Ringer kl. 17 og bestiller 3 familie pizzaer til levering kl 19. Pizzaerne kommer først kl. 19.45. Tænker at når vi bestiller i så god tid, ville de måske komme til tiden. Deres pizzaer er også ble... Vis mer

Først var leveringen 50 minutter forsinket. Vi manglede brød til et grill ret. Vi manglede chili og hvidløg på pizza 1, kyllingen var kyllingkebab, hvilket man kunne have skrevet, og pølsen ligne... Vis mer

Pizzaen er kold ved levering ca 30˚c og de er altid forsinket, i dag forsinket 72 minutter, kun en gang har jeg oplevet de er kommet til tiden, da chaufføren kørte, parkerede han ca 20meter væk og der... Vis mer

1. Pizzalevering
  2. Pizzarestaurant
  3. Takeaway-pizza
  4. Restaurant
  5. Takeaway

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Pizza og mere på menukortet hos Lille Alanya i Randers og når du bestiller på vores hjemmeside, får du mulighed for rabatter. Du kan betale nemt og sikkert online eller betaler kontant

1,7

Dårlig

Bestilling altid forsinket

Er virkelig ærgelig over at man aldrig får sin bestilling til tiden. Uanset om man selv henter eller får leveret. Kan komme sent og der er ingen i butikken, 5 bag disken og alligevel er min bestilling 20 min forsinket.

27. mars 2026

For sen levering

Tænker at når vi bestiller i så god tid, ville de måske komme til tiden.
Deres pizzaer er også blevet utrolig dårlige, så det var sidste gang vi bestilte derfra.

27. februar 2026

Alt for lang leveringstid

Alt for lang leveringstid. Fik af vide der vil gå en time før den var her, der er gået en time ydeligere, så to timer fra man bestiller. Alt for ringe og sidste bestilling her fra.

27. februar 2026

Gennemblødt pizza, rejer istedet for pølser??

Plejer at bestille herfra men det bliver vidst sidste gang. Pizzaerne plejer at værer gode, men de sidste par gange er kvaliteten faldet meget.

Tilføjer pølser til min pizza og den kommer med rejer. Pizzaen er igang også rå i skorpen, løgene er rå og min pizza er gennemblødt.
Trist.

4. februar 2026

Har nu for anden gang i træk modtaget…

Har nu for anden gang i træk modtaget en kebab uden dressing på trods af at jeg skrev i kommentarfeltet at der skulle meget dressing i og sidste gang talte jeg i tlf med dem hvor de lovede at de nok skulle huske dressingen. Jeg har været kunde i fem år men det her blev sidste gang jeg bestilte jeg gider ikke mere.

9. januar 2026

Jeg bestilte en pita kebab men endnu…

Jeg bestilte en pita kebab men endnu engang får jeg en uden dressing. Holdkæft hvor er den kedelig at spise jeg er ikke sikker på jeg vil handle hos jer en anden gang desværre, jeg har ellers været kunde i flere år, men det her gider jeg ikke igen

21. november 2025

UFORSKAMMET OG POTENTIELT FARLIG OPLEVELSE

Vi var i aften 6 sygeplejersker som bestilte pizza, hvoraf en skulle være en glutenfri .
Da maden ankommer (for sent, efter vi har rykket for dem) kan vi se at der kun er blevet sendt almindelige pizzaer.
Undertegnede kontakter Lille Alanya og spørger om min pizza er glutenfri, da den ikke ligner og der heller ikke er skrevet noget. Personen i røret siger "jo det tror jeg nok den er", hvorefter han så svarer.."nej vi har ikke glutenfrie pizzaer".
UT ønsker penge retur, hvilket afslåes. UT siger bestemt at det vil være på sin plads med penge tilbage, men personen fra Alanya pizza spørger så om jeg er færdig med min lille lektie, for derefter at knalde røret på.
UT kontakter igen pizzariaet og nævner denne gang at jeg er sygeplejerske på afdelingen. Jeg får nu at vide at de har meget travlt og jeg kan ringe imorgen så.
Mage til uforskammethed skal man lede længe efter,
og det kunne iøvrigt været blevet en farlig oplevelse for UT hvis jeg ikke havde undret mig.
Meget dårlig anmeldelse herfra.

16. mai 2025

Nu har vi efterhånden bestilt et par…

Nu har vi efterhånden bestilt et par gange der fra og de er ALTID forsinket, 30 min og op til en time forsinket. Maden kan være lun og ikke varm.. Det kan ikke passe de altid skal være så meget forsinket hvor man skal ringe ind til dem for at rykke for det, dårlig stil…

30. mars 2025

Jeg bestilte 5 pizzaer hvor vi fik at…

Jeg bestilte 5 pizzaer hvor vi fik at vide der ville gå omkring 30 min.
Efter 1 time ringede vi til dem, hvor det lød som om de havde glemt vores Odre, men pizzamanden fortæller der ville gå 20 min mere…
Efter 30 min ringede vi igen, hvor vi fik at vide der ville gå 20 min mere…
Efter 30 min, ringede vi igen? Hvor vi kom i et højt råbende skænderi med pizzamanden, som mente vi var respektløse og racister…

ALDDRIT BESTIL DERFRA!

28. februar 2025

Flabet

Vi bestilte 5 pizzaer vi fik at vente tiden var 1 time vi ventede 2 timer og fik ik andet end flabet kommentarer over telefonen

28. februar 2025

Elendig service

Elendig service. Bad om rigelig pizza til 16 sultne drenge. Ikke i nærheden af at være nok. Måtte bestille ekstra til overpris. Elendig service. Kan ikke anbefales!!

5. januar 2024

Først var leveringen 50 minutter…k

Først var leveringen 50 minutter forsinket.
Vi manglede brød til et grill ret.
Vi manglede chili og hvidløg på pizza 1, kyllingen var kyllingkebab, hvilket man kunne have skrevet, og pølsen lignede kødpølse. Osten var udefinerbar, ikke den man kender. Pizzaen var dog varm.
Pizza 2 manglede Gorgonzola ost.

30. desember 2021

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis