La en beställning som jag sedan ångrade för jag såg sen att man kunde få 20% om man var inloggad så jag loggade in och la sedan en ny beställning för att få rabatten. Skrev till kundtjänst som svar... Vis mer

1. Leketøysbutikk
  2. Lekebutikk

Leksaker till grymma priser och snabba leveranser! Sveriges nya leksaksbutik! Leksaker.se har ett brett utbud av leksaker för baby, barn och familj. Vi strävar alltid efter att leverera personlig service via både mejl och telefon samt erbjuder fri frakt över 899kr.

4,6

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Superbra produkter,till mycket bra…

Superbra produkter,till mycket bra priser.
Mycket hållbara skyffel,spade och räfsa.

24. april 2024

Hej Bo

Tack för ditt fina omdöme! 🌟
Det gläder oss att höra att du är nöjd med produkterna du köpt hos oss.

Önskar dig en trevlig helg!

Rekommenderas!

Jag chansade att handla av detta företag trots att jag inte hört om dem tidigare och jag är så nöjd! Jag hittade alla varor som jag var ute efter (slutsålt på andra ställen) och dessutom till bättre pris än hos de större kedjorna.
Jag blev glatt överraskad när leveransen kom fram redan dagen efter, och det var så fint och varsamt inslaget i silkespapper. Jag kommer definitivt att handla härifrån fler gånger.

10. april 2024

Hej Camilla

Tack för ditt superfina omdöme!🌷
Det gläder oss att höra att du är nöjd med din shoppingupplevelse hos oss och vill handla från oss igen.

Önskar dig en fin dag!

Med vänliga hälsningar

Snabb och smidig

Snabb och smidig

26. februar 2024

Hej Samir

Tack för ditt 5-stjärninga omdöme!🌟
Det gläder oss att du som kund är nöjd med din shopping upplevelse hos oss.

Med vänliga Hälsningar
Pernilla, Leksaker.se

Snabb leverans

Snabb leverans, mindre än 24 timmar. Lyckan att öppna leveransen och se att alla varor är inslagna i silkespapper, det får en känsla av att man brerör sig om kunden. Fortsätt på samma väg, jag tror det kommer löna sig. Kommer att fortsätta att handla hos er.
Robban

a i silkespapper

29. januar 2024

Hej Robban

Tack för ditt fina omdöme!🌟
Vi uppskattar att du kommer fortsätta handla av oss. Det är även roligt att höra att du är nöjd med inslagningen och leveransen.

Önskar dig en fortsatt fin dag!

Snygg e-handel för leksaker

Snygg e-handel för leksaker! Dessutom är priserna bra. Beställningen gick snabbt och smidigt och leveransen var bara någon dag bort. Hatten av!

25. november 2023

Hej Andreas

Tack för ditt omdöme och de fina orden! 🌟 Det gläder oss att du är nöjd med hela shoppingupplevelsen hos oss.

Med Vänliga Hälsningar

Väldigt nöjd

Snabb leverans trots röda dagar, beställde varorna den 25/12 och fick hem dom 28/12 vilket var perfekt då det var en födelsedsgspresent till helgen. Så är du/ni som mig ute i sista sekund och vill ha hem något snabbt rekommenderar jag att man beställer från detta företag.

25. desember 2023

Hej Luis

Tack för ditt fina omdöme och för att du valt att handla utav oss!🌟

Önskar dig en fortsatt fin dag!

Hälsningar
Pernilla, Leksaker.se