Nekter å oppgi organisasjonsnummer og avviser reklamasjon
Det tok over to uker å motta varen, og den kom med flekker. Jeg reklamerte umiddelbart.
I mellomtiden hadde prisen på samme vare økt med 100 %. Da jeg ba om omlevering fikk jeg beskjed om at de ikke hadde flere igjen «til den prisen» så jeg kunne ikke få bytte, bare returnere. Varen sto samtidig som tilgjengelig på nettsiden, også for henting i butikk i flere farger (adressen til Lekia Oslo City, men uten butikkens navn).
Til tross for dette nektet de for at varen kunne byttes, og de hadde i alle fall ikke en fysisk butikk jeg kunne bytte i.
Først etter at jeg gjentatte ganger minnet om kjøpers rettigheter og ba om avklaring rundt juridisk ansvarlig, fikk jeg beskjed om at omlevering kunne gjennomføres likevel, hvis jeg sendte den med post. Rett etter ombestemte de seg og mente varen var blitt «tilfeldigvis utsolgt» (i begge fargene). På spørsmål om de kom til å bli tilgjengelig igjen nektet de å svare.
Butikken oppgir ikke juridisk foretaksnavn eller organisasjonsnummer, hverken på faktura eller når jeg flere ganger ba om dette.
På nettsiden er organisasjonsnummer 920 834 574 (Xania Capital AS) oppgitt. Betalingen gikk til Oslo Sentrum Leker AS (org.nr. 920 834 523), mens varen ble sendt fra og skulle returneres til Lekia Oslo City. På fraktbrev står det også Lekia Oslo City (som er en fysisk filial). Alle selskapene kan spores til samme eier.
Det at varen sendes fra Lekia Oslo City, men de benekter fysisk butikk gir ikke god en god følelse, spesielt ikke når de først krangler på reklamasjon og siden nekter å svare for hvem man faktisk handler med.
Anbefaler å handle et annet sted.