Lexius Juridik AB Anmeldelser 45

TrustScore 4.5 av 5

4,6

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jag upplever att juridik många gånger är komplicerat, och det är därmed inte så konstigt att det krävs både långa studier och stor erfarenhet för att behärska området. Samtidigt är det ju så viktigt a... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Lexius medarbetare Camilla Lagerling Såg till att vi vann en långdragen process i samband med tvistigt arv. Kändes tryggt och bekvämt med Camillas bemötande och expertis. Ett stort tack för din hjäl... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fick hjälp av Camilla Lagerling att skriva ett testamente och kan verkligen rekommendera henne som jurist. Jag kände mig väldigt trygg och bekväm med hennes bemötande och framförallt expertis inom j... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Lexius medarbetare Helena Koos löste på bästa sätt, och helt prestigelöst, uppdraget att utforma våra framtidsfullmakter och vårt inbördes testamente utifrån ett av oss framtaget underlag. Snabbt, ko... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Eldreadvokat
  2. Skilsmisserådgivning
  3. Juridisk rådgivning
  4. Advokattjenester
  5. Forliksmegling
  6. Forsvarsadvokat

Skrevet av virksomheten

Lexius Juridik hjälper dig med juridisk vägledning inom flertalet rättsområden. Vårt kunnande och engagemang är stort och vänder du dig till oss finns vi alltid till hands för dig. Vi arbetar snabbt och koncentrerat, varför vi kan leverera hög kvalitet till humana priser. Lexius hjälper dig när du behöver det. Vi på Lexius är ytterst angelägna om att du – som vår klient – blir omhändertagen och får den bästa rådgivning man kan tänka sig. Det säkerställer vi genom att våra medarbetare har lång erfarenhet av olika typer av ärenden samt även processerfarenhet från domstol.

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

En kunnig och erfaren stiftelsejurist

Har vid flertal tillfälle behövt hjälp med stiftelse-frågor. Fått mycket kompetent hjälp och kloka råd av Camilla Lagerling. Camilla har en gedigen erfarenhet av stiftelser och är säker på sitt område. Hon får mina varmaste rekommendationer.

16. januar 2025

Svar fra Lexius Juridik AB

Stort tack för det fina omdömet!

Jag är jätte nöjd

Jag är jätte nöjd, ledsen för sent svar. Jag ligger sjuk.

/Tina

19. februar 2025

Svar fra Lexius Juridik AB

Hej Tina, Absolut ingen fara, tack för att du tog dig tid att svara och krya på dig!

Bra på alla sätt

Min jurist Camilla har varit en trygghet genom hela processen, både med sina gedigna kunskaper och med sitt lugnande sätt.

21. januar 2025

Svar fra Lexius Juridik AB

Tack för ditt fina omdöme, Joseph!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Har haft kontakt med Milla Lagerling i…

Har haft kontakt med Milla Lagerling i ett bodelningsärende. Mycket proffsigt bemötande och snabb hjälp!
Kan definitivt rekommendera henne

30. januar 2025

Svar fra Lexius Juridik AB

Stort tack för de fina orden som vi förmedlar till Milla!

Formulering

Hade en kort fråga om en formulering till en styrelse. De läste min skrivelse och jag fick mycket snabb feedback som var både konstruktiv och till hjälp.

30. januar 2025

Svar fra Lexius Juridik AB

Tack för ditt omdöme, Gabriella och du är välkommen att kontakta oss igen om du behöver!

Oskäligt dyra!

Jag upplevde arbetsinsatsen minimal och oengagerad i förhållande till de saftiga räkningarna.

21. november 2024

Svar fra Lexius Juridik AB

Hej Maria och tack för ditt omdöme!

Vi ber om ursäkt för att vi inte har svarat dig tidigare och beklagar verkligen att du inte upplever dig ha fått valuta för dina pengar.

Av tidigare omdömen under 2024 att döma har du dessvärre inte varit ensam om att känna så, vilket inte är acceptabelt.

