Live In Peace Anmeldelser

TrustScore 3 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Wat een waardeloos bedrijf. Ik ben nu al 2 maanden bezig met een retour van een shirt. Shirt ontvangen met vlek dus direct gemaild. Nooit antwoord gehad dus via social media blijven proberen. Uiteinde... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super kleding en van hele goede kwaliteit. Snelle levering. Ik had achteraf nog een vraagje over de maat, een berichtje gestuurd en super snel reactie. Aanrader!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Maand geleden shirtje retour gedaan. Inmiddels al 14 mailtjes gestuurd en op geen 1 mail word gereageerd. Ook op insta dm word niet gereageerd. Ik raad het zeker af om hier te bestellen. Geen aanrader... Vis mer

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 2 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

86 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 1 av 5 stjerner

NIET BESTELLEN BIJ DIT BEDRIJF!!!

NIET BESTELLEN BIJ DIT BEDRIJF

Echt bizar slechte ervaring.

Ik heb een longsleeve van €60 besteld en later geretourneerd. De retour werd afgewezen vanwege een vlekje. Prima, dat kan gebeuren. Vervolgens kreeg ik te horen dat het shirt naar mij teruggestuurd zou worden.

Dat is nooit gebeurd.

Ik heb inmiddels geen geld terug én geen shirt terug. Met andere woorden: ik ben €60 kwijt en het bedrijf heeft zowel mijn geld als mijn artikel.

Wat het nog erger maakt, is dat er totaal niet meer wordt gereageerd. Ik heb meerdere e-mails gestuurd, berichten gestuurd via social media en zelfs geprobeerd contact op te nemen met de eigenaar. Geen enkele reactie.

Een retour afwijzen is één ding. Een klant vervolgens volledig negeren terwijl je zijn eigendom niet terugstuurt, vind ik onacceptabel.

Ik raad iedereen aan om eerst goed naar de reviews te kijken voordat je hier bestelt. Mijn ervaring is dat zodra er een probleem ontstaat, je er alleen voor staat.

23. mai 2026

Shirt besteld op 18 April

Shirt besteld op 18 April. Zending staat bij t&t op geleverd en in de shop app op "in afwachting van gegevens"
Op 28 april heb ik gemaild, tevens 20 mei, geen enkele reactie ontvangen.

28. april 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Tot 3 keer aan toe aangegeven dat mijn…

Tot 3 keer aan toe aangegeven dat mijn pakket nog niet is bezorgd. 2 keer gesproken met de klantenservice dat mijn pakket écht nog wel voor Koningsdag binnen zou komen. We zijn nu dik een maand verder, zonder pakket en geblokkeerd door het account op alle social media kanalen en onbereikbaar via de mail! 👍🏼 Lekker bezig Sam

28. mai 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Zeer teleurstellende ervaring met Live…

Zeer teleurstellende ervaring met Live in Peace.

Mijn retourzending is al op 2 mei afgeleverd, maar weken later heb ik nog steeds geen terugbetaling ontvangen. Ondanks meerdere contactmomenten krijg ik telkens dezelfde standaardreactie dat het probleem “wordt geëscaleerd vanwege een technisch probleem”, zonder concrete oplossing of duidelijke termijn.

De communicatie klinkt vriendelijk, maar ondertussen gebeurt er niets en blijf ik wachten op mijn geld. Na weken heb ik nog steeds geen duidelijkheid over wanneer de terugbetaling daadwerkelijk plaatsvindt.

Ik verwacht van een bedrijf meer transparantie, verantwoordelijkheid en vooral een daadwerkelijke oplossing in plaats van herhaalde standaardantwoorden.

27. mai 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Één grote scam, je geld is weg

Klantenservice bestaat niet, en als je wilt ruilen/retourneren word je niet geholpen. Ik heb mijn 2 shirts teruggestuurd en heb hier nooit meer iets van gehoord terwijl het wel is aangekomen. Mails beantwoorden ze niet meer. Één grote scam. Hier niet bestellen want je geld zie je niet meer terug!!!

6. april 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Do not give your money back!!

