Platforma LEPoLEK jest bardzo przejrzysta w obsłudze. Baza pytań daje możliwość wyboru z jakiego zakresu pytania chcemy przerobić co pozwala dostosować naukę do siebie i swojego tempa. Również materia... Vis mer
Selskapet har svart
Nauka z najnowszej wiezy medycznej, wyjaśnione skomplikowane i czasem trudne do zanalezienie w książkach podstawy patofizjologiii oraz najnowsze wytyczne/leczenie. Brakuje mi jedynie wprowadzenia do... Vis mer
Selskapet har svart
uczę się z platformą od około miesiąca, uważam że jest przygotowana w przejrzysty sposób, pozwala mi usystematyzować naukę i sensownie rozłożyć ją w czasie. zarówno same materiały jak i pytania z kome... Vis mer
Selskapet har svart
Jestem użytkowniczką platformy Lepolek już od 3 lat. Uważam, że na kliniczne lata kierunku lekarskiego jest bardzo dobrym źródłem wiedzy. Artykuły są przejrzyście i merytorycznie napisane. Dodatkowo ś... Vis mer
Selskapet har svart
LEPoLEK to platforma e-learningowa funkcjonująca od 2019 roku. Powstała w odpowiedzi na potrzeby studentów kierunków medycznych, lekarzy i lekarzy dentystów, rezydentów oraz specjalistów. Wykorzystując najnowocześniejszą technologię, zespół LEPoLEK stworzył miejsce, w którym użytkownik ma dostęp codziennie aktualizowanej wiedzy medycznej. LEPoLEK tworzą ludzie z pasją, których misją jest poprawa poziomu polskiej edukacji medycznej. Dzięki doświadczonemu zespołowi możecie mieć pewność, że przekazywana Wam wiedza jest rzetelnie przygotowana na podstawie najnowszych publikacji. Nasze motto to: Jedna cena = dostęp do całej zawartości platformy! Platforma zawiera: kursy z przedmiotów przedklinicznych (m.in. biochemii, parazytologii, farmakologii) oraz klinicznych, kursy do LEK, LDEK, LEW i PES, największą bazę pytań z omówieniami w Polsce, pełne arkusze egzaminów od 2004 roku, Indeks leków oraz materiały edukacyjne w postaci artykułów, atlasów czy unikalnych grafik.
Santocka 18/18, 71-113, Szczecin, Polen
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Materiał z wieloma odnośnikami, dzięki czemu nie trzeba porzucać nauki w danym punkcie by przypomnieć sobie pojedyncze zagadnienia wystarczy najechać na nie kursorem i krótki opis sam się pojawia.

Svar fra LEPoLEK
Platforma ma bardzo dobre komentarze do pytań, logiczny i łatwy układ. Ogromną zaletą jest dostęp do wszelkich pytań.
Z minusów szata graficzna i układ treści do nauki treści tzn artykułów.
Ale i tak polecam każdemu! Świetne przygotowanie do leku. Może tylko dodałabym sekcje do zaznaczania czy pytanie było dla mnie trudne średnie łatwe

Svar fra LEPoLEK
Platforma daje mi łatwy dostęp do wszystkich niezbędnych informacji zarówno z przedmiotów klinicznych, jak i przedklinicznych. Szczególnie doceniam atlasy i mnemotechniki, które są tam dostępne.

Svar fra LEPoLEK
Platforma jest świetna! Dzięki niej mogę uporządkować swoją wiedzę, polecam!🥰

Svar fra LEPoLEK
Bardzo pomocne w przygotowaniu do egzaminu

Svar fra LEPoLEK
LEPoLEK to platforma, która doskonale odpowiada moim potrzebom i stylowi nauki. Artykuły są bardzo klarowne i zawierają kompleksową, aktualną wiedzę. Mam komfort, że korzystając z LEPoLEKu, znajdę wszystkie istotne informacje. Bardzo dobrze oceniam też podkreślanie informacji, które pojawiają się w pytaniach na LEKu oraz organizację kursu do LEKu.

Svar fra LEPoLEK
opisy odpowiedzi, rozpisanie stron w podręcznikach przez co łatwo znaleźć i doczytać o różnych zagadnieniach, których dotyczą oraz odnośniki do artykułów, które opisują dane zagadneinie

Svar fra LEPoLEK
Bardzo mi pomógła aplikacja w przygotowaniu się do egzaminu

Svar fra LEPoLEK
Bardzo polecam - stosunek jakości do ceny niesamowicie uczciwy

Svar fra LEPoLEK
Bardzo mi się podoba sposób w jaki można rozwiązywać pytania na platformie, niestety poza tym to nie korzystałem za bardzo z pozostałych funkcjonalności.

Svar fra LEPoLEK
Latwo dostepne informacje, bardzo przejrzysta strona i uporzadkowana nauka

Svar fra LEPoLEK
Serwis LEPoLEK stanowi fantastyczną platformę do nauki na każdym roku dla studenta medycyny. Znajdują się tam świetnie posegregowane pytania, z możliwością wyboru dogodnej formy ich powtarzania (dział/mieszane), a także artykuły, dzięki którym można poszerzyć swoją wiedzę. Platforma posiada również możliwość dodawania kursów nauki, dzięki którym można na bieżąco powtarzać, zgodnie z tokiem nauczania na uczelni.

Bardzo ładne materiały, przejrzyste

Svar fra LEPoLEK
Głównie korzystałem z platformy z bazy pytań lek. Czasem uczyłem się z artykułów. Wolę prezentację jak w wnl, ale artykuły do przejścia.

Svar fra LEPoLEK
Współpraca z LEPoLEK w tym jak i poprzednim roku była bardzo pomyślna. Szybki i sprawny kontakt sprawia, że cała akcja przebiega dość sprawnie.

Svar fra LEPoLEK
Szczegółowe informacje zaprezentowane w czytelny sposób

Svar fra LEPoLEK
Super platforma. Bardzo ułatwia naukę. Dużo notatek wyczerpujących zagadnienia.
Świetny kontakt z osobami odpowiedzialnymi za platformę.

Svar fra LEPoLEK
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.