Licentie2GO Anmeldelser 16 260

3. Netthandel
  4. Programvareforhandler

Om Licentie2GO

Skrevet av virksomheten

Welkom bij Licentie2GO – de nummer 1 softwarespecialist! Bij ons koop je niet zomaar een product, maar investeer je in digitale zekerheid met 100% legitieme licenties. We bieden directe levering, op maat gemaakte installatie-instructies en gratis installatieservice. Onze deskundige specialisten staan zeven dagen per week voor je klaar.

Een kleine selectie uit ons aanbod!

Bij Licentie2GO vind je software in de volgende categorieën:

• Beveiliging – Bescherm je apparaten tegen virussen en andere online bedreigingen.
    • Office Pakketten – Alle tools die je nodig hebt voor productiviteit en werk.
    • Multimedia Software – Software voor het bewerken van foto's, video's en audio.
    • Cyber Protection – Verhoog je digitale veiligheid met geavanceerde beschermingssoftware.
    • VPN – Bescherm je privacy online met een VPN-dienst.
    • Besturingssystemen – De nieuwste versies van besturingssystemen voor je computer.
    • Cadeaubonnen – Verras iemand met een cadeaubon voor software.
    • Beltegoed – Top-up je mobiel met beltegoed.

Bij Licentie2GO zorgen we ervoor dat jij altijd tevreden bent met je aankoop!

De 10 Sterren van Licentie2GO

Skrevet av virksomheten

1. Nr 1. softwarespecialist
Licentie2GO is de nummer 1 softwarespecialist! Dagelijks werken we met een team van specialisten aan het verbeteren van onze website, het scherp houden van ons aanbod en het verbeteren van onze activatiehandleidingen. Dit heeft geresulteerd in een toppositie op Trustpilot!
2. 100% legitieme licenties
Legitieme licenties garanderen een looptijd tot en met de einddatum. Je krijgt regelmatig updates waardoor je altijd toegang hebt tot de nieuwste functies en updates.
3. Instructies op maat
Haal alles uit je aankoop met de beschikbare instructiesets. Van downloaden tot het optimaal instellen van jouw product. 100% installatiegarantie!
4. Verlengen zonder verlies van dagen
Omdat je bij ons je verlangwekker kan instellen gaan ongebruikte dagen nooit verloren! Wij geven je de instructies zodat jouw licentie naadloos wordt verlengd.
5. Zeven dagen per week ondersteuning
Onze toegewijde softwarespecialisten staan zeven dagen per week klaar om jou te voorzien van deskundig advies. Wij zijn er wanneer jij ons nodig hebt!
6. Niet goed, geld terug garantie
Verkeerd product gekocht? Niet tevreden? Onze 100% tevredenheidsgarantie zorgt ervoor dat je altijd tevreden bent met je aankoop.
7. Korting voor loyale klanten
Loyale klanten krijgen altijd verlengkorting via een persoonlijk verlengaanbod en kunnen flink besparen door mee te doen aan de Vertel een Vriend promotie.
8. Gratis installatieservice
Laat jouw product gratis installeren! Kies een geschikt moment in onze agenda, en wij installeren de software kosteloos voor jou! Je wordt volledig ontzorgd en we stoppen pas wanneer jij tevreden bent!
9. Gratis cadeaus
Wij waarderen jou als klant! Daarom krijg je alleen bij ons op geselecteerde producten een gratis cadeau! We verassen je graag!
10. Gratis uitproberen
Test de software voordat je de productsleutel opvraagd en ontdek of het aan jouw systeemvereisten voldoet voordat je een definitieve beslissing neemt. Op aanvraag beschikbaar.

Onze belofte!

100% legitieme software met installatie- en activatiegarantie!

100% legitieme software met installatie- en activatiegarantie!

Bij ons krijg je niet zomaar een softwarepakketje en de hartelijke gelukwensen.

Bij Licentie2GO weet je zeker dat het klopt en dat jouw software 100% naar wens werkt.

Onze software is 100% legitiem en kan veilig en vertrouwd worden geïnstalleerd.

We leveren een volledige activatiehandleiding die je stap voor stap helpt met downloaden, installeren en activeren. Zo garanderen we een 100% werkende installatie!

Een 100% tevreden klant, daar gaan we voor!

Als je alsnog niet tevreden bent of hulp nodig hebt, neem dan contact met ons op via service@licentie2go.com.

Onze specialisten helpen je en lossen het graag op!

Wil je meer weten? Bekijk dan

Jouw 10-sterren ervaring bij Licentie2GO!

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vis anmeldelser på alle språk. (16 260 anmeldelser)

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv