Informasjon om virksomheten

2,3

Under middels

TrustScore 2.5 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Fik aldrig penge tilbage

Bestilte 3 produkter men fik kun et. Fik aldrig penge tilbage for de manglende produkter selvom jeg har skrevet til dem flere gange.

11. april 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ekstra god kundeservice

Har handlet her flere gange uden problemer. Ville i december bruge en rabatkode jeg havde fået tilsendt til at lave en god pose pick & mix, desværre men jeg bøvlede og ventede på svar fra Lindt angående hvorfor koden ikke virkede, var favorit Mango chokoladekuglerne ikke længer tilgængelige.

Jeg blev ringet op af en rigtig sød og hjælpsom medarbejder fra Lindt Outlet i Ringsted og vi fik løst både udfordringen med rabatkoden samt Rikke ville se om de kunne finde nogle Mango chokolade kugler til mig. Chokoladen blev afsendt der var både lidt ekstra i for ulejligheden, samt en søde hilsen til mig.

Jeg fik af vide der havde været udfordringer med deres hjemmeside, samt dem der normalt plukker deres ordre, det er jo hvad der kan ske. Det personlige opkald, gør jeg helt sikkert vil handle her igen.

9. desember 2023

Useriøs "service" og virksomhed

Svarer ikke efter gentagne forsøg på at få fat på dem, efter de leverede en væsentlig del af min ordre forkert. Jævnt irriterende at bruge så mange penge på chokolade kun for at finde ud af deres medarbejdere er farveblinde - og så ovenikøbet at de ikke gider ulejlige sig med at afhjælpe deres egne fejl, men blot ignorerer kunden. Det var så første og sidste gang, vi handlede hos dem. Tak for at hjælpe med at fravælge jer fremadrettet.

15. desember 2023
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Man kan ikke få kontakt til Lindt.

Jeg har bestilt flere ordrer hos Lindt igennem tiden. Der er et glimrende udvalg, og ordren kommer relativt hurtigt frem (typisk en uges tid).
Dog har jeg fornyligt haft problemer med en ordre - med ødelagt produkter i - som jeg kontaktede kundeservice angående. Desværre besvarer kundeservice ikke henvendelserne, og derfor vil jeg fremadrettet ikke benytte mig af Lindts egen hjemmeside. Det fungerer simpelthen ikke, at man ikke kan få kontakt til dem.

1. desember 2023
Vurdert til 1 av 5 stjerner

ingen kontakt tilbage på mange klager…

ingen kontakt tilbage på mange klager over 3 måneder. kuponer virker ikke. Betal fragt selv om der står 500kr=gratis fragt jeg købte for 750 og skal betale 65 for fragt. hvorfor svare de ikke på alle mine kontakt forsøg både her. mail. deres egen hjemmeside kontakter intet virker eller de er måske lige glade :(

19. november 2023

ELENDING Hjemmeside

Nu har jeg prøvet i en periode på 3 timer at bestille fra jeres ELENDIGE hjemmeside.. Jeres chokolade er absolut fantastisk, men lige så godt jeres chokolade er, lige så stinkende ringe er jeres hjemmeside! Det er f*ndme en ommer!

25. november 2023
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fantastisk service.

Fantastisk service.
Sød betjening og høflig med arbejder,
Selv når jeg ville ændre min ordre.
Var de søde og rare og yderst hjælpsom.

Hvis man kunne give flere stjerner end 5 de få det.

Ville bestemt anbefale til andre

5. november 2023
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv