Varene er som forventet. Hadde spørt om de kanskje har samme partinummeret på garn jeg hadde hjemme. Da fikk jeg tilbakemelding til. Garnet passer til hekletøy jeg allerede hadde begynt, likner veldig... Vis mer
Skrev at jeg trengte garnet hurtig og det ble pakket og gjort klart for henting samme dag, og generelt så går det under en uke fra man normalt bestiller til du har varen i postkassa, den gangen jeg tr... Vis mer
Jeg bestilte garn for første gang hos Lindehobby. Nettsiden er enkel å bruke og garnet holder god kvalitet. Det eneste trekket er at jeg måtte vente i 2 uker på å få pakken. Håper leveringen går rask... Vis mer
Fantastisk flott garn! Bestilte Fuzzy Chenille garn og det er helt fantastisk å hekle kosedyr med🧶 Kommer til å bestille mer! Eneste minuset er at leveringstiden kan være litt lang, rundt 1 og 1/2 u... Vis mer
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Det tok altfor lang tid før varen ble…
Det tok altfor lang tid før varen ble sendt. Det virket på meg at det var først når jeg etterlyste varen at den ble sendt.
Treg prosess
Elsker garnet, men forstår ikke hvorfor varene ikke blir pakket før etter en uke... Det har skjedd glere ganger nå.
Kundeservice kan bli en del bedre.
Jeg har handlet en del hos Lindehobby og har i utgangspunktet vært fornøyd. Første gang jeg hadde behov for å kontakte kundeservice fikk jeg rask og god hjelp, så jeg vet at de kan levere god service. Dessverre opplever jeg at det svinger veldig.
For omtrent tre måneder siden sendte jeg en e-post angående garn jeg hadde mottatt i farger som avvek betydelig fra beskrivelsen. Blant annet mottok jeg lilla garn der jeg hadde bestilt svart, og grått der jeg hadde bestilt grønt. Jeg har full forståelse for at nyanser kan variere, spesielt når det gjelder resirkulert garn, men her var det etter min mening snakk om helt andre farger, og ikke bare variasjoner i nyansene. Denne e-posten fikk jeg aldri svar på.
Jeg opplever også at det resirkulerte garnet kan variere veldig mye i tykkelse gjennom samme nøste. Det gjør det vanskelig å få et jevnt og profesjonelt uttrykk på produktene man lager, og er dessverre et ganske stort minus for meg.
Nå sendte jeg en ny henvendelse for omtrent en uke siden, og har heller ikke fått svar på denne.
Jeg ønsker egentlig veldig gjerne å fortsette å handle hos Lindehobby, fordi jeg også har hatt gode erfaringer med dem, men når kundeservicen varierer såpass mye og henvendelser blir stående ubesvart, samtidig som kvaliteten og fargene på garnet kan variere betydelig, trekker det dessverre helhetsinntrykket ned.
Derfor lander jeg på 3 stjerner ⭐⭐⭐ og håper spesielt oppfølgingen fra kundeservice blir bedre fremover.
Fornøyd med produktet 😊
Garnet var fint og selve handelen gikk…
Garnet var fint og selve handelen gikk veldig raskt og greit, verre med retur systemet, det tok/tar alt for lang tid og virker komplisert. Mange mail frem og tilbake, måtte kjøpe retur i nettbutikken og det ble etterlysning av retur etikett, nå er den på plass og det blir spennende å se hvor lang tid det tar før tilbakebetaling skjer.
Helt greit
Alt kom fram helt og fint men fikk feil vare på det ene garnet jeg hadde bestilt, tok kontakt med dem om dette plus bilder, fikk svar tilbake at det bare var sånn garnet skulle være men mønsteret var ikke det samme, så tar det tid før jeg hører noe igjen får mail at jeg kan få pengene tilbake svarer dem og hører aldri noe mer igjen fra dem og ikke fått noen penger igjen, synes det var dårlig kundeservice og få så velger derfor å bestille et annet sted neste gang
Veldig bra produkt men dårlig levering.
Veldig bra produkt men kundeservice e noke lunde elendig.. ekstremt treig levering og oppdatering..
Ikke fornøyd lengre
Jeg var veldig fornøyd,1 uke fra bestilling til varene kom, men nå går det 14 dager fra bestilling til den blir sendt,pluss 1 uke sending,svarer ikke på mail,så skuffa for jeg elsker garnet der ,kanskje jeg må finne ny plass og handle ifra 😒
Har handlet mange ganger her.Fin…
Har handlet mange ganger her.Fin service og får det man bestiller
Dere har mange fine produkter og…
Dere har mange fine produkter og konkurransedyktige priser.Alltid gode tilbud.Leveringstid kan være litt sen .
Dere er nye for meg
Dere er nye for meg. Og jeg ble positivt overrasket med god hjemmeside, rask levering og virker som et seriøst firma. Kommer til å bruke dere igjen.
Rask levering
Treg kundebehandling fra A-Å
Utrolig sent svar, om svar på mail. Vanskelig å returnere. Varelevering lang tid. Betaler en høyere pris hos konkurrenter heretter. Varene var hele og som de skulle være. Derfor to isteden for en stjerne
God kundeoppfølging