Selskapet har svart
Väldigt nöjd med LIREMA SMILE operation! Det gick fort och vart smärtfritt och deras kundservice var på topp så att man inte var ett dugg nervös inför operationen. Tack!
Fantastiskt service och professionellt agerande och tydlig information från stat till slut. Personalen var kompetenta och omtänksamma. Kände mig otroligt trygg. Snabb operation utan komplikatione... Vis mer
Skrevet av virksomheten
Kungsgatan 54, 111 35, Stockholm, Stockholms län, Sverige
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 87 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Svar fra LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Stockholm
Det bästa jag fick var en kompetent och duktig optiker.

Svar fra LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Stockholm
Enkelt att boka tid, behövde ändra tid en gång och det var inga problem. Fina, fräscha lokaler och vänligt bemötande i receptionen. Optikern var kanon, pedagogisk och noggrann. Trots att det inte blev någon operation för mig denna gång (tyvärr) ser jag fram emot när det är dags!

Svar fra LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Stockholm
Bra information inför operationen. Men vissa information stämmde inte överens i mitt fall. Jag trodde att jag kan ta mig själv till tåget men efter operationen såg jag väldigt suddigt och omöjligt att kunna hitta vägen. Annars är nöjd med resultaten, det gick fort och återhämtningen på 1 dag.

Svar fra LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Stockholm
Min syn har blivit värre efter operationen och jag får ingen hjälp!

Svar fra LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Stockholm
Jag blev bra bemött och fick den informationen jag behövde för att känna mig lugn innan och efter behandlingen

Svar fra LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Stockholm
De var trevliga och professionella
Och gjorde bra jobb
Varmt rekommenderar de till andra 😉

Svar fra LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Stockholm
Har varit på undersökning & möts av bra kunniga personal & svar på alla frågorna jag ställde.

Svar fra LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Stockholm
Superfint bemötande av all personal. Jag gjorde RLE för två veckor sedan och är mycket nöjd.

Svar fra LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Stockholm
Trevlig bemötande och fin lokal

Svar fra LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Stockholm
allt har fungerat från första dagen, bemötandet, behandling och resultatet är utmärkt

Svar fra LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Stockholm
Professionellt bemötande. Lätt att ta sig dit. Nära T-Centralen.

Svar fra LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Stockholm
I did SMILE surgery at Lirema Stockholm in December 2025. I was honestly skeptical at first due to the extensive social media ads, but compared to another clinic I visited as well, Lirema fully convinced me. The initial testing felt very thorough and I got great explanation of my options.
On surgery day it all felt very routinely, they clearly do a lot of surgeries. The surgery itself took maybe 5 minutes and was completely painless and I felt well taken care of at all time. I was worried about it for years but for no reason.
The numbing drops wore off within 15 minutes after and my eyes started to tear and burn quite a bit - I would compare it with getting shampoo in them. My husband drove me home and I went to bed to try to sleep through it. After around 3-4hours the tearing and burning stopped and I could already see really well ☺️
I followed the instructions on eye drops during healing. Had pretty dry eyes for around 1 week, then that quickly got better. Had no issues otherwise during the healing process.
Today, I have perfect vision! Even my night vision feels better than with glasses/lenses before (I had astigmatism), no halos or similar. I could not have wished for a better result!

Svar fra LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Stockholm
Jag är mycket nöjd med Lirma jag ser bra.
En fentastisk klinik

Svar fra LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Stockholm
Gjorde en undersökning och fick ett väldigt proffsigt och bra bemötande. Det visade sig att jag inte är en bra kandidat för att byta lins just (kanske om ett par år), men när det är dags så kommer jag garanterat att gå tillbaka till Lirema.

Svar fra LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Stockholm
Fantastiskt service och professionellt agerande och tydlig information från stat till slut. Personalen var kompetenta och omtänksamma. Kände mig otroligt trygg. Snabb operation utan komplikationer.
Otroligt duktig kirurg.
Har nu bra syn tack vare mitt linsbytet och slipper nu glasögon helt, så underbart.
Kan starkt rekommendera Lirema.
Tack till alla, ni var underbara.

Svar fra LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Stockholm
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.