Kjøpte en M7S robotstøvsuger i august…
Kjøpte en M7S robotstøvsuger i august 25. Nå har den tatt kvelden. Har sendt inn klage, så er spent på hva de sier.
Chicken Road is een spannend crash-spel waarin een dappere kip een drukke snelweg probeert over te steken, auto’s en obstakels ontwijkend voor multipliers tot x1000. Ontdek alles over de gameplay, strategieën en tips in deze complete review op onze site – ideaal voor wie wil weten hoe je optimaal cash out timed. Hoe speel je Chicken Road Kies je moeilijkheidsgraad (Low, Medium, High of Daredevil) en plaats een inzet vanaf €0.10. De kip loopt strook voor strook, multiplier stijgt per succes – cash out op tijd om winst veilig te stellen, of ga door voor hogere risico’s en beloningen. Waarom Chicken Road spelen Geniet van RTP 98-99%, snelle mobiele gameplay zonder lags en fun power-ups zoals een gouden ei of schild. Onze review analyseert RTP, maximale winsten tot €20.000 en beste tactieken voor beginners en pros.
Singel 542, 1017 AZ, Amsterdam, Nederland
Denne roboststøvsugeren er fantastisk! Den har utmerket rengjøringsevne, unngå hindringer godt og er superenkel å bruke. Jeg er veldig fornøyd med den. Designet på denne robotstøvsugeren er også veldig vakkert.
SVINDEL, styr unna! Umulig å komme i kontakt med, og får ikke refundert pakke som har gått i retur til de.
Bestilte støvsuger fra Litroux, og fikk mail etter 2 uker om at de dessverre ikke hadde flere igjen av støvsugeren.. Som erstatning kunne jeg få en billigere støvsuger(annen modell).. Takket nei til dette og fikk da svar om at jeg kunne få refundert 85% av beløpet, men at de beholdt siste 15% pga at jeg hadde avbestilt-- KUN AI som kommuniserer på mail, og dette er ren svindel.. STYR langt unna.. Rapportert til tilsynet
Mest useriøse aktøren innen robot støvsugere. Jeg bestilte dette produktet via deres hjemme side, annonsert som lager vare. Ventet en måned uten at frakt info forandret seg. Ba om refundering da får du ikke alt igjen da den liksom er under frakt. Scam hele greien ikke gå i samme fella.
Dette er en svært useriøs virksomhet. Etter først å ha bekreftet at varen er på lager, kommer selskapet flere uker etterpå og sier de ikke kan levere. Så bestemmer de å trekke kunden for 15%, om en ikke aksepterer å ta et alternativt produkt. Kort og godt ikke til å stole på, og som utnytter det faktum at de allerede har trukket betaling, og nekter full refusjon. Jeg vil definere dette som svindel
Jeg elsker hvordan denne robotstøvsugeren kommer med en elektrisk vanntank og flere rengjøringsmoduser. Den tilpasser seg forskjellige overflater sømløst og gir en grundig rengjøring hver gang. Moppefunksjonen er et flott tillegg som får gulvene mine til å skinne......
Finner seg et areal i rommet og der går den til den er strømtom Finner ikke hjem til lader
Jeg har aldri sett maken til denne robotstøvsugeren. Den suger opp alt fra smuss til hår uten problemer, og den er så enkel å bruke.
Den tar seg av alt fra støv til smuler, og alt jeg trnger å gjøre er å trykke på en knapp. Og den gir meg virkelig tid til å fokusere på andre ting mens den tar seg av rengjåringen.
En dårlig støvsuger som ikke gjør jobben. Styr unna, har du kjøpt dette leketøyet, så er pengene tapt. Ubrukelig rett og slett, ingen kundeservice.
Her må vi forbrukere styre unna! Jeg ble lurt inn på en side som lignet tek.no hvor denne robotstøvsugeren lå i best-i-test innlegget som en av de beste! Grunnet pris så beit jeg på trykket meg inn på linken som lå der. Og vips, så hadde jeg bestilt meg en robotstøvsuger.
Jeg har ventet et par uker på den og nå som jeg har undersøkt både nettsiden og snakket med tek.no så kommer det helt klart frem at dette er svindel og bedrag. Jeg har heldigvis handlet via Klarna og de undersøker saken samtidig som jeg fikk informasjon om at de har kuttet samarbeidet med Litroux.
Til info så har Litroux en helt lik nettside som NordiVac som er også en svindelside.
Når det kommer til min sak så håper jeg Klarna klarer å rydde opp. De skal jo være forbrukernes trygghet.
Jeg har kjøpt robotstøvsuger hos de , etter brukt ser jeg at denne klarer ikke å gå over dørtasklene , tar kontakt med de for å returnerer produkten . For å returnerer produkten må du få egen retur adressen fra de , dette har jeg bedt om over ei uke nå . På hjemmeside står at du kan returnerer varer inne 14 dager , hver gang jeg purre for å få retur adresse kommer det samme spør om årsaken til retur . I dag kom en ny mailen hvor de forteller at hvis jeg velger å returnerer varer må jeg ta kosten for å sende dette til China og at dette kommer til å koster ganske mye . Den andre løsning de kommer med er at jeg for en rabat på 3% å beholde det , dette kan jeg gi videre til venner og familie som evt gave . Når jeg leste de forskjellige løsninger ble jeg sjokker, dette er rett og slett svindel på det høyeste grad . Hold dere langt i fra dette nettside , det er svindel .
Jeg skal ikke gi meg , dette asepkterer jeg ikke .
Være så snill lest dette og STOP STOP STOP å kjøpe hos de .
Noe mere useriøst skal du lete lenge etter
Bestilte støvsuger men angret meg sendte melding før det var godt 10 minutter til kundeservice
2 ganger de trenerterte
mailen svarte før noen dager etter og sa nå har vi sendt varen
jeg sendte mail tilbake og sa jeg har canselert ordren fikk samme mail tilbake vi har sendt
Da blev jeg irritert og spurte hva slags useriøst
firma det her er
fikk mail tilbake de svarer synd du føler det sånn
Og siden har de prøvd å pushe på meg støvsugeren
Jeg sa i fra til posten at de bare kunne sende tilbake
Nå er varen returnert
og jeg har fått en regning på 800 kr fra klarna
Jeg kommer til å gå videre med det her
Kort sagt de er kjeltringer
STYR UNNA
Jeg kjøpte en robotstøvsuger og fikk den levert ganske rask i november. Men den dungerte ikke i det hele tatt. Jeg tok kontakt med support men de kom bare med håpløse ting. De var ikke til hjelp på noen måte. Jeg sendte produktet tilbake og ville ha pengene tilbake. Men de nekter.
WARNING!!!!
Dont buy this product! The company is not serious and delivers products the do not work, and offers NO support!
ADVARSEL!!!!
Ikke kjøp disse produktene! De er ikke seriøse og leverer produkter som ikke fungerer. I tillegg yder de ingen service!
Litroux oppgir navngitt ingeniør som troverdighetsvitne. Fagpersonen finnes ikke og er ikke mulig å kontakte. Jeg har returnert robotstøvsuger ihht. instrukser og ikke fått refusjon etter 6 mnd. Jeg har sendt utallige e-poster som oftes ingen respons fra Litroux. Jeg har av og til lovnader om refusjon uten at det følges opp. Fremdeles har jeg ikke fått refusjon. Jeg vil karakterisere dette som useriøst og at Litroux driver med svindel.
Nå er det mars 2025 og jeg har enda ikke fått tilbakebetaling. Jeg har sendt utallige e-poster. Jeg får kun svadasvar. De forholder seg ikke til opplysninger som jeg gir. Hver nye person som kommer inn i saken kommer med de samme feil påstander og begrunnelser. Sjelden underskriver de med navn så jeg vet aldri hvem jeg kommuniserer med eller om de har vært involvert i saken tidligere. De påstår gjentatt og gjentatt at de ikke har mottatt pakke med spesifikt pakkenummer. Problemet er at de oppgir pakkenummer på pakken som jeg fikk tilsendt fra dem. Jeg sendte pakkenummer på returpakke og andre opplysninger samme dag som jeg returnerte robotstøvsuger. I tillegg har jeg sendt trolig flere 10-talls nye e-poster med all nødvendige informasjon samt korrigeringer når de gjentatt avviser å ha mottatt pakke med pakkenummer på pakken jeg mottok fra Litroux, ikke pakkenummer på pakken jeg returnerte. Jeg er mildt sagt lei og forbannet. Anbefaler ingen å kjøpe produkter fra Litroux. Hold deg til andre kjente og seriøse forhandlere og merker. Kort og godt USERIØST OG SVINDEL fra LITROUX.
Jeg kjøpte denne robotstøvsugeren på tilbud. Jeg er glad jeg kjøpte den fordi den fungerer veldig bra. Jeg bruker den annenhver dag for å holde huset mitt rent og så langt liker jeg det veldig godt. Den renser også kantene med den medfølgende sidebørsten. Du kan ikke gå galt å kjøpe denne støvsugeren! Du vil elske det!" ! Du vil elske det.
Dette er min første robotstøvsuger og jeg har ikke noe å sammenligne den med, men den gjør en utmerket jobb! Det sparer meg for mye tid, jeg elsker å kunne sette det og glemme det og våkne opp med et rent gulv! I tillegg er en av dens bemerkelsesverdige funksjoner dens evne til å rengjøre vanskelig tilgjengelige områder, for eksempel under sofaen og stolen, uten å måtte flytte dem. Alt i alt er jeg fornøyd med denne investeringen!