Leesbril.nl Anmeldelser

4,2

Slecht! Voel me aardig bedonderd door jullie Allereerst, ik bestelde een zwart montuur met een brede neusbrug Wat kreeg ik … Een zswartwit model met een SMALLE neusbrug! Zelfs het brillendoosje... Vis mer

Wegens vervanging al een tijdje op zoek naar een kwalitatief goed leesbril, fijn in dragen, niet te dik, krasbestendig.. En... gevonden bij leesbril.nl van Montana. Bevalt perfect, dus ook een reser... Vis mer

Top service! Per ongeluk verkeerde sterkte besteld, gelijk contactformulier ingevuld en gestuurd. Keurige mailtjes terug dat de goede sterkte opgestuurd werd. De volgende dag lagen de 2 leesbrillen al... Vis mer

Goede brillen tegen scherpe prijs. Netjes geleverd. Levertijd zou iets korter kunnen.

1. Optiker

Mooie leesbril kopen van hoge kwaliteit voor een Betaalbare prijs? Leesbril.nl. Is sinds 2001 om mooie en goedkope leesbrillen aan te bieden van de allerhoogste kwaliteit, van de beste en meest betrouwbare leesbril merken voor de beste prijzen. Wij willen dat je een goede kwalitatief hoogwaardige leesbril aanschaft die duurzaam is en een lange levensduur heeft waarmee je goed de kleine letters kunt lezen zonder kopzorgen.

Bra

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 50 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Alle anmeldelser

70 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Ben erg blij met de bril

Ben erg blij met de bril, vooral ook met de schroefjes aan de beugels waardoor men de beugels strakker kan zetten.

23. desember 2024

Svar fra Leesbril.nl

Dank je wel voor deze mooie review Anne Marie!

1 pootje ging niet lekker

1 pootje ging niet lekker. Het schroefje stak er enigszins uit. Na korte tijd heb ik het schroefje proberen aan te draaien maar dat lukte niet meer goed. Het schroefje zit scheef en komt niet meer in het onderste deel. Dus het zal binnenkort afknappen helaas.

19. desember 2024

Excellent customer service, super fast delivery

Excellent customer service, super fast delivery, low prices and most of all good selection of products.
I accidently made 2 separate orders. After contacting them they combined the two orders without any hustle, and sent them fast enough to have the glasses for Christmas present.
Totally recommended !

19. desember 2024

Svar fra Leesbril.nl

Although its just our work you made our year with this magnificent review sir!

Leuke leesbril

Super leuke en goede leesbril!

12. november 2024

Svar fra Leesbril.nl

Fijn dat je blij bent met je leesbril Toon en het doet ons deugd dat je ons een mooie review hebt gegeven. Dank je wel.

Geweldige brillen

Geweldige brillen, mooi aanbod, kwaliteit voor de prijs, tijdig geleverd

25. oktober 2024

Svar fra Leesbril.nl

Hallo Marty. Zeer bedankt voor je mooie positieve review. Waarderen wij erg.

Retourneren gaat niet zoals leesbril.nl…

Retourneren gaat niet zoals leesbril.nl aangeeft op hun website. De aangegeven methode werkt dus niet. Bij meerdere mensen lees je dit issue.
Ik heb het idee dat ze het je zo moeilijk mogelijk maken zodat je het maar laat zitten omdat het om lage bedragen gaat.
Beste lezer, hopende dat uw bril ineens goed is anders loopt u ook voor 100 % zeker tegen dit probleem aan. Doe er uw voordeel mee.

19. oktober 2024

Svar fra Leesbril.nl

Geachte Sander. Je emailadres komt niet voor in onze klantendatabase. Is dit het emailadres van je bestelling? Graag het bestelnummer of factuurnummer doorgeven via info@leesbril.nl