Lirare WearAnmeldelser

4,5

Absolut inget fel från er sida men det tog en himla tid för Schenker att komma med grejerna. Åkte från Malmö till Stockholm och sen tillbaka till mig som bor utanför Malmö. Tog över en vecka för dom... Vis mer

Jag är geniunt imponerad, jag köpte först för att dom hade ett otroligt utbud av fotbollströjor med motiv som var klockrena! Men när man fick hem dom, så höll dom en otrolig kvalité - och inte mi... Vis mer

Hittade på insta och skrev till dom ang storleks guide. Fick snabbt svar och beställde. Fick tröjorna några dagar efter och blev mycket nöjd med kvalitet och passformen. Rekommenderar denna sida sta... Vis mer

Upptäck t-shirts, hoodies, kepsar och muggar fyllda av humor, nostalgi och äkta kärlek till fotboll. Hos Lirare Wear hittar du plagg och produkter som fångar allt det där som gör fotbollen magisk – glädjen, dramatiken och de oförglömliga ögonblicken som följer fansen hela livet. Varje design är skapad för att väcka känslor, bjuda på igenkänning och hylla historierna som format fotbollsvärlden vi älskar. Lirare Wear lyfter fram fotbollens riktiga hjältar – från kultspelare och underskattade legender till ikoniska mål, firanden och tidlösa matcher. Dessa t-shirts, hoodies, kepsar och muggar är gjorda för fans som vill bära sin passion med stolthet, humor och personlighet. Perfekt både för matchdag och för alla dagar då du vill visa din kärlek till fotboll med stil.

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Alle anmeldelser

44 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Snabb hjälp

Vid problem med en storlek i beställningen fick jag snabbt svar och lösning på nolltid! Väldigt serviceminded

2. juli 2026

Härligt att höra Stefan! 🙌

Mycket fin service

Mycket fin service. Rekomenderas!

2. april 2026

Det glädjer oss att höra, stort tack Micke! 🙌

Proffs rakt igenom

Toppenleverans med enkel hemsida och snabb leverans. Riktigt roligt och unikt utbud med väldigt bra kvalitet. Proffs rakt igenom. Perfekt för att köpa till VM.

28. mai 2026

Svar fra Lirare Wear

Tack för det fina omdömet, det glädjer oss! Och extra kul att våra tröjor får åka med till USA 🙌

Sjukt snygg tröja 💚🤍

Sjukt snygg tröja! Kragen var smutsig när den kom annars jättefin 💚🤍

11. april 2026

Svar fra Lirare Wear

Kul att du gillar tröjan! Att kragen var smutsig var inte bra – det ser vi allvarligt på. Mejla oss så fixar vi ett presentkort till dig som plåster på såren!

nöjd kund

Snabb leverans bra

4. februar 2026

Svar fra Lirare Wear

Tack för ditt köp Barbro! Riktigt kul att höra att du är nöjd.

Snabb leverans

Snabb leverans, bra kvalitet

12. februar 2026

Svar fra Lirare Wear

Kul att du gillar kvaliteten! Det är något vi värdesätter högt och är väldigt nöjda med.

Bra.

Aldrig haft problem med de, köpt där ett flertal gånger och alltid krångelfritt.

25. februar 2026

Svar fra Lirare Wear

Vi är så tacksamma över att du väljer oss, och tar dig tiden att lämna ett trevligt omdöme Kevin. Stort tack! 🤝

Hjälpsam och tillmötesgående…

Hjälpsam och tillmötesgående kundtjänst. Rekommenderar deras varor ⭐️

19. februar 2026

STORT tack för ditt tålamod med storleken! Hoppas du njuter av GAIS-tröjan nu 😃

Hittade på insta och skrev till dom ang…

Rekommenderar denna sida starkt.

18. februar 2026

Svar fra Lirare Wear

Det glädjer oss att höra att du är nöjd med både bemötandet och kvaliteten!

Orimlig lång leveranstid

Orimlig lång leveranstid. Gjorde en beställning den 25/12 och har ännu inte fått produkten (13/1).

30. desember 2025

Svar fra Lirare Wear

Hej! Tack för din feedback. På grund av snökaoset har en av våra leverantörer drabbats av förseningar. Så lång leveranstid ska det såklart inte vara, så vi vill gärna kompensera dig på något sätt. Maila oss på info@lirarewear.se så löser vi något!