Jag bedrev ett UF företag och använde Like Ink som leverantör. Vi var såååå nöjda med dom och blev aldrig besvikna hur våra designs blev! Dom lyckades så bra med trycket på dom och ställde även upp... Vis mer

Beställde 10ark tatueringar men det kom bara 2ark. Beställde även med express men det tog en hel vecka att få dom. Allt löste sig till slut men det tog dom två å en halv vecka att skicka allt till g... Vis mer

1. Netthandelstjeneste

Like ink erbjuder dig som privatperson eller företag att enkelt och snabbt beställa egendesignade gnuggistatueringar. Våra gnuggisar tillverkar vi i eget tryckeri i Malmö och våra tatueringar är både veganska och dermatologiskt testade. Alla våra tatueringar är allergivänliga, godkända och testade för försäljning i hela Europa. Du laddar snabbt upp valfri design, logga, foto, text eller illustrationer så skickar vi dina tatueringar inom ett dygn! Varmt välkommen till likeink.se - Real Fake Tattoos

4,6

Enestående

En otroligt bra produkt

En otroligt bra produkt! Det var extremt enkelt att skapa gnugissarna, leveransen gick blixtsnabbt och kundtjänsten var ännu snabbare, mycket tillmötesgående och lösningsorienterad – trots att felet låg hos mig. Här kommer jag att beställa oftare!

16. april 2026

Dottern älskar Like inks gnuggisar

Dottern älskar Like inks gnuggisar, helst med Malmö Redhawks motiv. 😉 Otroligt lätta att applicera och håller sig snygga länge, även efter dusch och tvätt. Rekommenderas!

11. mars 2026

Vi har vid flera tillfällen beställt…

Vi har vid flera tillfällen beställt stora mängder tatueringar och fått dom prydligt och snyggt paketerade. Vi säljer tatueringarna vidare för att samla in pengar till välgörenhet. Folk verkligen älskar tatueringar, och inte bara barn.

24. oktober 2025

Svar fra Like ink AB

Hej, vad kul och höra! Tusen tack för att ni väljer Like ink!

Brukar alltid köpa tatueringar från…

Brukar alltid köpa tatueringar från Like ink i present till barn. Senast laddade jag upp en bild på min systerdotters katt och hon blev så glad och bara älskade att se henne stolt visa upp sin tatuering på gården! Haha

22. oktober 2025

Svar fra Like ink AB

Hehe, tack för att du delar med dig!

4/5 stars

I love that you can order your own design, that you can choose how many tattoos you want to get, the customer service were helpful and helped me when my package got lost. I just wish the tattoos had stayed a little longer (mine unfortunately only stayed for 2 days) but I think it might've to do with the fact that I thought they itched so I think I might've rubbed away some of it in my sleep.

22. juni 2025

Svar fra Like ink AB

Hi, Usually the tattoos look good 3-5 days. Big thanks for your 4 stars!

Fantastisk kundservice vid strul med PostNord

Fantastisk kundservice när PostNord tappat bort mitt paket. Snabb och professionell hjälp av Gustav när jag blivit av med paketet - stort tack. En 30års fest räddad!

21. mai 2025

Svar fra Like ink AB

Grymt att vi kunde bidra till feststämning!!

Jätte nöjd!!

Jätte nöjd! Extremt trevliga och hjälpte till på bästa sätt när mig o mitt företag skulle beställa tatueringar till det! Tatueringarna var också i jätte bra kvalité och såg jättefina ut på huden. Det såg verkligen ut som att de är en riktig tatuering!

3. mai 2025

Hej, vad kul och höra!

Extremt dålig kvalité

Extremt dålig kvalité. Så fort det kommer lite vatten börjar de lossna från sidorna, råkar du då komma åt med handen eller annat så är den borta.

24. april 2025

Svar fra Like ink AB

Hej, Det låter mycket märkligt och troligtvis har något blivit fel i produktionen på just dina tatueringar. Maila oss så skickar vi nya så får du gärna skriva en ny recension efter det. Tatueringarna håller generellt bra i vatten och sitter i regel som en smäck i 2-5 dagar. // Gustav

Super trevliga och hjälpsamma

Dom lyckades så bra med trycket på dom och ställde även upp att klippa dom innan vi fick hem tatueringarna. Så schyssta och trevliga i kundservice är dom också!
Kommer definitivt beställa igen!

24. april 2025

Svar fra Like ink AB

Tack så mycket och superkul att jobba ihop med er också och följa ert UF-företag. // Gustav

Super happy with these temporary…

Super happy with these temporary tattoos! They looked so realistic and lasted way longer than I thought. I even wore one to a party and it stayed perfect the whole night.
Really easy to use and gentle on the skin. Great way to test out tattoo ideas or just have fun with different styles.
Definitely coming back for more!

6. april 2025

Hi, big thanks for your feedback! // Gustav