Varene er som forventet. Hadde spørt om de kanskje har samme partinummeret på garn jeg hadde hjemme. Da fikk jeg tilbakemelding til. Garnet passer til hekletøy jeg allerede hadde begynt, likner veldig... Vis mer
Skrev at jeg trengte garnet hurtig og det ble pakket og gjort klart for henting samme dag, og generelt så går det under en uke fra man normalt bestiller til du har varen i postkassa, den gangen jeg tr... Vis mer
Jeg bestilte garn for første gang hos Lindehobby. Nettsiden er enkel å bruke og garnet holder god kvalitet. Det eneste trekket er at jeg måtte vente i 2 uker på å få pakken. Håper leveringen går rask... Vis mer
Fantastisk flott garn! Bestilte Fuzzy Chenille garn og det er helt fantastisk å hekle kosedyr med🧶 Kommer til å bestille mer! Eneste minuset er at leveringstiden kan være litt lang, rundt 1 og 1/2 u... Vis mer
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Rask og grei handel til rimelig pris.
Rask og grei handel av Paris bomullsgarn til god pris.
God pris og rask levering.
Utrolig rask med å sende varer og det…
Utrolig rask med å sende varer og det er herlig når en går og venter på å starte nytt prosjekt.
Hekling til småfolk
Super bok for nybegynner. Gode forklaringer, fine bilder og oppskrifter.
Billig garn og god kvalitet
Billig garn og god kvalitet, eneste litt kjedelige er når det er mange farger å velge mellom, så endrer nettsiden fort farge fra den du har trykka på når du skal bla opp og trykke legg til i handlekurv, klarte selv å bestille feil farge grunnet dette
God service!
Garnet jeg ønsket hadde dere i stort utvalg av farger, og jeg fikk det veldig raskt levert hjem til Norge 🤩
Bra butikk!
Leverer det jeg trenger av garn og tilbehør til en god pris innenfor rimelig tid 🧶🩷
Produktet var helt ok
Produktet var helt ok, tok litt for lang tid fra bestilling til levering på posten, transport var ok. Og så er det alt for mye meldinger fra dere om alt mulig, der synes jeg dere fremstår som masete! Levere produkt som er bra, alt annet er unødvendig!
Alt bra medbestillingen.Men levering…
Alt bra medbestillingen.Men levering med helt hjem fungerer ikke.Har navn på dør og postkasse.Enda greide de ikke å levere.Måtte hente til slutt på et annet sted.D er ikke helt hjem.
Kjøpte tre T-skjorte garn to av de…
Kjøpte tre T-skjorte garn to av de hadde knyter som om noen har klippa de og knyter igjen.
Alt vedr sending gikk galt
Alt vedr sending gikk galt. Pakke kom fram alt for sent og jeg sitter med garn jeg ikke trenger, og som skulle brukes på et tidskritisk prosjekt. Bare rot i forbindelse med å få pakkene av gårde
Garnet jeg bestilte er dårlig kvalitet
Garnet jeg bestilte er dårlig kvalitet. Det fliser/ deler seg hele tiden. Umulig å få heklet med det.
Tok litt tid å få varen ellerd fornøyd