Licentiecode Deal Anmeldelser

4,2

Ik kocht sofware die legale software leek. Maar al bij het installeren ontstaan de eerste problemen. Nergens op de site lees ik dat het gaat om software met een key-generator er in. Klantenservice... Vis mer

Ik werd keurig op afgesproken tijd per telefonisch geholpen door vriendelijke Jurgen. Na een paar dagen kreeg ik steeds een pop-up venster te zien en kon niet veel meer doen met dat programma. Dit pro... Vis mer

Bra

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Alle anmeldelser

42 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Ik ben echt heel tevreden met mijn…

Ik ben echt heel tevreden met mijn aankoop bij Licentiecode-deal! Ik had Photoshop besteld en kreeg de licentiecode vrijwel direct binnen. Het hele proces ging super makkelijk en zonder gedoe. De code werkte meteen en Photoshop draait zoals het hoort.

Fijn dat alles zo snel en soepel geregeld was. Ik ben blij met mijn aankoop en zou Licentiecode-deal zeker opnieuw gebruiken! 😊

12. september 2026

website maakt je software onbruikbaar bij conflict

Ik heb hier vorig jaar de nieuwste versie van Photoshop Elements 2025 aangeschaft. Werkte prima en de ondersteuning was ook erg goed. Enige tijd later heb ik hier Microsoft Office aangeschaft. Dat werkte niet en ze namen de telefoon wekenlang niet meer op, belden niet terug en reageerden niet op emails. Na een negatieve review van mijn kant werd er niet op gereageerd. Pas enkele dagen geleden kreeg ik ineens een verzoek van het bedrijf om meer informatie te leveren en dat heb ik gedaan. Direct daarna werd mijn versie van Photoshop geblokkerd. Dus mensen, wees je er van bewust dat met deze illegale kopieën mogelijk spyware meekomt en dat ze je aangekochte software direct blokkeren wanneer je kritiek levert. Regelrechte oplichters.

2. september 2026

Ik kocht sofware die legaal leek...

Klantenservice via WhatsApp werkt ook slecht. Op 2 verschillende momenten kreeg ik midden in een gesprek geen reactie meer.

28. august 2026

Degene die mij geholpen heeft had in no…

Degene die mij geholpen heeft had in no time mijn programma goed aan de loop.
Ik was hier zelf nooit achter gekomen. En had dit zelf ook nooit kunnen "repareren".
Op naar het bewerken van foto's met een geweldig programma.
Thanks stranger on the other line......

15. august 2026

Enorme super service, Licentiecode Deal is een echte aanrader

Adobe PS 2025 gekocht, deze bleek na installatie niet te werken, via Whastapp contact gezocht en vrijwel hulp gekregen, mederwerker zocht zelfs persoonlijk telefonisch contact op en heeft online alles in orde gebracht. (probleem lag aan andere software op mijn laptop). Ik kan iedereen aanraden hier de software aan te schaffen.

14. august 2026

Goede service

Omdat ik redelijk op leeftijd ben had ik wat hulp nodig bij de installatie, hier ben ik goed en kundig mee geholpen. Een heel klantvriendelijk bedrijf, 5 sterren waard

12. juni 2026

De virusscanner gaat op rood.

Ik heb een ISO bestand gedownload, uitgepakt, maar toen ik het de verschijnende zipjes wilde uitpakken, sloeg Bitdefender op tilt. Ook het bijgevoegde exe. bestand werd geweigerd. Is dit zuivere koffie?

Toevoeging: ik heb licentiecode deal extra informatie toegestuurd. Ik wilde dat ook hier delen maar heb het verstuurd voordat ik de reactie had gegeven. Die luidde:

Beste mensen,

Ik had, gedurende het proces van aanschaffen, het idee dat ik met Adobe bezig was. Blijkbaar was ik opeens naar jullie over gegaan. Ik vind het vreemd dat ik opeens adobe software van een mij niet bekende partij krijg. Mijn computer gaf aan dat er ook uitgever (geen adobe) bekend was. Ik wil graag originele Adobe software. Het zal vast mogelijk zijn de virus scanner te omzeilen, maar ik wil dat eigenlijk niet. Hij zal niet voor niets zo reageren. Ik vraag me ook af of jullie een deal hebben met Adobe, en hoe dat dan werkt. Dus... ik vertrouw het niet helemaal, zo, en ik vind dat Adobe, als ontwikkelaar van de software, ook het geld daarvoor mag ontvangen.

8. juni 2026