Let's deal Anmeldelser

2 998

4,1

Maten var god, service er bra, ren. Det eneste når vi betaler ( vi bestilte ekstra drikke og mat pga vi var 3 personer. ) det sett på 15% ekstra tips på uten fortelle oss. (Vi tenkte å betale 5 % tip... Vis mer

Grei butikk og handle sterkt rabaterte produkter, reiser, opplevelser og restaurant besøk +++ Har aldri hatt noen problemer med noen av minne dealer. Har kjøpt ganske mange dealer opp mellom.

Rask behandling. Veldig riktig på informasjon. Flotte resultater. Anbefaler på det sterkeste. Kommer til å bestille flere tjenester ved denne klinikken ettersom det er flere dyktige leger med me... Vis mer

Bestilte bilvask på en forholdsvis ren bil. Ble rask bedt om å betale mer for at bilen skulle bli ordentlig ren. En godt velholdt bil med coating (ett år gammelt) Spurte neste som kom for å benytte si... Vis mer

1. Nr. 10 av de 11 beste virksomhetene i kategorien Onlinemarked

Let’s deal er en formidler av andre sine varer og tjenester. Let’s deal sin viktigste funksjon er å legge til rette for at våre brukere/medlemmer gis mulighet til å kjøpe sterkt rabatterte varer og tjenester fra tredjepartsleverandører som Let’s deal har forhandlet med på brukernes vegne.

Bra

3k anmeldelser

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 89 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Alle anmeldelser

(2 998)

397 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Bestilte noe på Let's deal og…

Bestilte noe på Let's deal og bestillingen ble kjøpt og brukt!
Meget fornøyd!

12. august 2026

Hei
Vi setter stor pris på den fine tilbakemeldingen du har gitt
Hyggelig å lese om den fine opplevelsen din

Ha en fin dag videre

Bra konsept

Skulle ønske at når kino billettene på odeon var brukte at de enten forsvandt eller blir røde slik man ser hvilke koder som ikke fungere lengre.

Svar fra Let's deal

Hei Takk for epost og feedback
Når det gjelder kodene til Odeon er ikke disse produsert i vårt system, så derfor de ikke kommer opp som brukt
Når det gjelder disse kodene, kan du selv redeeme disse når de brukt
DA vil de forsvinne fra gyldige deals

Merk: dette må kun gjøres med kodene til Odeon

Ønsker deg en fin dag videre

Raskt og enkelt

Enkel å forstå, var hurtig å betale og får mail med engang

Hei

Setter stor pris på den fine tilbakemelding for ditt kjøp på Letsdeal.no

Veldig bra - men vil ha enda mer deals!

Ingenting å utsette på Let's Deal, gode deals, man får det man skal - eneste jeg trekker èn stjerne for er at det kunne vært ENDA mer spennende deals!

4. august 2026

Hei

Tusen takk for fin tilbakemelding og feedback. VI jobber stadig med å forbedre både dealer og utvalg. og vi setter stor pris på våre kunders mening og tilbakemelding . Ønsker deg en fin dag videre

Dårlig beskrivelse av hvordan tilbudet…

Dårlig beskrivelse av hvordan tilbudet skulle benyttes.

Hei
Leit å høre o,m din opplevelse vedrørende en deal. Om du er i tvil om hvordan en deal skal bookes eller benyttes er det bare å kontakte oss på support@letsdeal.no så skal vi hjelpe deg videre på din vei

Hei

Setter pris på at du tar deg tid til å gi tilbakemelding .Klarer ikke helt å forstå konteksten av dette, så får ikke gitt ordentlig tilbakemelding til denne feedbacken

Dealen hos Odeon kino var bløff

Dealen hos Odeon kino var bløff.

Først kjøpte jeg dealen og fikk kr.100,- i avslag pr billett totalt kr.200,-; så viste det seg at billetten måtte kjøpes til kr.100,- pr stk (totalt kr.200,-) hos odeon kino også; da visningen på filmen gikk kun på «imax» skjerm. Dette står i liten skrift på tilbudet på siden hos lets deal, dette er villedende markedsføring. Da jeg allerede hadde kjøpt rabattkoden for kr.200,- da det så ut som at billettene skulle koste kr.238,- totalt endte det opp med at jeg betalte ca kr.438,- og endte opp med ca kr.40,- i rabatt til sammen.

Saken er meldt inn til forbrukerrådet; da både lets deal og odeon kino nektet å tilbakebetale det overskytende

Hei

Leit å høre om din opplevelse vedrørende kjøp av rabattkoder hos Odeon. Disse rabattkodene gir veldig gode rabatter hos Odeon og er absolutt ikke scam

Om en opplever problemer eller ikke helt vet hvordan en skal bruke kodene, er det viktig å kontakt Letsdeal eller Odeon før kjøpet blir gjennomført, så vi evt kan forklare hva som må gjøres og/eller hvorfor det blir som det blir
Ønsker deg en fin dag videre

God pris og enkel registrering

Veldig enkelt å bruke produktet og registrere det hos ODEON

Hei
Så hyggelig å lese den fine tilbakemeldingen din vedrørende din deal fra Odeon på Letsdeal.no
VI setter stor pris på at du har tatt deg tid til dette

Tannlegebesøk

Arbeidet ble utført til min tilfredsstillelse av en meget hyggelig tannlege. Fikk satt på plass en krone samt bygd opp en jeksel som var skadet.

Hei

Takk for fin tilbakemelding vedrørende en deal du har kjøpt hos oss. Hyggelig at du ble fornøyd

TIDENES VERSTE OG DÅRLIGSTE OPPLEVELSE HOS EN BILVASK

Kjøpte kupong på Let’s deal til Selma Bilpleie- bestilte en innvendig og utvendig vask til 599,- og booket time på hjemmesiden deres! Når jeg kom dit til avtalt tid, fikk jeg beskjed om at bilen var ekstra møkkete (med 3 barn så blir det ofte sånn) og at kupongen ikke gjaldt! Han nektet å vaske bilen min og mente at jeg måtte booke ny time, at det minst ville ta 3 timer og koste over 3000,-! Alt jeg ønsket var en vanlig innvendig og utvendig vask, den trengte ikke å skinne! Han fortsatte å kverulere selv om jeg sa at de bare trengte å støvsuge og vaske over slik at den ble renere. I tillegg står det inne på Let’s deal at det blir et påslag på 250,- for ekstra møkkete bil, noe jeg sa at jeg kunne betale- men han mente og sto på sitt at min bil var for møkkete til at dette gjaldt! Han mente også at jeg ville ikke få vasket bilen min noen andre steder som kun ville ta 1 time og til under 3000,-! Jeg skal ALDRI tilbake til Selma Bilpleie på Økern- er den verste opplevelsen jeg noen gang har hatt i forbindelse med vask av bil- elendig kundeservice!!!! Dro til Konows Bilvask i Jernbaneveien 19, kom rett inn på drop inn time, bilen skinte både utvendig og innvendig etter 50 min og jeg betalte 1500,-🔥

1. august 2026

Hei
Feedbacken vi får er veldig viktig for oss og vi er kjempe takknemlige for at du tar deg tid til å skrive inn med slik til oss. Det er en viktig del av vår jobb for å forbedre virksomheten vår, og vi tar selvsagt kritikken videre internt.

Det er veldig leit å høre at du ikke fikk benyttet din deal

Vi gjør alltid vårt beste for å kvalitetssikre de selskapene som vi markedsfører slik at de holder en god kvalitet, men dessverre går det ikke å forutse alle problemer som kan oppstå.