette casinoet er…

Mobilversjonen av dette casinoet er helt knall, alt kjører sømløst på telefonen uten hakking eller venting. Jeg spiller gjerne på farten når jeg er ute, eller slenger meg i sofaen på kveldstid med en kopp kaffe, det er så deilig praktisk. Noen ganger blir jeg helt glad inni meg når jeg vinner litt mens jeg ligger der. Det funker like bra på både Android og iPhone, og jeg slipper å tenke på datamaskinen. Virkelig en gamechanger for meg.

8. september 2026

Det er helt rått at man slipper all…

Det er helt rått at man slipper all verifisering når man skal ta ut gevinst her. Bare ber om uttak og pengene dukker opp på kontoen innen et par timer, skikkelig praktisk. Jeg har aldri opplevd noe så smooth før. Det sparer meg for masse stress og venting. Nå føler jeg meg faktisk litt fri når jeg spiller.

8. september 2026

ive dealerne her gjør hele opplevelsen…

ive dealerne her gjør hele opplevelsen helt spesiell, det føles akkurat som å være inne i et ekte casino med den ekte stemningen. Dealerne er alltid så hyggelige og blide, og det blir en egen fornøyelse å spille med dem. Jeg digger den koselige atmosfæren som kommer gjennom skjermen, det er nesten som å sitte ved bordet selv. Noen ganger blir jeg helt oppslukt og glemmer at jeg er hjemme. Det er rett og slett en egen glede å chatte litt med dem mens spillet går.

8. september 2026

liker best med dette casinoet er free…

liker best med dette casinoet er free spins uten noen deadline. Jeg kan spinne dem når det passer meg, enten det er en rolig ettermiddag eller en kveld jeg har lyst, uten å stresse med å rekke det innen et par timer. Det føles så deilig å ikke være i panikk. Noen ganger tar jeg dem frem når jeg har god tid og koser meg skikkelig. Jeg blir helt glad bare av å tenke på at de ligger der og venter på meg.

8. september 2026

Selv når flaksen er helt på bærtur og…

Selv når flaksen er helt på bærtur og spinnene bare suger penger, får jeg alltid cashback som redder kvelden. Det er deilig å vite at en del av innsatsen kommer tilbake uansett, så jeg slipper å føle meg helt blakk. Dette gjør at jeg tør å spille litt mer uten å stresse. Cashbacken her er faktisk en skikkelig livredder når lykken ikke er på min side. Jeg blir nesten litt glad selv etter en dårlig stund.

8. september 2026

Helgebonusene her har blitt en…

Helgebonusene her har blitt en skikkelig fin tradisjon som jeg gleder meg til hver uke. På fredag og lørdag er bonusene mye mer generøse enn ellers, så det lønner seg skikkelig å logge inn da. Jeg liker at de ikke sparer på noe i helgene, det føles som de virkelig vil gi oss spillere en boost. Noen ganger blir jeg helt glad inni meg når jeg ser hvor mye ekstra jeg får. Dette har gjort at helgene mine ofte starter med litt spilling og god stemning.

8. september 2026

Alt på dette casinoet er på russisk

Alt på dette casinoet er på russisk, både nettsiden, supporten og reglene. Først ble jeg litt satt ut, men nå synes jeg det er ganske smooth, spesielt siden supporten fikser ting på et blunk. Det er litt artig å se alt på russisk, gir en egen vibe. Jeg har ikke hatt noen problemer med å spille likevel, og gevinstene kommer inn som de skal. Dette gjør faktisk opplevelsen litt unik, jeg digger det!

Mobilversjonen av dette casinoet er…

Mobilversjonen av dette casinoet er helt rå, alt går sømløst på telefonen uten noen hakking eller venting. Jeg spiller gjerne på farten eller slenger meg i sofaen på kveldstid med en kopp te, det er så praktisk. Noen ganger tar jeg bare frem mobilen i sengen og spinner litt før jeg sovner, det funker perfekt. Jeg blir nesten litt glad hver gang jeg åpner appen, det er deilig å ha et casino som bare virker.

8. september 2026

Dette casinoet er helt annerledes enn…

Dette casinoet er helt annerledes enn de jeg har prøvd før, for alt er på russisk – både nettsiden, supporten og reglene. Først var det litt rart, men nå synes jeg det er ganske kult, spesielt siden supporten svarer kjapt selv om det er på russisk. Jeg skjønner meg ikke helt på språket, men det funker likevel bra med oversettelse og greier. Det er faktisk litt spennende å spille på et sånt sted, føles som en hemmelig greie. Pengene kommer ut uten problemer, så jeg er fornøyd som faen.

8. september 2026
Vis anmeldelser på alle språk. (219 anmeldelser)