Lifestyleinc Anmeldelser

4,0

Lifestyle Inc. – Voor een stijlvol en actief leven. Ontdek outdoor essentials, sportieve gear en lifestyle producten die passen bij jouw ritme.

Bra

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

Geweldige service.
Garantie geval buitengewoon goed en snel afgehandeld. Super 👍

29. september 2025

Svar fra Lifestyleinc

Hartelijk dank! Mochten wij in de toekomst ergens bij kunnen helpen, laat ons dit gerust weten.

Een slecht voorraadbeheer

Kano ME 390 gekocht bij Lifestyleinc.Ik kon bij bol.com uit drie leverancier’s kiezen, die mij de kano ging leveren, helaas heb ik de verkeerde keuze gemaakt. Het volgende antwoord kreeg ik een dag later op de bevestiging van mijn aankoop. Hartelijk dank voor uw order, wij hebben helaas geconstateerd dat gister avond voor uw aankoop onze laatste ME 390 is verkocht waardoor deze niet meer leverbaar is. Wij hebben wel de Memba 330 op voorraad, deze is 60cm korter, verder identiek aan het 390 model. Deze kost €349,-. Zou het een oplossing kunnen zijn dat wij u deze toesturen en het verschil in prijs terug overmaken? Ik wil toch geen één persoons Kano als je met twee personen bent???? Daarbij zijn ze ook nog te duur met deze kano. Ik had de kano nodig voor mijn vakantie, anders zou ik er niet zo moeilijk over doen. Want de andere aanbieders waren ook net hun kano kwijt.

31. juli 2025

Svar fra Lifestyleinc

Het spijt ons dat wij u niet de gewenste service hebben kunnen bieden. We begrijpen heel goed dat u specifiek de ME 390 nodig had voor uw vakantie en dat het vervelend is dat deze niet meer leverbaar bleek, ondanks uw bestelling.

Zodra we ontdekten dat het model helaas net uitverkocht was, hebben we direct contact met u opgenomen en geprobeerd een passend alternatief te bieden met de Memba 330, inclusief terugbetaling van het prijsverschil. We begrijpen nu dat dit voor u geen geschikte optie was, zeker gezien uw behoefte aan een tweepersoonskano.

Onze excuses voor het ongemak en de teleurstelling die dit heeft veroorzaakt. We nemen uw feedback serieus en gebruiken dit om onze voorraadcommunicatie en bestelprocessen verder te verbeteren.

Zeer meedenkend bedrijf

Zeer meedenkend bedrijf. Topservice en snelle levering.

26. juli 2025

Svar fra Lifestyleinc

Dankjewel voor je positieve feedback. Graag tot ziens!

Zo kan het dus ook

Vanaf het moment van bestellen was de ervaring extatisch. Mijn product werd binnen de afgesproken tijd bezorgd én het voldeed aan mijn verwachtingen.

17. juli 2025

Svar fra Lifestyleinc

Wat een fijne reactie, dank je wel. Super dat alles naar verwachting is verlopen, we hopen je snel weer terug te zien!

Snel en betrouwbaar

Makkelijk te bestellen op de website met een snelle levering. Ook het contact met hen ging soepel en de afhandeling was top!

17. juni 2025

Svar fra Lifestyleinc

Bedankt voor je fijne review. Geweldig om te horen dat alles soepel is verlopen. We helpen je graag weer in de toekomst!