Lene var en go oplevelse hun kunne fortælle om pension osv på et niveau som jeg kunne forstå. Det er ikke sidste gang jeg har brugt Lenes kompetance
Lene rådgav mig et par måneder før min pensionsalder, hvor der skal søges om folkepension, og man skal overveje startdato for ratepension og andet. Pensionskasserne skriver i et væk om dit og dat. L... Vis mer
Fra start til slut var kontakten med Lene behagelig og troværdig. Vi ville gerne have et samlet overblik over hvordan det hele ville se ud, når vi valgte at gå på pension. Vi afholdt et online møde,... Vis mer
I tiderne med udsatte ferie, tanker om evt. sommerhuskøb og børn, der vokser fra hjemmet, ændrer sig også den økonomiske ramme, man bevæger sig i. Når ens egen bankmand/-kvinde nu mest er motiveret, n... Vis mer
- Privatlærer
- også i
- Kurs
Jeg er din økonomiske sparringspartner og underviser. Jeg sætter en ære I at hjælpe dig med viden og redskaber, der gør dig i stand til at træffe de rigtige økonomiske beslutninger. Derudover laver jeg kurser i privatøkonomien samt til soloselvstændige. Mine faglige kompetencer: Jeg er uddannet finansøkonom med speciale indenfor privatøkonomi og efterfølgende bank og ejendomsmægleruddannet Jeg har arbejdet i en af landets største pengeinstitutkoncerner, henholdsvis som Privatrådgiver og boligspecialist. Igennem min akademieuddannelse har jeg læst jura, hvilket giver mig kendskab til de juridiske regler for rådgivning om økonomi. Derudover har jeg en lang række kurser indenfor rådgivning, ledelse samt kommunikation. Efter mine uddannelser og kurser indenfor økonomi har jeg taget en Coach uddannelse, hvilket har styrket mig i at hjælpe kunderne frem til de mål de ønsker. Du kan læse meget mere på min hjemmeside www.leneokholm.dk
Olaf Ryes Gade 7, 6000, Kolding , Danmark
- lene@leneokholm.dk
- leneokholm.dk
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Dobbelt op stjerner..🤩
Vi har været yderst tilfreds med Lenes ekspertise 🤗
5 stjerner og gerne det dobbelte.
De bedste anbefalinger herfra. 👍
Anita & Søren Filholm

Svar fra Lene Okholm Aps
Lene Okholm skal have så stor en tak…
Lene Okholm skal have så stor en tak for på allerbedste måde og med en 24-timers tidsfrist hængende over hovedet at sætte sig 100% ind i vores sag og klare nogle yderst svære forhandlinger med banken om lån og ydelser fremadrettet så banken ikke sendte os på tvangsauktion med vores hus. Nu sover vi endelig roligt om natten igen.

5 stjerner til Lene !
Stor tak til Lene for hendes professionelle og kompetente rådgivning. Hun har forhandlet med bank på vores vegne, hvilket har resulteret i en god og holdbar løsning for os.
Vi giver Lene vores allerbedste anbefaling.

Super god hjælp
Kan kun give Lene meget ros. Hun hjalp min datter og eks. Svigersøn med at få deres økonomi på fode da de skulle skilles. Hun var god til at gå i dybden når hun forklarede noget.

Svar fra Lene Okholm Aps
Lene har været en kæmpe hjælp
Lene har været en kæmpe hjælp, da vi stod i en meget svær situation. Meget professionel. Vil til en hver tid anbefale Lene.