Service impeccable sur toute la ligne!
Service impeccable! Arrivé à l’heure prévue, Claudio était sympathique et très professionnel. Travail soigné et efficace. Aucune mauvaise surprise ni supplément. Je recommande vivement.
Bij liftexpress kan u in heel België een ladderlift huren tegen de beste prijs. We verhuren ladderliften van de eerste tot de 17de verdieping, met een capaciteit tot 300kg.
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Je suis tres contente de leur service ik somt tres profesionel tres gentil et je vous reconande leur servive vivement fait appel a eux tres tres bien
Expérience TRES NÉGATIF. Réservation en ligne ou on demande que l'adresse, pas plus d'informations. Donc on suppose que c'est eux qui regardent via Google comment c'est ( information dites en personne par le chauffeur lui-même !! Donc aucun mensonge)! Arrivé sur place, le lift n'étant pas tout près de l'immeuble ( pelouse devant) pas moyen de monter via le lift à cause du poids. On nous donne un numéro....
Personnel EXTRÊMEMENT DÉSAGRÉABLE! Ne reconnaît pas leur faute et n'informe pas correctement le client !
Le pire, c'est que lorsqu'on regarde sur le site il est bien indiqué qu'il y a un lift tractable. Quand on leur téléphone ils disent qu'il n'y a pas de lift tractable!!!
Nous laisse en plans sans même essayer de chercher une solution ou d'aider.... Mes affaires devaient donc rester dehors tout le reste de la journée et la nuit.... C'est INADMISSIBLE !!!!
Vraiment pas contente et ne ferais plus JAMAIS APPEL A EUX !!
Perfecte service. Precies op tijd. Wist de lift op de juiste plek te zetten, het was geen doorsnee situatie. Zo is alles zeer vlot gegaan.
Bedankt!
Slechtste ervaring ooit! Boek nooit bij dit bedrijf! Onze chauffeur was 40min te laat en kon het adres niet vinden waardoor we hem moesten gaan zoeken en voorrijden in de stad... De service via de telefoon was verschrikkelijk en we werden zelfs "vervelend" genoemd. En dan kregen we nog maar 30 euro korting... slechtste service ooit!
Vervolg van de saga :
Vanden Borre deed beroep op de firma LiftExpress om de wasmachine te leveren op de vijfde verdieping via het terras. De lift steunde daarbij op het muurtje dat rond het terras staat en dat afgedekt is met nokpannen. Door onvoorzichtigheid van de liftbediener (geen bescherming geplaatst) braken er twee nokpannen.
Na vier maanden en talloze mail beweert Liftexpress dat de lift slechts tot de vierde verdieping kwam, en zij dus de schade niet hebben kunnen veroorzaken!!
Dat de lift van het gebouw tot aan de vierde verdieping komt, en je dus geen externe lift nodig hebt om iets tot daar te brengen, dat het onmogelijk is om van de vierde verdieping een wasmachine tot de vijfde verdieping te brengen, en dat de wasmachine op de vijfde verdieping is geleverd en geplaatst door twee mensen van Vanden Borre die de het ongeval hebben zien gebeuren, dat verhindert hen niet om te volharden in hun leugens (waar ze nu pas na vier maanden mee afkomen).
Een zekere Vanessa van de klantendienst (what's in a word) neemt deze leugens gewoon over. Ik stelde haar voor om eens navraag te doen bij het personeel dat de plaatsing heeft gedaan, of aan de manager van de winkel in Oostende te vragen om in zijn wagen te springen en de situatie ter plaatse te komen bekijken. Ze anwoordt als een robot : njet, njet, njet. Ze is dus van bijzonder slechte wil en bewijst dus dat je niet alleen slecht bediend wordt bij Vanden Borre, maar de zogenaamde 'klantendienst' er plezier in schept om klanten te treiteren.
Ik deed mijn verhaal aan Radio 2 - de inspecteur, en legde klacht neer bij de economische inspectie. Ik ga dat ook doen bij Testaankoop en aan mijn eigen verzekering contractuele aansprakelijkheid met vraag Vanden Borre desnoods te dagvaarden.
Wordt vervolgd.
Vlotte regeling en alles was zeer goed verlopen. We zullen in de toekomst hun diensten nogmaals gebruiken.
Très belle expérience, super sympa et rapide. Des prix très intéressants et un tout bon chauffeur 👌
Reservatie geplaatst online voor 3 dagen later. Kort daarna telefoon voor praktische zaken te regelen. Foto's kunnen doorsturen zodat we zeker waren het geen probleem was om de lift te plaatsen. Interventie goed verlopen, vriendelijke medewerker. Prijs correct. Aanrader.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.