Vi har tagit alla omdömen på största allvar och under året genomfört stora förbättringar av våra rutiner och vår ärendehantering och ser nu fram emot att kunna ta hand om våra kunder på bästa möjliga sätt under såväl nuvarande som kommande år.

Vi vore tacksamma om du kontaktar oss på info@lexius.se så att vi får möjlighet att hjälpa dig på bästa sätt.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Jag kan absolut inte rekommendera…

Jag kan absolut inte rekommendera Lexius. Jag fick inget förtroende för juristerna jag pratade med, jag bollades mellan olika personer och ingen av dem verkade direkt intresserad av mitt ärende. De debiterade för varje liten kontakt, även om det handlade om ett mail på en mening där jag endast bekräftade att jag fått informationen. Det blev en dyr faktura för ganska lite jobb. Det finns betydligt bättre byråer där ute!

30. januar 2024

Hej Ylva!

Vi har inte kunnat utröna vilket ditt ärende hos oss var och vem/vilka som hanterat det, baserat på det du anger i ditt omdöme. Så det är därför svårt att svara mer konkret på dina kommentarer.

Men vi beklagar att din upplevelse hos oss inte levde upp till dina förväntningar och vi tar så klart dina synpunkter på största allvar.

Vi strävar alltid efter att erbjuda den bästa möjliga servicen, och uppenbarligen nådde vi inte upp till det den här gången. Vi skulle gärna vilja förstå mer i detalj vad som gick fel och hur vi kan göra det bättre framöver.

Kontakta oss gärna direkt på info@lexius.se så att vi kan diskutera din upplevelse och förhoppningsvis hitta en lösning eller ge dig svar på varför det inte kändes bra för dig.

Tack för din feedback, vi hoppas att vi får möjlighet att förbättra din upplevelse i framtiden!

Vänliga hälsningar
Lexius juridik AB

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Supernöjd

Supernöjd, så bra hjälp med familjejuridik av proffsiga Camilla L.

30. mai 2024

Svar fra Lexius Juridik AB

Varmt tack för ditt omdöme som vi både tar till oss och förmedlar till Camilla.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jag har fått hjälp vid ett flertal…

Jag har fått hjälp vid ett flertal tillfällen av Camilla Lagerling och är mycket nöjd. Hon är den person jag vänder mig till när jag behöver hjälp med juridisk rådgivning, testamente mm. Hon vet precis hur jag tänker och vill ha det och det behövs inte så mycket förklaringar. Jag kan varmt rekommendera Camilla för juridisk hjälp!

30. november 2023

Svar fra Lexius Juridik AB

Varmt tack för ditt omdöme som vi både tar till oss och förmedlar till Camilla.

Vårdnad och bodelning

Kom i kontakt med Lexius Juridik för ca 5 år sen, där man biträde mig med bodelning och vårdnad . Är väldigt tacksam för det, jag har känt en trygghet och framförallt ett empatiskt bemötande.

En sak är säker, jag kommer att anlita Lexius juridik i framtiden

Stort tack Kina Boudin Lindwall

30. mai 2024

Svar fra Lexius Juridik AB

Stort tack för det fina omdömet, Dimitris.

Du är välkommen att återkomma i framtiden om du behöver det.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vart rekommenderad Lexius ang…

Vart rekommenderad Lexius ang bodelnings ärende och det är jag tacksam för. Behövde hjälp med det juridiska.
Mitt ombud blev Theerese Vendel som på ett naturligt och kunnigt proffsigt sätt leder mig genom processen via Tingsrätt, Hovrätt osv mm. "Snart i mål"
Stor Eloge och Tack till Er alla på LEXIUS och framför allt Stort tack för all hjälp Theerese Vendel :-)

1. mai 2024

Svar fra Lexius Juridik AB

Hej, Lars-Göran och varmt tack för de fina orden som vi och Theerese tar till oss!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ringde imorse då ett oväntat rättsligt…

Ringde imorse då ett oväntat rättsligt ärende inträffat. Tack för fin service och den juridiska vägledningen! Kommer absolut återkomma om behov uppstår

20. mai 2024

Svar fra Lexius Juridik AB

Stort tack för det fina omdömet, Anna!

Du är alltid välkommen att återkomma när du behöver oss.

Bästa ombudet

Är mycket nöjd över den hjälp jag fått av mitt ombud Theerese vendel, förutom att besitta ett gediget kunskap, är hon också tillgänglig, kommunikativ, hjärtlig och har kämparanda i rättvisans namn. Skulle varmt rekommendera henne.

20. mai 2024

Svar fra Lexius Juridik AB

Stort tack för omdömet, Ako, vi har hälsat Theerese det.

Anlita inte denna juristbyrå

Anlita inte denna juristbyrå! Det vi kommit överens om uppfylldes inte, vi fick varken återkoppling eller information om hur vårt ärende framskred. Det visade sig att det inte framskred över huvud taget och vi fick inte hjälp med det vi behövde och efterfrågade. Till råga på allt kom en rejält tilltagen faktura utan ett komplett och tillförlitligt underlag. Det fakturerades 30 min för att skicka ett mail till oss som innehöll en mening och helt utan information.

9. mai 2024

Svar fra Lexius Juridik AB

Hej Marielle och tack för ditt omdöme. Vi ber om ursäkt för att vårt svar dröjt och beklagar att din upplevelse av oss inte motsvarade dina förväntningar.

Dina synpunkter har beaktats i det arbete som inleddes förra året med att förbättra våra rutiner och vår ärendehantering och vi ser nu fram emot att kunna ta hand om våra kunder på bästa möjliga sätt under såväl nuvarande som kommande år.

Vi kan inte diskutera ditt enskild ärende här, men vore tacksamma om du kontaktar oss på info@lexius.se så att vi får så att vi får information om vilket ärende det rörde sig om och därigenom möjlighet att förbättra din upplevelse av oss.

Vilken besvikelse!

Hade förväntat oss att få bra hjälp i en svår situation. Blev dock mycket besvikna. Extremt dålig återkoppling och otrevligt bemötande. Vi fick inte den hjälp vi önskat och valde till sist att avbryta samarbetet. Om det hade varit möjligt hade jag gett dem minus i betyg. Rekommenderar dem inte!!

20. april 2024

Svar fra Lexius Juridik AB

Hej, Ellinor och tack för ditt omdöme. Vi ber om ursäkt för sent svar och beklagar verkligen att din upplevelse av oss inte var som förväntad.

Vi tar dina synpunkter på stort allvar och de har varit en del av vårt arbete under förra året med förbättringar av våra rutiner och vår ärendehantering och vi ser nu fram emot att kunna ta hand om våra kunder på bästa möjliga sätt under såväl nuvarande som kommande år.

Vi vore tacksamma om du kontaktar oss på info@lexius.se så att vi får så att vi får information om vilket ärende det rörde sig om och därigenom möjlighet att förbättra din upplevelse av oss.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jag talade med flera olika firmor

Jag talade med flera olika firmor, men det förtroende jag fick för Camilla Lagerling hos Lexius gjorde valet lätt. Inte nog med att hon löste mina spörsmål, hon lyfte dessutom kringliggande frågor jag inte ens tänkt på fanns. Jag rekommenderar Camilla till alla som behöver hjälp med familjejuridiska frågor å det varmaste!

27. april 2024

Svar fra Lexius Juridik AB

Hej Henrik och stort tack för berömmet som vi har vidarebefordrat till Camilla.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

kanonbra hjälp inför utlandsflytt råd och dokument

Värdefull och genomtänkt hjälp med internationell juridiken och dokument i samband med familjens utlandsflytt av våran gamla bankjurist We’ll be back! 😊

4. januar 2024

Svar fra Lexius Juridik AB

Hej Joakim och tack för ditt trevliga omdöme!

Ni är varmt välkomna att höra av er igen om ni behöver hjälp framöver.

Dette er Trustpilot

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv