Licentie Wereld Anmeldelser

4,3

Ik stond hier even sceptisch tegenover: zo'n lage prijs voor Office Pro 2021; dat kan toch niet? Maar de reviews online trokken me over de streep: die waren goed en voor zo'n laag bedrag loop je weini... Vis mer

Ik bestel regelmatig bij licentiewereld en zonder problemen. Snel, goed en betrouwbaar. Vooral dat laatste is op gebied van licenties erg belangrijk. Zitten veel rotte appels tussen.

Ik heb vier licenties besteld, maar er maar twee ontvangen. Er zit een fout in het licentie management systeem als je meerdere licenties tegelijkertijd besteld. Op email verzoeken wordt helaas niet ti... Vis mer

Ik ben heel tevreden met het product (Windows pakket 2021 voor Mac) en de makkelijke installatie ervan, maar vooral ben ik blij met de reactie van Licentie Wereld toen bleek dat ik aanvankelijk een ve... Vis mer

1. Programvarebutikk

LicentieWereld is de voordeligste op het gebied van Software Licenties. Van Microsoft Office 2019 tot Office Home & Business 2019. Wij leveren alles direct, en tegen een voordelige prijs!

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Alle anmeldelser

70 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Een niet werkende licentie…

Een niet werkende licentie ontvangen. Dat is sinds Vrijdag 21-november. Ik heb een email verstuurd over mijn probleem, maar nog geen reactie ontvangen. Dus, slechte product met slecht service!!!

Na mijn slechte review, heb ik maandag middag een email ontvangen. licentie Wereld zegt dat zij mijn email niet heeft ontvangen en vroegen ze om die opnieuw op te sturen. Dat heb ik gedaan.

Tot nu toe nog weer geen reactie!!

21. november 2025

Prima

De gevraagde licentie zat snel in mijn mailbox en werkte zonder problemen. En zo hoort het ook.

23. oktober 2025

Zeer slechte service

Zeer slechte service. Licentiesleutel niet te activeren, pagina off line, technische problemen. Niemand bereikbaar. Via andere weg andere licentie gekocht maar licentiewereld geeft verder niet thuis. 139 euro weg en weigering tot terugbetaling. Waardeloos bedrijf .

8. november 2025

Zeer goed. Te vertrouwen.

Zeer goed. Probleem met installatie. Email gestuurd. 1 dag later antwoord. Opnieuw geprobeerd en gelukt.
Heel fijn om voor 25€ een office 2024 plus te kopen die werkt.

18. oktober 2025

Lossen je problemen niet op

IK had op zondag een licentie gekocht, echter zat er geen code in de mail. volgens hun website zijn ze bereikbaar op zondag maar kreeg geen reactie.

ik wilde op dat moment wel verder dus ergens anders een licentie gekocht, dit hun netjes gemail en gevraagd om een refund. vervolgens kreeg ik wel een code maar geen reactie op de vraag voor een refund, ook niet na herhaaldeijk vragen.

Slechte ervaring dus en goedkoop kan hier dus duurkoop zijn

12. oktober 2025

Boeven!

Het verbaasd mij ten zeerste dat er om een review gevraagd wordt daar ik door dit bedrijf belazerd ben. Tsja, dan dus op hun eigen verzoek bij deze:
Voor €139 een office licentie gekocht. Dat de productcode dan niet werkt kan best één keer gebeuren (denk ik). Maar dat de nieuw ontvangen code ook niet werkt, geeft te denken. En al die tijd dus geen toegang tot office. Inmiddels elders een binnen 5 minuten wél werkende productcode gekocht. Op mijn verzoek het bedrag op mijn rekening terug te storten wordt niet gereageerd.
Boeven!

20. september 2025