Forferdelig kundeservice
En butikk med forferdelig kundeservice! Eier av butikken med navn Christina er forferdelig frekk og arrogant! Jeg bestilte for en liten stund siden en pyjamas fra merket Aiayu fra deres website, og da jeg mottok denne luktet den sterkt av mugg og kjeller! Da jeg kontaktet butikken via email for å fortelle de dette så benektet de dette og sa at det var helt umulig at den hadde luktet det hos dem og de kalte meg indirekte for løgner. De prøvde også å bortforklare med at dette måtte i såfall ha skjedd under transport. Men esken som pyjamasen lå i luktet ingenting, kun selve pyjamasen luktet sterkt av kjeller og mugg. Personen jeg snakket med, Christina, fortalte også masse løgner til meg istedenfor å innrømme at de hadde oppbevart pysjamasen på et fuktig sted. Feks fortalte hun meg at pyjamasen akkurat hadde kommet inn i deres butikk, hvilket var løgn da jeg vet at akkurat denne pyjamasen med dette mønsteret var en pyjamas som kom fra en 2 år gammel Aiayu kolleksjon og slett ikke var en del Aiayus faste sortiment. Den kom altså i butikk for 2 år siden og ikke nylig sånn som hun sa. Pyjamasen var også på salg, og som alle vet så er ikke ting som er nye i butikk på salg. Jeg ble også fortalt at pyjamasen hadde blitt oppbevart i tettpakket plast i butikken, men dette var også løgn fordi da den kom var den ikke pakket inn i plast, den kom kun i en tøypose til meg. Da jeg skrev dette tilbake på mail fikk jeg svar «at de hadde fjernet plasten før de sendte den»! Altså, er det mulig- for noe tøv! Ingen butikk fjerner innpakningen på klærne før de sender de fra sin butikk, dette var kun enda en løgn. Jeg fikk ikke tilbud om retur. Jeg forsøkte å vaske pyjamasen da jeg ikke fikk lov å returnere den, men den var det bare å kaste da mugg/kjellerlukten ikke ble borte i vask. Anbefaler ingen å handle herfra! PS: Nei, pyjamasen ble ikke brukt av meg og jeg hadde heller enda ikke prøvd å vaske den på det tidspunktet jeg emailet med butikken som Christina skriver herunder. Det er enda en løgn.

Svar fra Littlevillagepeople.dk