3,8

Alle anmeldelser

2 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Liam heeft mijn doelen laten overstijgen

Ik heb bij Liam 1 jaar als coach gehad en ik heb onder zijn hoede mijn eigen doelen overstegen. Ik wilde graag aankomen in spiermassa en door een duidelijk consistent trainings- en voedingsschema is dit ook meer dan gelukt. Daarbij had ik persoonlijk ook echt een stok achter de deur nodig om consistent te blijven trainen en eten.

In het traject houdt Liam echt rekening met wat je doelen zijn maar wie je ook bent als persoon. Door 100% eerlijk te zijn naar elkaar kan je heel ver komen en zelfs je doelen overstijgen.

Ik zou Liam 100% aanraden als je een doel hebt en twijfelt of het je wel zou lukken. Je kan meer dan je denkt, maar dat hoef niet allemaal alleen te doen.

24. september 2025

Ik word inmiddels al ruim 6 maanden…

Ik word inmiddels al ruim 6 maanden begeleid door Liam en ik ben ontzettend tevreden over de resultaten. Ik behaal doelen die eerder voor mij niet eens binnen handbereik leken.
Wat ik vooral waardeer, is dat Liam echt de tijd voor je neemt wanneer je ergens hulp bij nodig hebt. Hij denkt met je mee en weet ontzettend veel over het menselijk lichaam, spiergroei en het verliezen van vet. Zijn kennis en persoonlijke begeleiding hebben mij enorm geholpen om vooruitgang te blijven boeken.
Ik ben dan ook uiterst tevreden over de begeleiding van Liam en kan hem zeker aanraden aan iedereen die serieus aan zijn of haar doelen wil werken.

23. september 2026

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis