Useriøs forhandler. Tok ikke 1-5 dager, men tok 1 måned før jeg fikk varene... Fikk en bulkete håndtak og sendte dem mail og de skulle selfølgelig ordne det med å sende nytt. Gått en måned til og fort... Vis mer
Om man tror man kjøper noe som likner på flis eller gir det inntrykket. Glem det. Kjøp heller fliser. Jeg bestilte noe som så ut som et bra alternativ for vårt prosjekt. Priser er som dyre flise... Vis mer
Min erfaring med bestillingen var veldig bra, dessverre har det seg slik st jeg ikke har fått pakken da Lindas Dekor benytter seg av PostNord til å sende pakker. Pakken har nå ligget i over en uke på... Vis mer
Kjøpte tre ulike produkter. Ene sendte vi i retur da vi ombestemte oss. Det andre var Kontaktplast i marmor look. Veldig veldig fornøyd. Lekkert i resepsjon og sminkedisk i vår salong. Tredje produk... Vis mer
Nettbutikk. Norges største utvalg av selvklebende folie til møbler, interiør og vindu! Dropp håndverkeren og gjør oppussingen med våre lekre, brukervennlige DIY-produkter.
Søndre Lensmyrvegen 58, 7670, Inderøy, Norge
- +4722646470
- post@lindasdekor.no
- lindasdekor.no
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 5 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Meget bra kvalitet på selvklebende…
Meget bra kvalitet på selvklebende gulvfliser😃 Lett å legge.
Dette må være de flotteste flisene jeg…
Dette må være de flotteste flisene jeg har sett.Gleder meg til å få de opp.
Veldig rask levering og bra produkt
Rask levering å bra service
Hyggelig og lettvint 🙂
Heelt greit,varen kom
Første gangs bestilling
Bestillte vindus folie hos dere og er svært fornøyd både med produktet, pris og den raske leveringen.
Enkel og grei bruksanvisnig, lett å påføre folien på vindu og ikke minst svarte produktet til forventningen jeg jadde ut fra bilder og produktbeskrivelse.
😁
Enkelt å bestille og raskt levert
Enkelt å bestille og raskt levert . God pris . Enkelt å påføre . Bra resultat .
Fantastisk god og kjapp service
Fantastisk god og kjapp service.
Og produktene er enestående.
Dekorplasten var hakk i og revnet fort
Dekorplasten var hakk i og revnet fort. Kanskje det var et dårlig parti, det var skuffende. Fargen på selve dekorplasten var veldig fin og så ut som ekte treverk.

Svar fra Lindas Dekor
Alt som forventet…😊
Folie
Rask og fin levering.
Kan ikke si noe mer om produktet enda, for vi har ikke fått gjort jobben ennå.
Dette skal brukes i trappetrinn.
Mvh Vigdis Paulsen
Veldig fornøyd med produktet
Veldig fornøyd med produktet. Lett og jobbe med og ett fantastisk resultat. Og leveringen som ikke tok mer enn ett par dager 😀
Rask levering og gode produkter
Rask levering og gode produkter, super fornøyd og kommer til å handle mere fra lindas dekor❤️