They received my product returned 2 weeks ago, no response at all, product perfectly returned and sent them a emailed that it had arrived. Super mad, I want my money back. Never order from them

11. mai 2026

Bestelling nooit ontvangen

Bestelling nooit ontvangen, heb al meerdere mails gestuurd maar geen reactie. Heel slecht!!!!!! Raad het niet aan hier te bestellen. Heb 60 euro betaald voor een longsleeve ruim een week voor koningsdag en het is nu een maand later en heb nog steeds niks binnen en er word dus ook niet op mijn mails gereageerd. Heel teleurstellend…..

20. april 2026

Accepteren geen retour

Heb in april 2 longsleeves besteld voor koningsdag twv €120, omdat ik niet zeker wist welke maat goed zal passen, daarna volgde de elende. Ik had keurig 1 longsleeve geretourneerd volgens de retour policy, maar hoorde voor 3 weken helemaal niks. Na 3 mails gestuurd te hebben reageerde ze eindelijk terug. In de mail stond dat mijn longsleeve zogenaamd beschadigd was en dat mijn retour is afgewezen. Hierbij heb ik nog een mail gestuurd waar vandaag nogsteeds niet op is gereageerd. €60 ben ik dus kwijt. Bestel hier dus niet!

23. mai 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Order nooit aangekomen en geld wegg!!

Ik heb 13 april 2026 voor koningsdag een shirt gekocht met ‘MUSIC IS THE ANSWER’. Ik heb mijn order nooit ontvangen. Heb hierover gemaild, kreeg als reactie dat er gegevens ontbraken. Die had ik al direct weer aangeleverd. En daarna nooit meer reactie gekregen. Geen item binnen en geld weg!! Nog drie mails achteraan gestuurd of ik nog reactie ga krijgen of mijn geld terug krijg. Ook een dm gestuurd, maar nooit wat gehoord. Verschrikkelijke service!!

19. mai 2026

Heel slecht

Heel slecht, geprobeerd te retouren daar vervolgens geen formulier voor gekregen.
Contact opgenomen maar er wordt niet meer op je gereageerd.

18. mai 2026

Bestel hier absoluut niet

Bestel hier absoluut niet. Ik heb een shirt gekocht bij Live In Peace en wilde deze netjes ruilen voor een andere maat. Shirt retour gestuurd zoals aangegeven, maar daarna compleet genegeerd. Geen nieuwe maat ontvangen, geen geld terug en ondertussen reageren ze ook totaal niet meer op mails.

Klantenservice lijkt niet te bestaan. Zodra ze je geld hebben, kun je blijkbaar fluiten naar een oplossing. Echt bizar slechte ervaring en totaal onprofessioneel behandeld.
Zit nu zonder shirt en zonder geld.

Ik raad iedereen af om hier iets te bestellen.

12. mai 2026

Retour geweigerd

Een longsleeve besteld voor koningsdag, alleen gepast & uiteindelijk toch besloten om terug te doen. Geretourneerd volgens hun retour stappen en zij hebben de retour ontvangen. Vervolgens krijg ik een mail dat mijn retour niet voldoet aan het retourbeleid & dat ik contact kon opnemen als ik het er niet mee eens was. Een mail gestuurd naar het e-mailadres dat er bij vermeld staat, NOOIT reactie gehad. Ook via Instagram een bericht gestuurd, maar dit wordt ook niet gelezen of beantwoord. Hun website is sinds koningsdag uit de lucht & er staat bij ‘Our website is only closed for a short period. We never remain offline for more than 5 days’. Ik heb op 30 april naar de website gekeken, dus hij is zeker al wel langer offline als 5 dagen.

Kort gezegd: bestel hier vooral helemaal NIKS.

8. mai 2026

waardeloze retourservice

2 longsleeves retour gestuurd t.w.v. 120 euro en vervolgens 20 euro aan verzendkosten betaald om terug te sturen naar live in peace zelf om vervolgens te horen te krijgen dat het nooit aangekomen is en nu krijg ik mijn geld niet terug.

5. mai 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv