Jag upplever att juridik många gånger är komplicerat, och det är därmed inte så konstigt att det krävs både långa studier och stor erfarenhet för att behärska området. Samtidigt är det ju så viktigt a... Vis mer
Selskapet har svart
Lexius medarbetare Camilla Lagerling Såg till att vi vann en långdragen process i samband med tvistigt arv. Kändes tryggt och bekvämt med Camillas bemötande och expertis. Ett stort tack för din hjäl... Vis mer
Selskapet har svart
Fick hjälp av Camilla Lagerling att skriva ett testamente och kan verkligen rekommendera henne som jurist. Jag kände mig väldigt trygg och bekväm med hennes bemötande och framförallt expertis inom j... Vis mer
Selskapet har svart
Lexius medarbetare Helena Koos löste på bästa sätt, och helt prestigelöst, uppdraget att utforma våra framtidsfullmakter och vårt inbördes testamente utifrån ett av oss framtaget underlag. Snabbt, ko... Vis mer
Selskapet har svart
Lexius Juridik hjälper dig med juridisk vägledning inom flertalet rättsområden. Vårt kunnande och engagemang är stort och vänder du dig till oss finns vi alltid till hands för dig. Vi arbetar snabbt och koncentrerat, varför vi kan leverera hög kvalitet till humana priser. Lexius hjälper dig när du behöver det. Vi på Lexius är ytterst angelägna om att du – som vår klient – blir omhändertagen och får den bästa rådgivning man kan tänka sig. Det säkerställer vi genom att våra medarbetare har lång erfarenhet av olika typer av ärenden samt även processerfarenhet från domstol.
Nybrogatan 77, 114 40, Stockholm, Sverige
Har vid flertal tillfälle behövt hjälp med stiftelse-frågor. Fått mycket kompetent hjälp och kloka råd av Camilla Lagerling. Camilla har en gedigen erfarenhet av stiftelser och är säker på sitt område. Hon får mina varmaste rekommendationer.

Svar fra Lexius Juridik AB
Aktivt och resolut handling i en segdragen process.

Svar fra Lexius Juridik AB
Min jurist Camilla har varit en trygghet genom hela processen, både med sina gedigna kunskaper och med sitt lugnande sätt.

Svar fra Lexius Juridik AB
Har haft kontakt med Milla Lagerling i ett bodelningsärende. Mycket proffsigt bemötande och snabb hjälp!
Kan definitivt rekommendera henne

Svar fra Lexius Juridik AB
Hade en kort fråga om en formulering till en styrelse. De läste min skrivelse och jag fick mycket snabb feedback som var både konstruktiv och till hjälp.

Svar fra Lexius Juridik AB
Jag upplevde arbetsinsatsen minimal och oengagerad i förhållande till de saftiga räkningarna.

Svar fra Lexius Juridik AB
Jag kan absolut inte rekommendera Lexius. Jag fick inget förtroende för juristerna jag pratade med, jag bollades mellan olika personer och ingen av dem verkade direkt intresserad av mitt ärende. De debiterade för varje liten kontakt, även om det handlade om ett mail på en mening där jag endast bekräftade att jag fått informationen. Det blev en dyr faktura för ganska lite jobb. Det finns betydligt bättre byråer där ute!

Svar fra Lexius Juridik AB
Supernöjd, så bra hjälp med familjejuridik av proffsiga Camilla L.

Svar fra Lexius Juridik AB
Jag har fått hjälp vid ett flertal tillfällen av Camilla Lagerling och är mycket nöjd. Hon är den person jag vänder mig till när jag behöver hjälp med juridisk rådgivning, testamente mm. Hon vet precis hur jag tänker och vill ha det och det behövs inte så mycket förklaringar. Jag kan varmt rekommendera Camilla för juridisk hjälp!

Mycket bra service.vill tack för all hjälp jag fått av Millan Lagerling 😊

Svar fra Lexius Juridik AB
Kom i kontakt med Lexius Juridik för ca 5 år sen, där man biträde mig med bodelning och vårdnad . Är väldigt tacksam för det, jag har känt en trygghet och framförallt ett empatiskt bemötande.
En sak är säker, jag kommer att anlita Lexius juridik i framtiden
Stort tack Kina Boudin Lindwall

Svar fra Lexius Juridik AB
Vart rekommenderad Lexius ang bodelnings ärende och det är jag tacksam för. Behövde hjälp med det juridiska.
Mitt ombud blev Theerese Vendel som på ett naturligt och kunnigt proffsigt sätt leder mig genom processen via Tingsrätt, Hovrätt osv mm. "Snart i mål"
Stor Eloge och Tack till Er alla på LEXIUS och framför allt Stort tack för all hjälp Theerese Vendel :-)

Svar fra Lexius Juridik AB
Ringde imorse då ett oväntat rättsligt ärende inträffat. Tack för fin service och den juridiska vägledningen! Kommer absolut återkomma om behov uppstår

Svar fra Lexius Juridik AB
Är mycket nöjd över den hjälp jag fått av mitt ombud Theerese vendel, förutom att besitta ett gediget kunskap, är hon också tillgänglig, kommunikativ, hjärtlig och har kämparanda i rättvisans namn. Skulle varmt rekommendera henne.

Svar fra Lexius Juridik AB
Anlita inte denna juristbyrå! Det vi kommit överens om uppfylldes inte, vi fick varken återkoppling eller information om hur vårt ärende framskred. Det visade sig att det inte framskred över huvud taget och vi fick inte hjälp med det vi behövde och efterfrågade. Till råga på allt kom en rejält tilltagen faktura utan ett komplett och tillförlitligt underlag. Det fakturerades 30 min för att skicka ett mail till oss som innehöll en mening och helt utan information.

Svar fra Lexius Juridik AB
Hade förväntat oss att få bra hjälp i en svår situation. Blev dock mycket besvikna. Extremt dålig återkoppling och otrevligt bemötande. Vi fick inte den hjälp vi önskat och valde till sist att avbryta samarbetet. Om det hade varit möjligt hade jag gett dem minus i betyg. Rekommenderar dem inte!!

Svar fra Lexius Juridik AB
Jag talade med flera olika firmor, men det förtroende jag fick för Camilla Lagerling hos Lexius gjorde valet lätt. Inte nog med att hon löste mina spörsmål, hon lyfte dessutom kringliggande frågor jag inte ens tänkt på fanns. Jag rekommenderar Camilla till alla som behöver hjälp med familjejuridiska frågor å det varmaste!

Svar fra Lexius Juridik AB
Värdefull och genomtänkt hjälp med internationell juridiken och dokument i samband med familjens utlandsflytt av våran gamla bankjurist We’ll be back! 😊

Svar fra Lexius Juridik AB
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.