Selger hytte med Propr som bruker…
Selger hytte med Propr som bruker Collector for å ta seg av den økonomiske biten. Man har 3 mnd på seg på å betale fakturaen. Jeg Inngikk avbetalingsordning med Collector da hytten enda ikke var solgt innen 3 mnd fristen og betalte første avdrag. Sto midt i hytte salg fikk ikke neste avbetaling hverken på Mail eller i post så får jeg i inkasso fra Lindorf m hele beløpet. De sa Collector hadde begynt å bruke Walley. Noe jeg ikke har sett og uansett trolig ville ha oppfattet som spam om jeg hadde sett. Siden jeg ikke kjente til denne Walley. Jeg forklarer misforståelsen og Lindorf skal snakke m Collector og komne tilbake til meg.Dette var 21.10.21 Jeg kontakte også Propr flere ganger de sier de også skal følge opp. Jeg tror derfor dette vil ordne seg. Og roer meg. Tiden går og jeg hører ingen ting fra noen på flere mnd,før i romjulen da har Lindorf lagt til 3000 mer i gebyr noe jeg naturlig da nok bestrir. Kontakter Propr igjen som kontaktet Collector. Propr forteller meg to ganger at Collector har sagt at de skal ringe meg dette ender i forliksrådet. Med kostnader for meg. Når et firma( Collector )begynner å bruke en ny tjeneste er kravet at de skal være aktsomme ovenfor kunden. Jeg ba Lindorf sende meg mailene fra Walley og mottok 2 mnd faktura (en 3 Mail var en kopi av den ene mnd fakturaen) men ingen purring som lovverket krever før det er lovt til å sende til inkasso. Jeg tror derfor at jeg kommer til å nå frem i forliksrådet. Det er jo uansett ikke riktig at man skal belastes for 3000 når det er motparten som ikke fulgte opp. Og jeg blir meget overrasket at jeg tapte nå nylig. Jeg vurderte å anke og ber Lindorf trekke kravet sitt mot meg grunnet manglende purring jeg sier jeg vil anke saken. I går sendte de meg en purring som jeg aldri har sett før eller fått det heller trolig rett i spamfilteret det også. Jeg ville aldri tatt saken til forliksrådet dersom Lindorf i utgangspunktet hadde sendt meg purringen når jeg etterlyste mailer sendt meg fra Walley. før saken hadde gått til forliksrådet da ville jeg neppe valgt å la den gå dit siden jeg da trolig ikke ville nådd frem selv om Mailene gikk rett i spamfilteret. Utrolig useriøst av Lindorf i utgangspunktet og fortsette inkasso kjør mot meg når jeg tok kontakt med engang jeg mottok inkassoen og forklarte at alt bero på en misforståelse og ønsket å ordne opp. I denne saken burde Lindorf kontaktet Collector OG ikke minst kommet tilbake til meg med en løsning. At de lar det gå helt til 28.12.21 og da ikke kommer tilbake med til meg med annet enn 3000 kr enda mer kostnader er svært useriøst handlet av en så stor veletablert bedrift. Kynisk bransje. I går var jeg fysisk hos firmaet. Men ingen var visst tilstede 15.15 jeg skal dra tilbake en annen dag ta dette direkte opp med saksbehandler.