Blij met de oorbellen
Blij met de oorbellen, snelle levering.
Enige minpunt is dat de oorbellen moeilijk dicht gaan!
Na rode oren eindelijk dicht maar ze zijn wel mooi!

Svar fra Leelavadee
Wij zijn al sinds 2008 hét adres voor unieke handgemaakte sieraden, die we zelf met passie uitzoeken. Op deze manier kunnen we garanderen dat ons assortiment enkel uit fair-trade sieraden bestaat, en dat deze onder de juiste omstandigheden vervaardigd zijn. Door onze rechtstreekse inkoop zoeken we zelf de allermooiste sieraden voor jou uit.
Nederland
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Blij met de oorbellen, snelle levering.
Enige minpunt is dat de oorbellen moeilijk dicht gaan!
Na rode oren eindelijk dicht maar ze zijn wel mooi!

Svar fra Leelavadee
Mooie sieraden en correcte service
Fijn bedrijf met mooie sieraden en prima service
Je ne recommande pas : 1) produits de qualité médiocre (cassés lors de l'essayage) - 2) frais de réexpédition élevés - 3) service client (trop) insistant - 4) Messages peu cordiaux à la suite de l'évaluation négative

Svar fra Leelavadee
Ringen besteld waarvan een groot gedeelte retour gestuurd. PostNL weet niet waar het pakketje is gebleven en Leelavadee geeft aan niks ontvangen te hebben. De verantwoordelijkheid ligt bij de afzender maar ik heb het opgestuurd en zowel postNL als Leelavadee kunnen niets voor me doen. Wellicht kunnen ze er niks aan doen maar ik heb het niet meer in handen en mag voor de kosten opdraaien. Ik heb dit nog nooit eerder meegemaakt bij andere online aankopen dat iets niet aankomt. Het is wellicht flauw om jullie te 'straffen' maar ik ben diegene die er verlies aan heeft en weet niet waar de fout ligt behalve dat ik weet dat het is retour gestuurd.

Svar fra Leelavadee
Ik ben heel erg blij met mijn prachtige ketting. Mooi verpakt, snel geleverd en nog mooier dan op de foto. Echt een cadeautje voor mezelf. Zeker een aanrader om hier wat te kopen. Nu wil ik er alleen ook nog bijpassende oorbellen bij 😅

Svar fra Leelavadee
Goede prijs kwaliteit verhouding en afspraak is afspraak👍

Svar fra Leelavadee
Fijn bedrijf. Snelle levering en een hele mooie armband, goede kwaliteit sluiting.
Ze doen wat ze beloven.

Svar fra Leelavadee
Snelle levering en heel snel antwoord op de vragen die ik had. Prachtige oorbellen 😍

Svar fra Leelavadee
Ik kreeg van mijn zoon (10 jaar) met kerst een ketting met maansteen. Bij het openen merkte ik echter op dat de sluiting ontbrak. Erg jammer, dus ik meteen met hen contact opgenomen. Nadat ze me meermaals beschuldigd hebben het artikel zelf stuk te hebben gemaakt, zit ik nog steeds met een kapotte ketting. Ze willen dit niet kosteloos ruilen. Ik zou hier dus nooit bestellen. Ze bedriegen hun klanten en blijven beweren dat het artikel volledig werd bezorgd. Dit getuigt van onkunde en slechte service. Ze spreken steeds van een geboden oplossing maar hiervoor dien ik heb eerst verzendkosten over te maken. Of ik krijg een slotje toegezonden maar de herstelkosten willen ze niet betalen. Terugbetalen willen ze ook niet. Eigenlijk dus 0 sterren...

Svar fra Leelavadee
Wat fijn om weer een echt Nederlands bedrijf te vinden en wat een geweldige service. Ik ben heel blij met de ringen die ik hier besteld heb en ze werden de dag erna al geleverd in een doosje met handtekening voor ontvangst. Heel prettig na eerdere slechte ervaringen met Post.nl. Ook wordt er zeer snel op een berichtje gereageerd, zelfs op zondag. Voor mij is Leelavadee een website om te onthouden.

Svar fra Leelavadee
Prachtige oorknopjes besteld. Super snel geleverd en top kwaliteit. Zou dit zeker aanbevelen en nog vaker hier bestellen

Svar fra Leelavadee
Vroeger was goed laatste 3x was slecht ik zei der wat van laatste keer keek de bazin gewoon naar beneden van zoek het uit ga nooit meer !

Svar fra Leelavadee
Prachtige ring met echte edelsteen, snel verzonden.
Mooie sieraden, prima prijs, geleverd zoals gepland. Zou hier zo weer een aankoop doen.
Prachtige sieraden, klein beetje pech met een sluiting van een enkelbandje. Sturen kosteloos nieuwe op! Fantastisch!
Ze zijn altijd snel bereikbaar. Hebben echt prachtige sieraden en heel snel in huis!
Lax en onbetrouwbaar,op faceboo kwissen ze nkritiek ze zijn anti kritiek en ze hebben veel te zeggen bij kyoh. er zijn best wat klanten die dingen kwijt zijn en ze zegggen had je het maar verzekerd op moeten sturen of een track&trace maar zie elders dat mensen die iets hebben geretourneerd met track & trace ook in de problemen zijn gekomen. ik walg van dit soort bedrijven. de reden waarom ik zeg niet vooruit betalen .dat is voor degene die het niet laten kan om hier iets te bestellen maar de mogelijkheid heeft via klarna om het later te betalen dit heeft altijd 1 voordeel en dat is dat als iets niet door de beugel kan ze dat dan niet alleen bij jouw kunnen flikken en klarna als 3e partij nog altijd door jouw betaald moet worden wat de kans kleiner maakt dat deze clowns het niet in orde gaan maken en jouw de schuld geven terwijl hun eigen personeel dat zou hebben gepakt en of ook echt verdwenen bij postnl ...
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.