Jeg har fået en rigtig god og professionel vejledning hos Landsforeningen for Børn og Forældre. Jeg stod i en svær situation i forbindelse med en sag om bopæl og samvær, og jeg oplevede at blive... Vis mer
Se hva andre synes
Morten har ydet uvurderlig bistand og rådgivning i min skilsmisse. Særligt som sparringspartner og som bisidder i familieretshuset, har Morten leveret mere end hvad jeg havde turdet håbe på. Jeg... Vis mer
Fra allerførste samtale med Morten Secher, der vidste jeg så absolut, at jeg havde fundet den helt rette hjælp til mig i min situation. Jeg havde brug for akut bisidderhjælp og rådgivning, og... Vis mer
Jeg kan varmt anbefale at indgå et samarbejde med Sissel som partsrepræsentant. Jeg har følt mig hørt og vejledt i hele min proces omkring mine børn. Sissel har været skarp hele vejen igennem for... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Landsforeningen for Børn og Forældre er en dansk non-profit organisation, der arbejder for at forbedre levevilkårene for børn og deres familier. LFBF har eksisteret siden 2016 og har som mål at skabe et samfund, hvor alle børn og deres familier har lige muligheder for at udvikle sig og trives. Organisationen arbejder for at fremme børns og familiers rettigheder, forbedre familie- og børnevelfærden, samt at styrke børns og familiers trivsel og livskvalitet. Dette gør de ved at informere, rådgive og støtte børn og familier, samt at påvirke politiske beslutninger og debatten om børns og familiers vilkår både i Familieretshusene og i landets kommuner.
Kontaktopplysninger
Livøvej 1B, 1, 8800, Viborg, Danmark
- info@lfbf.dk
- lfbf.dk
Imponerende stykke arbejde Morten…
Imponerende stykke arbejde Morten Secher laver, en mand med mange bolde i luften, man skulle tro han har været gøgler for han taber dem ikke.
Der er bare styr på regler og paragraffer.
Mødestabil og pligtopfyldende er han også.
Han får tingene til at ske trods det tunge system. 💪

Svar fra Landsforeningen for Børn og Forældre
Morten har ydet uvurderlig bistand og…
Jeg har virkelig følt, at jeg blev taget i hånden og guidet gennem skilsmissen, så jeg kunne holde fokus på mine børn og være den bedst mulige far.
De varmeste anbefalinger herfra. Kæmpe ros til Morten og hans team.
Var glad for at have Morten ved min…
Var glad for at have Morten ved min side.
Trods min henvendelse var noget på mit…
Trods min henvendelse var noget på mit job, så trådte der straks en bisidder til.
Meget professionel tilgang til emnet og utrolig god forberedelse, og opfølgning efter.
Jeg personligt er SÅ tilfreds.
Tak til Sissel ♥️
God støtte og sparring i en svær tid
Er meget taknemmelig for, at jeg fandt frem til Landsforeningen for børn og forældre. Morten har været en kæmpe hjælp, som med sin store viden har hjulpet til et givende forløb, der tilgodeser barnet. Han har været til rådighed hele tiden ved store som små spørgsmål.
Jeg kan varmt anbefale at søge støtte…
Jeg kan varmt anbefale at søge støtte og rådgivning ved Morten! Han bidrager med sin solide erfaring og er en helt uvurderlig hjælp i en meget svær proces med Familieretshuset, kommunens sagsbehandling osv. Jeg er så taknemmelig for, at der findes en organisation, der har sat sig for at hjælpe og som forstår børnenes behov!
Jeg er så tilfreds med Mortens hjælp…
Jeg er så tilfreds med Mortens hjælp samt hans team
Super oplevelse
Super oplevelse. Morten har virkelig hjulpet mig igennem en utrolig hård, og svær tid. Uden hans hjælp, erfaring og støtte, havde jeg ikke stået det sted, som jeg gør i dag. Håber at alle, som står i samme situation, vil benytte sig af den hjælp, som LBF kan give her.
Kan kun varmt anbefale landsforeningen…
Kan kun varmt anbefale landsforeningen for børn og forældre. Jeg blev mødt at en helt anden form for forståelse. En forståelse som gjorde at vi kunne møde kommunen på en professionel måde og opnå de to ting vi gerne ville.
Hjælpen bliver ikke bedrer.
Jeg skulle med kort varsel i familieretshuset og søgte en bisidder og fant Morten som blev min partsrepræsentant.
Han var en engel sendt fra himmelen jeg ville slet ikke kunne have begået mig i det komplekse system.
Morten er meget faglig dygtig på de pædagogiske, systemet på begge sider af boret. Han har styr på lovgivningen. Det er hans liv at hjælpe andre mennesker, det er da der for han har startet dette firma. Jeg har kunnet ringe til ham alle ugens 7 dage og han har lyttet når jeg har været helt nede i kuldkældten han har opmuntret mig og gjort at jeg har kunne se lyset for enden af tunnelen. Jeg startede med at bruge Morten for 1 1/2 år siden og vi er slet ikke i mål i nu men det kommer jeg sikker og trykt fordi jeg har Morten ved min sidde. Pengene er givet rigtig godt ud.
Varm anbefaling
Jeg kan kun anbefale landsforeningen for børn og forældre (LBF), hvis man skulle være så uheldig at komme i familieretshuset (FRH). Jeg fået fantastisk rådgivning, sparring og hjælp før, under og efter møder i FRH. Hvis ikke jeg havde haft LBF ved min side, så var jeg blevet kørt fuldstændig over af FRHs repræsentanter.
Jeg har benyttet Morten som bisidder…
Jeg har benyttet Morten som bisidder ved møder i Familieretshuset, som hjælp til at navigere i et system der ikke er helt let og ikke mindst ved sparring og støtte - helt uundværligt.
Uundværlig rådgivning
Da min verden ramlede sammen efter en retssag der resulterede i at mine børn kun havde samvær med mig i en 10/4 ordning, greb Landforeningen For Børn og Forældre mig og sammen er vi ved at kæmpe os vej gennem et system der fejler børnene igen og igen.
Jeg havde aldrig fundet vejen igennem alene, så med Morten og hans folk ved min side, er der et lille lys forude og vi er på vej mod en hverdag, der ser lysere ud for mine børn.
Rådgivningen er konstruktiv og ærlig og der bliver set på sagen med objektive briller. Dette er især vigtigt, når man som forælder selv står med følelserne udenpå tøjet..
Jeg anbefaler varmt LFBF til alle forældre, der pludselig står i en uoverskuelig situation! Det kan godt betale sig at bede om hjælp!
Stor hjælp i en svær tid
Morten har et indgående kendskab til både sprog og kultur i den offentlige administration i Danmark og kunne hjælpe mig med at begå mig i begge dele, hvilket jeg må erkende, at jeg absolut ikke mestrede selv. Samtidig stod han parat med moralsk opbakning, når det i virkeligheden var dét, jeg havde mest brug for.
Morten er også en meget netværkende mand, og kunne sætte mig i forbindelse med andre professionelle inden for flere forskellige fagområder, hvilket hjalp mig og min familie med at komme igennem dét, der uden sammenligning har været den sværeste periode i vores liv. Jeg er ikke i tvivl om, at vi ville være kommet ud på den anden side med flere mén, hvis det ikke havde været for Morten og hans netværk.
Utrolig sympatisk og høj faglig viden på familierets området
Fik Morten Secher koblet på som partsrepræsentant i min sag om samvær, der desværre var gået helt i hårdknude mellem os forældre og systemet.
Morten har en kæmpe faglig viden på området, som har hjulpet uvurderligt meget til møder i både Familieretshuset og kommunen.
Man bliver mødt af forståelse og…
Man bliver mødt af forståelse og venlighed samt et dygtigt team der står klar til at hjælpe
Der er god rådgivning både før og efter…
Der er god rådgivning både før og efter mødet i familieretshuset. Til møder der er der styr på paragraffer. Familieretshuset har respekt for den store ekspertice de kommer med. Og ved de sætter barnet i fokus
Kan kun give mine største anbefaling…
Kan kun give mine største anbefaling til foreningen. De formår at sætte børnenes tarv først og forstår at få belyst sagen ud fra børnenes perspektiv. Jeg stod selv i en situation hvor jeg havde en svær sag og havde svært ved at komme til orde, her var det guld værd med en partsrepræsentant fra Landsforeningen for Børn og Forældre som troede på mig og endnu vigtigere børnene og hjalp mig med at få taletid. Jeg ved ikke hvad jeg ville have gjort uden deres hjælp. Vil anbefale alle forældre som skal igennem diverse instanser i forældreansvarssager at kontakte dem for hjælp.
Så absolut værd at bruge hvis du som…
Så absolut værd at bruge hvis du som forældre føler dig fortabt. Kan hjælpe og rådgive om dine rettigheder.
Morten har været en kæmpe hjælp til…
Morten har været en kæmpe hjælp til møder både i familieretshuset og på kommunen. Han gør hvad han kan i mod et system som ikke virker
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.