Legetøjseksperten.dk Anmeldelser

1. Leketøysbutikk
  2. også i
  3. Prissammenligningsside

Skrevet av virksomheten

Legetoejseksperten.dk er en stor online side med Legetøj. Vi finder og linker direkte til de bedste legetøjsbutikker. Leder du efter billigt legetøj i høj kvalitet fra kendte mærker som blandt andet: Mattel, Hasbro, Bruder, Wader, Brio, Playmobil, Lego og mange mange andre, så er dette stedet at kigge. Legetøjseksperten har over 100.000 produkter indenfor Legetøj, Gaming, spil & konsoller. Find Det Bedste Legetøj hos Legetøjseksperten.dk! Legetøj er mere end bare sjov og spil - det har en stor indflydelse på børns udvikling og kreativitet. Når du leder efter det perfekte legetøj til dine børn, er det vigtigt at finde noget, der både underholder og udfordrer dem. Legetøjseksperten.dk tilbyder et bredt udvalg af kvalitetslegetøj, der passer til alle aldre og interesser, fra sjove puslespil og trampoliner til fantasifulde udklædninger. På Legetøjseksperten.dk kan du finde alt fra legetøj til babyer til spændende aktiviteter for større børn. Uanset om du er på udkig efter trælegetøj, populært legetøj eller bare vil købe legetøj online, har de det, du søger. I denne artikel vil vi se nærmere på, hvorfor Legetøjseksperten.dk er et godt valg, hvordan du kan vælge legetøj efter alder, og hvilke populære legetøjskategorier du kan udforske for at finde det bedste legetøj til dine børn. Når du leder efter legetøj til dine børn, er det vigtigt at have mange valgmuligheder. Legetøjseksperten.dk tilbyder et imponerende sortiment af legetøj til børn i alle aldre. Du finder alt fra tidløse klassikere til de nyeste trends, så du altid kan finde noget, der passer til dit barns interesser og udviklingsniveau. Med over 100.000 legetøjsprodukter fra populære mærker som LEGO, PLAYMOBIL, BARBIE og SCHLEICH har du et enormt udvalg at vælge imellem. Uanset om du leder efter puslespil, trampoliner, udklædning eller legetøj til babyer, har Legetøjseksperten.dk noget for enhver smag. At købe legetøj skal ikke koste en formue. Legetøjseksperten.dk arbejder hårdt på at finde de mest konkurrencedygtige priser og regelmæssige tilbud på legetøj. Dette betyder, at du altid kan gøre en god handel og finde billigt legetøj uden at gå på kompromis med kvaliteten. Uanset om du leder efter legetøj til en særlig lejlighed eller bare vil forkæle dit barn, kan du være sikker på at finde noget inden for dit budget. Med muligheden for at købe legetøj online og nyde hurtig levering, gør Legetøjseksperten.dk det nemt og bekvemt at finde det perfekte legetøj til dine børn.

Kontaktopplysninger

Bra

TrustScore 4 av 5

2k anmeldelser

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

(2 026)

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Vi sjekker anmeldelser

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Jeg bestille en Pakke 02.11.2022 og har…

Jeg bestille en Pakke 02.11.2022 og har stadig ikke modtaget den. Det skulle vær en gave til en person. Og regnet med gaven ville kom til tiden men nej gaven er stadig ikke dukket op. Det ikke i orden når man bestiller og der står gaven vil komme inde for 2 hverdage😠 så vil gerne vide hvor min pakke bliver af og hvornår den kommer, tak.

20. november 2022

Hej Julie

Jeg er rigtig ked af du ikke har fået din bestilling endnu, bamsen har været på fjernlager med en forventet leveringstid på ca. 8-10 hverdage fra bestilling.

Den er helt klart gået over tid :( Det er selvfølgelig ikke ok.

Vil du kontakte mig på salg@legetoejseksperten.dk eller tlf. 42309100 så vi kan finde en løsning.

Mange hilsner fra
Heidi / legetøjseksperten

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Hej Abdulla,
Er du ikke rar at tage fat i vor kundeservice herom? så vil de selvfølgelig hjælpe med ombytning eller hvad der skal til :)

Martin - Legetøjseksperten.dk

Vurdert til 3 av 5 stjerner

I var for langtsomme.

I var ikke hurdige.

26. februar 2021

Hej Erik,
Jeg er ked af du ikke synes dette gik hurtigt nok. Varer på eget lager afsendes dag til dag, men vi har også varer der er angivet med længere leveringstid - bl.a denne vare du har bestilt. Denne var markeret med 3-4 hverdages levering og levering var på 4 dagen :)
Du ønskes en rigtig god weekend og jeg håber at se dig tilbage igen i shoppen en dag :)

/Legetøjseksperten, Martin

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Lang leveringstid.

Lang leveringstid.
Da den endelig kom, var der hul på bamsen ved det ene ben :-(

29. juni 2017

Hej Maria,
Er du ikke sød at kontakte vores kundeservice? du skal selvfølgelig ikke have en bamse med hul i så vi skal have fremsendt en ny til dig eller løst problemet på anden vis :)
God weekend.

/Legetøjseksperten.dk

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Det tog sin tid

Det tog lang tid før det kom, men så var alt i orden.

7. juni 2017

Hej Anne,
Mange tak for din flotte anmeldelse af os på trustpilot :)

/Legetøjseksperten.dk

Vis anmeldelser på alle språk. (2 026 anmeldelser)

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv