This was my first real money casino online. I was nervous, but the registration steps were clear and the site doesn’t look shady. I started with a tiny 10€ deposit to see how things worked. Lost half,... Vis mer

After I lost my first small deposit, I expected lots of messages trying to lure me back instantly. But they only sent one normal email about a bonus and then nothing crazy. I came back on my own a wee... Vis mer

na betaling verwacht je meteen de licentie te kunnen gebruiken (op website staat: uw licentiesleutel direct na aanschaf in uw mailbox)… niet dus… de 24/7 klantenservice lijkt online (groen bolle... Vis mer

There are tons of games but the categories and search make it manageable. I can sort by new, popular, providers, etc. Usually find something I want in under a minute.

1. Programvareselskap

LicentieMaster uw ideale partner op het gebied van software. Zowel software kopen, installeren en gebruiken is bij ons uitstekend geregeld. U koopt bij ons geen software om het vervolgens zelf uit te zoeken, maar bij LicentieMaster klopt het van A tot Z en heeft u garantie dat de software daadwerkelijk werkt. Dit maakt ons tot een aantrekkelijke partner om een aankoop bij te doen.

1,3

Dårlig

Har ikke svart på negative anmeldelser

Office Thuis, zo geregeld

Eenvoudig aan te vragen. Groot verschil met goedkopere aanbieders. Betreft hier namelijk een permanente licentie. Meermalen te activeren en komt onder je MS account. Chat voor vragen reageert ook zeer snel.

31. mai 2022

Goede service

USB met Win10 besteld en die netjes thuis ontvangen. Echter geen licentie code. Na meerdere mails te hebben gestuurd, is dit netjes en direct opgelost.
Als blijk van waardering en ongemak kreeg ik nog een leuk presentje.

13. mai 2022

Goedemiddag Gerald,

Namens ons hele team willen wij u bedanken voor uw review.

Wat vervelend dat u de licentiesleutel nog niet ontvangst heeft mogen nemen, ik heb het direct even voor u nagekeken en ik zie dat enige tijd geleden de licentiesleutel per mail naar u is toegestuurd. Ik heb de licentiesleutel nu nogmaals door ons systeem gepusht en tevens deze ook handmatig even naar uw toe gemaild.

Excuses voor het ongemak en hopelijk kunt u zo snel mogelijk aan de slag!

Met vriendelijke groet,

Melisse
Medewerker klantenservice
LicentieMaster

Langere levertijd dan wat wordt gecommuniceerd

Bij het bestellen van de licentie wordt aangegeven dat je deze meteen binnenkrijgt, dit klopte bij mij niet. Heb op woensdagavond een licentie besteld en kreeg deze pas op vrijdagochtend in de mail. Op zowel chat als email heb ik nooit een reactie gekregen. Verder wel de juiste licentie gekregen voor een lage prijs.

8. mai 2022

Echt goede ervaring met levering én nazorg!

Mijn bestelling heb ik goed ontvangen! Ongelofelijk goed was de after sales service.
Het lukte mij met installeren niet direct en ik vroeg het LicentieMaster. Binnen de kortste keren had ik reactie én het programma perfect geinstalleerd op mijn PC. Perfect en ik ben er heel blij mee.
Zeker aan te bevelen. Dank je Michiel!

8. mai 2022

Goedemiddag Grad,

Namens ons hele team willen wij u bedanken voor uw review. Ik heb uw bestelling even nagekeken in ons systeem en zie dat uw licentiesleutel direct per mail is geleverd naar u. Wellicht is uw licentiesleutel in uw spam beland.

We kijken graag met u mee om te zorgen dat u zo snel mogelijk met uw aangeschafte product aan de slag kunt.

Met vriendelijke groeten,

Michiel
Manager klantenservice
LicentieMaster

Leveren van de juiste licentie duurde erg lang

Op zich een prima manier van licenties verkopen, echter de beloofde "Licentie ontvang je direct" ging bij mijn niet op. Dit duurde tot de volgende morgen 07:00. En toen kreeg ik nog de verkeerde licentie ook, dit kenbaar gemaakt via de chatfunctie waar niet op gereageerd werd en ook niet op de mail. Hier ging vervolgens ook een dag overheen voordat ik een reactie kreeg via de mail met de juiste licentie, overigens zonder begeleidend schrijven.

Toen deze binnen was ging alles prima en de software was makkelijk te downloaden en te installeren.

Update 5 mei:
Licentiemaster heeft mij persoonlijk bericht en het heel netjes opgelost. Nogmaals dank daarvoor!

4. mai 2022

Goedemiddag Edwin,

Namens ons hele team willen wij u bedanken voor uw review.

Wat vervelend om te horen dat u de licentie niet direct heeft ontvangen. Normaliter krijgt iedere klant zijn licentie direct, helaas was dit bij u als klant niet het geval. Hier bieden wij dan ook onze excuses voor aan.

Graag bieden wij u tevens een tegemoetkoming voor het moeten wachten op uw licentiesleutel, als u ons een mail zou kunnen sturen naar info@licentiemaster.nl.

Hopelijk mogen wij u in de toekomst alsnog opnieuw verwelkomen als klant.

Met vriendelijke groet,

Melissa