Totally fake web sit I'm saying that…
Totally fake web sit I'm saying that after 6 months trying to find someone
Totally fake web sit I'm saying that after 6 months trying to find someone
I spoke to Alinaainkkd for 3wks. I had my suspicions early on but gave her the benefit of the doubt until I finally realised she was fake catching her out with Q's about her photos. She then claimed she wanted to preserve her privacy. Absolute ripoff. Fake profile.
Be warned - this site is a complete farce; I would be amazed if there were ANY genuine women on these profiles; it's probably run by one person, more likely a man than a woman. None of these so-called women want to meet - they want to keep you talking and buying endless coins. Even the coin system is rubbish, they give you no idea of what A coin buys - certainly, 20 coins or more can't let you do ANYTHING! It's all designed to draw you in, no-one is ever going to 'hook up', hook you in, more like.....
Schaap in wolf kleren trap er niet in mannen €9,50 kwijt voor facking b💩 2 bericht aangeschreven reageren nergens op afzetters weg blijven mannen dit is gewoon geld weg pissen méér niet walgelijk kost daar van en zo ook lexa lexa more en parship ook facking b 💩 ik denk fb groepen vrijgezellen zoek no safe best en voor free is de rest trekt werkelijk op géén zak lees app van die bedrijven maar eens het regent een tsunami en afgebroken aan klachten dus man voor da geld ga beter nog naar Acken Duitsland naar de dames van plezier als je nodig moet voor € 40 a 45 ben je leeg dat weet ik van een goede vriend van mij schijnt de mooiste vrouwen ter wereld daar te zitten dus doe je je er je voordeel mee s6 mannen "!