Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vilken spännande hemsida med massor av härliga produkter även för en privatperson! Kundtjänsten ger jag högsta betyg! Vänlig och hjälpsam när jag inte riktigt klarade av min beställning. Och så får ma... Vis mer

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Jag tyckte jag läste att ni skickar varorna från Danmark, Men när jag tryckt ok till köp kom det upp att det är banggod som ordern gick till

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Har handlat flera gånger på linaa.se. Har alltid varit snabb leverans och hög kvalitet. Mailade kundtjänst en gång och frågade vilken typ av Lönn det var - och fick snabbt svar på min fråga. Går... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Enda stället, säkert i hela världen, där det går att tag i dessa nålfilar, xtra små. Passade även på att köpa lite bets av bra kvalitet. Mycket bra kundservice och bra kommunikation. Topp!😎👌🏻

Informasjon om virksomheten

1. Hobbybutikk

Skrevet av virksomheten

Linaa AB är ett dotterbolag till det danska företaget Linå A/S, som funnits på marknaden i mer än 40 år. Vi tillhandahåller material till slöjd, utomhuspedagogik och fritidsaktiviteter för skolor och institutioner, men vi säljer även till privatpersoner och företag. Vi har ett stort utbud av maskiner, utrustning och verktyg. Du hittar även material för slöjd/hantverk och design samt biologi, geografi & natur och teknik. Vi har även produkter för det aktiva friluftslivet, här finner du bland annat tillbehören till eldstäder och tält. Du hittar mer än 6000 produkter på vår webbshop och vi får ständigt in nya produkter i vårt sortiment. Om du letar efter en specifik produkt, är du välkommen att kontakta oss.

Kontaktopplysninger

1 stjerne

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Dubbla budskap. Jag tyckte jag läste att ni skickar…

Jag tyckte jag läste att ni skickar varorna från Danmark,

9. januar 2026

Hej Roy

Tack för din recension.

Vi vill gärna förtydliga att din beställning har skickats direkt från vårt lager i Silkeborg, Danmark. Detta framgår även av spårningslänken som du har fått tillsammans med din faktura.

Vi samarbetar inte med Banggood och skickar inga varor därifrån. Om det har uppstått någon förvirring i samband med köpet beklagar vi naturligtvis detta.

Du är varmt välkommen att kontakta vår kundservice om du har frågor eller önskar ytterligare förtydligande.

E-post: info@linaa.se

Team Linaa

Enda stället!!

Passade även på att köpa lite bets av bra kvalitet.
Mycket bra kundservice och bra kommunikation. Topp!😎👌🏻

18. oktober 2025

Hej Björn

Stort tack för din fina recension 🙌

Vi är så glada att du hittade precis det du letade efter hos oss – nålfilar i extra små storlekar är inte helt enkla att få tag på, så det känns extra roligt att kunna erbjuda dem. Och tack för att du även valde att testa våra bets!

Vi uppskattar verkligen dina ord om vår kundservice och kommunikation – det betyder mycket för oss.

Varmt välkommen tillbaka när du behöver mer verktyg eller material.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Rekommenderar INTE

Rekommenderar INTE. Jag köpte Am. Valnöt för mer än 1600kr och de skickade mig brädor med 50-60% splintved. Jag fick ur mindre än 40% användbart trä ur dem. Man betalar redan ett HÖGT premiumpris (120tkr/m3 ist. för 60tkr/m3) från deras shop. Det visar på låg integritet och ärlighet att såga sådana värdelösa brädor och lura kunden, hellre än att kasta lite kärnved eller sälja en mindre bit. De vägrade betala tillbaks pengarna. Jag hade även fått mycket sprucken Purpleheart från dem innan, men detta var sista droppen. Jag köpte från de p.g.a. hemleveransen men det är absolut inte värt. Ta mitt tips, gör inte mitt misstag!

1. april 2025

Kära kund🌸

Tack så mycket för att du delat din upplevelse med oss. Vi är väldigt ledsna att höra att du inte har varit nöjd med ditt köp 😔 Det är självklart aldrig vår avsikt att en kund ska känna sig besviken över kvaliteten eller servicen.

Trä 🌳 är ett naturmaterial, och därför kan det förekomma variationer i både struktur, färg och andelen splintved. Vi strävar alltid efter att leverera bästa möjliga kvalitet och att beskriva varorna tydligt.

Vi vill gärna titta närmare på ditt ärende 📩 Du är därför varmt välkommen att kontakta oss direkt med bilder och ordernummer, så vi kan hitta en lösning tillsammans.

Vi beklagar din upplevelse och hoppas kunna återvinna ditt förtroende framöver 💚

Ha en bra dag🌞

Vurdert til 1 av 5 stjerner

0 leverans👎🏿BOTTEN👎🏿

0 leveran👎🏿
Oförskämd kommunikation👎🏿
Returnerar blusen som ni enligt meil skickat med ordernummer.
Pengarna ska absolut returneras snarast
Köp inte!!!!!! INGET SERIÖST FÖRETAG!!!!!!👎🏿👎🏿👎🏿👎🏿👎🏿👎🏿

13. august 2025

Kära kund🌸

Vi säljer tyvärr inte blusar, så jag tror inte att din recension gäller oss.
Vi hoppas att du kan få hjälp på annat håll.

Ha en bra dag🌞

Bra!

Snabb leverans, väl packat, lagom prissättning. Vad mer kan man önska sig?

6. februar 2025

Tack SÅ mycket för ditt fina omdömme 😃
Det uppskattar vi verkligen.

Välkommen åter 🙌

Snabba, högkvalitet och prisvärt

Har handlat flera gånger på linaa.se.
Går inte vara annat än nöjd.

2. juli 2025

Svar fra linaa.se

Tack snälla för din fina recension!

Vi blir verkligen glada över att höra att du är nöjd med både leverans, kvalitet och kundtjänst. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen framöver! 🌿

/Team Linaa

Hög kvalitet snabb leverans

Ett mycket bra ställe för oss hobbyfixare att skaffa virke

14. mars 2025

Hej John

Tack så hemskt mycket för ditt fina omdömme ⭐⭐⭐⭐⭐

Det uppskatter vi verkligen 🙌

Snabbt och bra packat

Snabbt och bra packat, mycket nöjd med varan😀++++++++

25. mars 2025

Hi Kent

Vad glad vi blir att höra att du är nöjd med varan, leveransen och hur det var packat 👏 TACK så hemskt mycket för det fina omdömme - det uppskattar vi verkligen 🙌

Bra kvalitet

Bra kvalitet, bra pris, snabb leverans

14. mars 2025

Hej Elias

Tack så mycket för det fina omdömme ⭐
Välkommen åter 🙌

Bra leverans

Jag har fått ett mycket bra respons på mina frågorna om min order som tog ett tag att få.
När väl leveransen sattes igång så var allt perfekt.

7. mars 2025

Hej Sten

Tack så hemskt mycket för ditt super fina omdömme ⭐
- Det uppskattar vi verkligen 🙌

Perfekta knivblad

Perfekta knivblad. Snabba leveranser.

Hej Mikael

Tack så hemskt mycket för ditt fina omdömme - Det uppskattar vi verkligen 🙌

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Always quick to ship and they have such…

Always quick to ship and they have such a wide variety of items. I have made several purchases and I was happy with all of them. Highly recommend!

17. februar 2025

Hi John,

Thank you so so much for your wonderful review! ⭐⭐⭐⭐⭐
It means so much for us to hear that you've been happy with all your purchases as well as our wide variety of items. And THANK YOU for wanting to give us such an amazing recommendation👏

Thank you for your support. We look forward to serving you again soon 😃

Best regards,

Snabb och bra service.

Hej Dag

Tak så hemskt mycket för din fina recension ⭐
Den uppskattar vi verkligen! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service 👏

Som vanligt bra kvalitet

Som vanligt

26. februar 2025

Hej Kjell

STORT tack för din fina recension! 😊 Vi är glada att du är nöjd med kvaliteten. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen snart! 🌟

Utmärkt service

Jättebra kvalitet och snabb leverans. Finns ingenting att klaga på.

Hej Christer

STORT tack för din fantastiska recension! ⭐ Vi är glada att du är nöjd med kvaliteten och den snabba leveransen. Välkommen tillbaka när som helst! 😃

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bra kvalitet snabb frakt och ett…

Bra kvalitet snabb frakt och ett trevligt bemötande

3. februar 2025

Svar fra linaa.se

STORT tack för din fina recension! ⭐ Vi är glada att höra att du är nöjd med kvaliteten, den snabba frakten och vår service. Vi hoppas få hjälpa dig igen snart! Ha en fantastisk dag! 😃

Snabbt smidigt och enkelt

Snabbt smidigt och enkelt, lönnen 300mm bred nästan kvist fri med få sprickor och en valnöt som var het ok för priset 😋

22. februar 2025

Hej Mikael

Tusen tusen tack för din fina recension! 🙌 Vi är glada att höra att du är nöjd med både lönnen och valnöten. Det betyder mycket för oss att kunna leverera hög kvalitet snabbt och smidigt.

Hoppas vi får möjligheten att hjälpa dig igen snart! 🌿

Dette er Trustpilot

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv