There is no perfect score and I am not really understanding levelnook so I am using caution. I just need my money refunded, after which I'll do another and better review
Point fort, sav réactif, Jérémy m'aide à solutionner mon problème. Point faible, achat dir tik tok pas explicite du tout, plusieurs prélèvements au lieu d'un et un abonnement imposé qui donne droit à... Vis mer
Je pensais acheter un meuble tv via une pub sur TikTok et non du matériel informatique. J’ai contacter le support client et Emily m’assure procéder au remboursement des 29€90 j’attends donc ce rembour... Vis mer
Αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα κατανόησης των όρων αγοράς κάποιου προϊόντος αλλά με τη βοήθεια της Ζωής, η οποία άμεσα, προσωπικά, επιλήφθηκε της υπόθεσης και το έλυσε! Την Ευχαριστώ προσωπικά ,όπως κ... Vis mer
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Har ikke svart på negative anmeldelser
Merci a Kenny de sont amabilité ainsi…
Merci a Kenny de sont amabilité ainsi que l'équipe
Grazie
Grazie, Team di Escalation per aver risposto alla mia richiesta e risolto il problema.
Team top.
J’ai fait une erreur lors de mon achat…
J’ai fait une erreur lors de mon achat et j’ai contacté le service client.
Après vérification de mon dossier, le remboursement a été accepté.
Merci pour le suivi.
Buen servio cliente
Me gustó mucho el hecho que el servicio cliente sea de 24h ya que con eso responden rápido, me ayudaron con mi queja y fue rápido.
Lo que no m gustó al cambio fue que cuando yo me suscribí era porque pensaba que había comprado y que me iban a enviar el paquete pero no, era un cheque para poder comprar en la web, hubo una confusión pero fue arreglada rápida ya que el servicio cliente respondió muy rápido.
Η AHLBI χειρίζεται το προβλημα
Everything is great
Everything is great, they solve my problem in short time in the same day
Resolution of the problem
Dobry kontakt .Claire mi pomogła
Réponse très rapide
Réponse très rapide, Éric était à l’écoute
Han sido muy amables conmigo.
Han sido muy amables conmigo.
Gracias equipo de escalamiento
Ajándéknak szántam
Ajándéknak szántam, és kiderült, hogy az ünnepeltnek már van. Így nincs szükség rá.
Az eszkalációs csapat gyorsan reagált a kérésemre.
Raj m'a aidé
Raj m'a aidé. Problème résolu par Raj.
Merci l'assistance.
LevelNook, fake and fraud - Warning
Zero stars - LevelNook, Warning!
Levelnook, hiding in Cyprus, is a fraudulent company.
Levelnook, the fraudulent company from Cyprus, pretended in an ad on facebook to be a legitimit Swedish business.
And that way Levelnook, the fraudulent company from Cyprus, pretended to offer price-worthy computers to elderly people.
Although I suspected it was fake and fraud I ordered two computers . And of course it was a scam. The money paid did not go to the legitimit Swedish business but instead the money disappeared to Levelnook, the fraudulent company from Cyprus.
Levelnook, the fraudulent company from Cyprus, have a very supicious business method, taking money from the customers accounts twice a month even if you are not trying to buy anything. This can't be legally acceptable..
My guess is that they never deliver anything, they are just fraudulently out for your money.
I guess Levelnook, the fraudulent company from Cyprus, are acting just like this in every country.
Levelnook said they would send some money back, just a simple lie!
Everything is fake and fraud!
Levelnook, the fraudulent company from Cyprus, must be a nuisance to every serious business on Cyprus
Warning, do not contact Levelnook!
Emily hat mein Problem gelöst
Emily hat mein Problem gelöst, danke
Jamal à résolu mon problème…
Jamal à résolu mon problème parfaitement.
Ahlby a résolu mon problème »
Ahlby a résolu mon problème », Merci à l'équipe de gestion des réclamations »).
Problema risolto da Raj
Raj ha accolto tempestivamente la mia richiesta e mi ha aiutata a risolvere l'inconveniente.